Нашите тайни за красота :)

• 38 404
  • 333
  •   1
Отговори
# 105
Ползвам този витамин а и честно казано кожата ми от него става с равен тен и без пъпки. С нищо друго не постигам такъв резултат. Но го ползвам вечер единствено. Взех си кремчето на Юсерин и ще пробвам с него. Ще послушам и вашите съвети и ще следя внимателно резултата. Отново много благодаря!
Скрит текст:

Скарлет, все пак се реших да изпробвам витамина върху лицето си. Нанасям го обаче през вечер, за да избегна възможни проблеми - моята кожа е доста суха. На сутринта обаче изглеждам перфектно. Благодаря, че го сподели.
Другото което започнах е маската с куркума. После отмивам с тампони, напоени в мляко. За сега го правя по един път в седмицата, но не виждам ефект....Но пък и са минали само три седмици... Rolling Eyes

Понеже имах една досадна пъпка с връх, която не напусна лицето ми почти два месеца, ми споделиха за масло от чаено дърво. За седмица видя сметката на пъпката - но все пак го нанасях по един път на 12, защото бе под маската и не бе удобно за повече мазане. Та да споделя, че видях сметката на пъпката Relaxed Relaxed

# 106
  • Light of Zartha
Много се радвам, че е имало положителен ефект при теб! За куркумата съм чувала много суперлативи, даже пробвах веднъж (и за избелване на зъби също уж ставало), но се омазах прекалено и се отказах. Grinning Най-вероятно ще има ефект при постоянство. Само внимавай, защото наистина цапа много. На мен ми беше пръснало малко на един нокът и гела се беше оцветил сериозно.

# 107
Скарлет, били била така добра, да споделиш дали във вечерната грижа за кожата освен витамин А слагаш крем и серум? Или просто нанасяш витамина върху изчистена кожа и приключваш с грижата?

# 108
  • Light of Zartha
Ами ако слагам витамина пропускам крем. Може би не е редно, но сам по себе си той ми идва мазен и достатъчно тежък и не слагам нищо повече. Серум имам, но го слагам от дъжд на вятър, просто го забравям и не е кой знае какъв фактор. Най-често е точно почистена кожа, тоник ако се сетя и витамина.

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз покрай драмите с пъпките от маските започнах да си минавам лицето с тампон, напоен със сребърна вода, вместо тоници, флорални води и подобни. Не знам случайно или не, но за сега се поизчистих и не излизат нови пъпки.

# 110
  • Light of Zartha
Като ученичка пробвах сребърна вода. Не си спомням да направи нещо уау за кожата ми, но при ранички наистина помагаше. Имах съученичка, която се кълнеше в нея. Явно си е до човек и кожа.

# 111
Да попитам и в тази тема.

Имам наследствени торбички под очите. Майка ми е така, аз и също малката ми дъщеря, която е на 12.

С възрастта обаче все повече ми се набиват на очи и много ме дразнят.

Пробвах най-различни кремчета. От нищо не видях ефект...

Някой да помогне със съвет!

# 112
Ами има едни рол-они, които масажират... например на "Дева" има, на "Фаберлик"...

# 113
Зависи какви са торбичките- по-тъмна кожа около очите, повече кожа или какво? Ако е наследствено обусловено, не мисля, че кремче ще помогне, пари на вятъра. Ако е умора или липса на хидратация и подхранване, може да има шанс да се подобри с козметика, иначе не вярвам.

# 114
Ето това са моите торбички.
Не мисля, че ми е по-тъмна кожата.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:28 от utro77

# 115
Е, пробвай с рол-он за около очите. Понякога сутрин съм така, но ми помага. И сън, повече вода...

# 116
Кремове за около очи с кофеин май помагат за тъмни сенки и подпухване, съм чувала. И сън и вода. Не е токова драматично, даже никак не бих го отчела като проблем. Малко коректор също върши чудеса Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:28 от tuali

# 117
Абе слагам коректор, но пак ме дразни.
Особено при различна светлина се вижда още повече на моменти.

Вода пия. Рол-он съм пробвала на Фаберлик точно.

Виж, съня наистина ми е малко. Имам около 7 часа сън, не повече.
Все се каня да си легна рано и накрая пак в 00ч.

Ще пробвам всичко.

# 118
  • Ланкър, планините Овнерог
Твоите сенки не са нищо пред моите (винаги съм ги имала). Че на всичкото отгоре съм се и сбръчкала точно под очите. Отврат. По принцип съм анти-козметични/пластични процедури настроена, ама заради очите може да се прежаля на някоя.

# 119
Като ученичка пробвах сребърна вода. Не си спомням да направи нещо уау за кожата ми, но при ранички наистина помагаше. Имах съученичка, която се кълнеше в нея. Явно си е до човек и кожа.
От преподавател по козметика знам за сребърната вода и рецепта за домашен гомаж: бебешки крем Бочко (малкия зелен против подсичане) + Пантенол пяна. Масажира се до попиване, пробвала съм го и лицето светва. Правила съм и маска с хума и розова вода.
Скоро четох, че Катрин Деньов 6 дни в седмицата си прави маска за лице. Според мен е много, аз правя 1 път ексфолиант, 1 път хидратираща или антиейдж и 1 път почистваща маска. Стига ми толкова. От няколко дни вечер слагам холо серума на Марион с матриксил, уж търсих този с водораслите, но съм се объркала в магазина. Усещам лицето си гладко след нанасяне, сутрин все още не виждам особен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт