Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 273 800
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 705
  • München, Deutschland

Ell венеца ти е уникален. От къде е купен?
И аз се влюбих и цял ден обмислям какво да си приспособя да си го направя, поне нещо подобно да стане. Алиекспрес ми го съджестна същия, но докато дойде, ще стане пролет. 😃

# 706
chrissyаз едва ли ще успея да направя подобен, но бих купила. Искам и красив коледен венец. Относно декорацията не ме бива особено, но тук има много готини идеи. Ще си събера листа и ще ги сложа във вазичка. Поне това ще успея. Планирам и някаква готина купа, която да декорирам според сезона.

# 707
Цитат
И аз се влюбих и цял ден обмислям какво да си приспособя да си го направя, поне нещо подобно да стане.
Стиропорени топчета, оцветени с акрил, лепиш на някаква тел с горещ силикон,( може би ще се топи стиропорът), или ги набождаш на тънките медни телчета ( от кабел с много телчета) и постепенно добавяш и огъваш телчетата, като стават все по-много и дебели. Може да ги увиеш и с цветарско тиксо - има и зелено , има и кафяво.
https://www.emart.bg/p/topche-stiropor-10-mm-za-dekoracija-bjalo-100-broja-801782
Листата са ясни - от парка, но аз бих ги изсушила и лакирала с водоустойчиво лепило за дърво.
 Ако си намериш клонки шипка, семенни кутийки от рози ( пред блоковете има рози), изсушаваш ги и лакираш с лепилото за дърво.
Кръг изрежи от кашон, може да го декорираш с някакви сухи тънки клечки, каквото намериш.
Ако намериш едър мъх, може да си изсушиш малко и да го добавиш за цвят, шишарки също.
Всичко лепиш с пистолет с горещ силикон.

Ето ви идеи за венци, лесно се правят. А може и украси във вази от такива материали. Забавно е правенето.
Хайде, ще чакам да гледам красиви венци и украси. Simple Smile

А по същия начин може и коледни венци. За Коледа по пазарите продават само клони - зелени от смърч, ела.

# 708
EdeIweiss от къде са салфетките и сивата каничка? Ще ми подхождат идеално на интериора 😉
От kik в The Mall.

# 709
  • След завоя в дясно
EdeIweiss от къде са салфетките и сивата каничка? Ще ми подхождат идеално на интериора 😉
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057 … eath&_sacat=0

# 710
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

И аз се влюбих и цял ден обмислям какво да си приспособя да си го направя, поне нещо подобно да стане. Алиекспрес ми го съджестна същия, но докато дойде, ще стане пролет. 😃

на цветарската част на пазарчето Петков има най-различни, купувала съм ябълки на телче, клонки с топчета различен цвят, само топчета...
с по-малко чакане Simple Smile
ти май не си в България, но и при вас не може да няма.

# 711
  • München, Deutschland
Благодаря, момичета Simple Smile
Аз и плодове имам, и листа, и клони, все изкуствени, но добре направени. Чудех откъде да взема само такива стиропорчета. Нещо напоследък обаче нямам много настроение да се занимавам с декорации, все нещо друго излиза за правене... А, основи за венци имам няколко, даже картонче няма нужда да режа. Wink

# 712
Еха, как цветно и уютно стана в темата! Ама ей-го след 2 дни официално идва есента.
От мен една идея за паяци, която децата сами си направиха за хелоуинската трапеза. Малко се губят в снимката, но ще добиете представа. Материалите са 2 различни големини стиропорени топки, клечки за зъби, комплект "мъхести" телчета, някакви бои, самозалепващи очи. Всичко е от Джъмбо. Топките се боядисват в черно и оранжево. Телчетата се режат на 2 или на 3 и на по-големия размер топки се набучват"крака", които се огъват подходящо. На по-малкия размер се лепят очи, както е видно може и различна големина Simple Smile после с част от клечка за зъби главата с очите се прикрепя към тялото с краката.
Скрит текст:

А тук попаднах на много интересни идеи.

# 713
  • под тепетата
Паяците са супер, обаче чиниите са един път, EdeIweiss!

# 714
Паяците са супер, обаче чиниите са един път, EdeIweiss!
Благодаря, Биляна Simple Smile Много ни е топла светлината над масата и цветовете им не са съвсем реалните. За съжаление се изпочупиха и вече съм с нови. Коментирах покупката на нов сервиз тук във връзка с това, че от сайт на производител цената беше над 3 пъти по-ниска от цената във Вивре.

# 715
Здравейте, минавам само да ви поздравя с прекрасните декорации! Малко по-късно ще се включа и с един ръчно изработен есенен венец Simple Smile

# 716
Харесах си най-накрая есенен венец вчера. Ще мога да го променя и да закача няколко допълнителни елемента за Хелоун другия месец, но засега ще му се полюбувам така. Ще си купя две големи саксии оранжеви димитровчета днес за да сложа пред вратата.

# 717
  • София
Прекрасен е! Много хубави цветове.

# 718
  • на чист въздух
Значи така ме заразявате днес изкарах кашона с джунджурии и нещо такова се получи все още не е готово чакам да изсъхне и лакирам

# 719
  • Австрия
О, радвам се, че темата се е раздвижила Grinning

Еделвайс, всичко много ми хареса, а за покривките въобще не бих се колебала - веднага и двете, чудесни са Heart Eyes

Хм.. имах друга идея, но детето реши трите ни картини да изглеждат есенно така:

Скрит текст:

Никак не тачим Хелоуин, но есенна украса тук-там се появява из дома, а за Димитровден подреждам масата винаги с огромно желание и на Вси светии трапезата е със специална почит към починалите..

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 20:14 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт