Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

• 37 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Велики Преслав
На какъв режим ще сушиш си  е твоя работа, но използвай максимални обороти ако ще включваш сушилня. Така ще спестиш ток.

# 136
  • на Мелмак
Пробвай на най-високата степен на сушене - кърпи и/или чаршафи. Аз на моето комби, суша на по-ниска степен, излизат леко влажни и не са нито изпечени, нито чак толкова сдъфкани. Доизсушавам за 15мин.

# 137
  • Пловдив
Васил, как ще спести, ако са по-влажни дрехите? Нали повече време ще суши?

Ети, каква марка е твоето комби?
Аз ги оставям на сумвола с ютия, ако искам да са леко влажни.

# 138
  • Велики Преслав
Нещо не си ме разбрал. Казах най-високи обороти на центрофуга за да са възчожно най-изцедени.

# 139
  • на Мелмак
Комбито ми е ЛГ, но то е в друг имот. Ползвам рядко, но като цяло съм доволна. В къщи съм с два уреда. И там имаше напасване, разбира се. Една съфорумка ми помогна Grinning

# 140
Днес ни монтираха горепосоченото АЕГ от Техномикс и веднага изпробвах n на брой програми. За пръв път имам сушилня и много се чудя на каква степен да суша, както и какви обороти на центрофугата да ползвам 🤔 какво бихте ме посъветвали?
Кое от всички АЕГ-та, че вече станаха няколко?
Аз например почти не използвам 1600 оборота. Кърпи и чаршафи на 1400, дрехи, които не се степват също на толкова.
Оборотите зависят от това и каква материя ще переш и на каква програма.

# 141
  • Пловдив
Аз също най-много съм пускала 1200 об.
Страх ме е от тропането да не се счупи нещо...докато се наместят дрехите понякога се чуват странни шумове.

# 142
mystic_woman,  за чупене няма да се счупи, ама високите обороти степват всичко и особено хавлиените кърпи.
 Аз например лятото, когато е горещо рядко ползвам сушилня. Пускам на 1200 оборота и хайде на простора да замиришат на слънце.

# 143
Центрофугирам на 1400 (от 1600). Разликата в изцеждането не се усеща, а не натоварвам на макс лагерите. И суша на средна степен. Първо пробвах на най-сухо, ама ги пресушава. По-добре да има някое влажно местенце, което за половин час изсъхва, проснато на спалнята, отколкото да са изпечени и да ми трака 30 минути повече.

# 144
Днес ни монтираха горепосоченото АЕГ от Техномикс и веднага изпробвах n на брой програми. За пръв път имам сушилня и много се чудя на каква степен да суша, както и какви обороти на центрофугата да ползвам 🤔 какво бихте ме посъветвали?

За вграденото АЕG става въпрос нали? Ще чакам отзиви за сушилнята, защото и ние не сме имали досега.

# 145
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-aeg-l7wbg47w?_ref … ;_refv=2302230051
За това става въпрос. 1400 оборота максимум.

# 146
E, значи не става въпрос за горепосоченото все пак. Ще се радвам някой да сподели мнение за L8WBE68SI, защото от всички се спрях на него. Засега ...

Междувременно https://www.johnlewis.com/aeg-l7wc8632bi-integrated-washer-dryer … ng-white/p3717631

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:36 от BP123

# 147
Едно или две мнения над вашето имаше пуснат линк към аег-то, което показах, от техномикс, затова уточних.
Имам въпрос и за опцията допълнително изплакване, не мога да я включа, има ли някаква тънкост?
На средната степен на сушене чаршафите излизат доста намачкани, май ще пускам на най-слабата. И още дрехите веднага ли се вадят от сушилнята топли, или се изчаква?

# 148
Веднага се вадят.
Допълнителното изплакване: докосват се заедно бутоните за температура и центрофуга. То си е показано и на дисплея.

# 149
Да, но нещо не ми се получава (изплакването). Не натискам както трябва вероятно 🤔

Общи условия

Активация на акаунт