Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 303 692
  • 2 901
  •   1
Отговори
# 2 850
Аз зачестих ходенето в селската къща и ето резултатът:

Първата цъфнала роза:

Яд ме е, че божурът не беше цъфнал, а като си отида следващия път, ще е пък прецъфтял...

# 2 851
Чудесна тема! Аз пък сега се чудя как да подредя балкона за лятото - мъчно ми е, че мина пролетта с мушкатата. 🌸

# 2 852
  • София
За балкона можеш да видиш идеи тук:

Моето балконче от миналото лято:

И в момента:

# 2 853
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чудесна тема! Аз пък сега се чудя как да подредя балкона за лятото - мъчно ми е, че мина пролетта с мушкатата. 🌸

Това къде е, та мушкатата са преминали?
Те са си летни цветя.

Joy като няма какво да покажа, поне съвет да дам.

# 2 854
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Това не е моя декорация, но толкова ме впечатли, че реших да споделя Joy
Един много лъскав хотел, трябва да предлага всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye Та ако ще да е едно върху друго.

# 2 855
  • София
У дома вече сме на лимонена тема:

# 2 856
Това не е моя декорация, но толкова ме впечатли, че реших да споделя Joy
Един много лъскав хотел, трябва да предлага всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye Та ако ще да е едно върху друго.

Преди две години в Пампорово в реноворан хотел си мислех, че няма как да съществува по-голям "полет" на дизайнерскста мисъл(жалко, че не го снимах - лампи с дълги шнурове пред огледалата в стаята, шкафчета с имитиращи врати на чекмеджета, безброй огледала, вкл пред тоалетната и и тн). Но тази "декорация" в момента надминава всякакви очаквания. Не зная на кскво са били дизайнерите, като са го измислили, ама ще да е нещо много силно Joy

# 2 857
На същото на което е и най-хваленият дизайнер в България - Алекс Ковачев. Нарича се "от всичко по много". Видял заоблени неща на стените в Милано и хайде хоп. Ама и облечените в плоскости колони не са лоши. И от тях да сложим. Пък и огледала, и кожи по земята, и акцентни лампи на стените ама и граматен златен полилей на тавана. Обаче пък и от гипсовите тавани с форми се не отказваме.... от всичко трябва да има.

Та и хотелчето така - трябва телевизор, ама трябва и огледало, ама закъде и без щипка изкуство...

Скрит текст:

# 2 858
Ауууу как се задушавам от претрупани работи. Чувствам се като във фоайето на някой комунистически хотел, ама версия 2026. Секция на стената - ама модерна и лъскава, обаче секция. Шукаритетен полилей, стенна ламперия и аплици за разкош. Направи не ми стига въздух в това помещение.

# 2 859
Е, човекът е творил в стил "кич", който си съществува наред с останалите, не е просто нарицателно.
Хотелската снимка и тя е от всичко по много и безвкусно, не знам кой класен хотел поддържа такъв интериор, за мен класата е различно нещо от цената, ако и да е висока.
Впрочем през т.нар. комунизъм претрупани хотели или въобще обществени сгради нямаше, тогава властваше конструктивизмът (не само у нас), който за мен е своего рода по-груб минимализъм, пищност и такова смешение на стилове не съм виждала в онова време.
Аз пък за вдъхновение (за който го търси там) ще завърна темата към главния творец и баш майстор на декорацията - природата:

И откраднати от мен за дома:

# 2 860
Този белият храст е супер.
Кубратова, много ми е интересно усещането, което може би се поражда от смеската между село (защото нали казваш "селската къща") и изискаността на къщата отвътре със среброто, мрамора, свещниците. Чудна комбинация, необичайна, интересна.

# 2 861
Този белият храст е супер.
Кубратова, много ми е интересно усещането, което може би се поражда от смеската между село (защото нали казваш "селската къща") и изискаността на къщата отвътре със среброто, мрамора, свещниците. Чудна комбинация, необичайна, интересна.
Ами селска е къщата, обаче рустик не е моят стил и си следвам собствен с някои елементи главно от английската класика, която ми е слабост. В нея даже се смесват по интересен и органичен начин (поне по моето виждане) и градските, и котидж интериорите им, та може би затова я и обичам.
Белият храст е майски сняг, който миналата година цъфтя през април в мое отсъствие и през май го заварих прецъфтял, та му мърморих, че е припирал и не ме е дочакал, когато и на него, и на мен ни е времето, а на него дори и името Simple Smile

# 2 862
Когато ми остане време, творя, рециклирайки всичко старо по пътя си... 😀И запълвам всяко празно кътче...🤔 С милион /макар и не алени/ рози...Flowers Rose Flowers Herb Flowers Rose Flowers HerbFlowers Rose

Последна редакция: сб, 16 май 2026, 15:14 от mury9

# 2 863
сезонната ми декорация с любимите цветя.

# 2 864
  • София
Малко декорации от терасата:

Общи условия

Активация на акаунт