Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

• 40 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Миле ще имат с термопомпа съвсем скоро, много ме спечелиха в шоурума.

# 331
Никоя друга марка освен AEG/Електролукс нямат комби с термопомпа (засега) и сравнението с Миле е.... не много правилно. Пък и цената на комби Миле е.....различна.
Относно сервиза явно и те не са цвете за мирисане.....

Някъде тук бяха писали, че ЛГ имат такива модели, ама се оказа че не са баш с термопомпа...

Моята продължава да пере и още дава 5 часа голямо пране голямо чудо 😁
Да те питам пак: да не си пуснал еко програма?

# 332
Дълги са програмите, няма пране, за което да не съм натиснала копчето за намаляване 1 или 2 пъти. Отделно ползвам програма за памук почти винаги, защото позволява мах килограми.

# 333
Никоя друга марка освен AEG/Електролукс нямат комби с термопомпа (засега) и сравнението с Миле е.... не много правилно. Пък и цената на комби Миле е.....различна.
Относно сервиза явно и те не са цвете за мирисане.....

Някъде тук бяха писали, че ЛГ имат такива модели, ама се оказа че не са баш с термопомпа...

Моята продължава да пере и още дава 5 часа голямо пране голямо чудо 😁
Да те питам пак: да не си пуснал еко програма?

Избрах от менюто на програмите памук, натиснай бутона за сушене и нагласих 40 градуса

# 334
Аз никога не пускам пране и сушене на едно. Пера си, после оправям дрехите и тогава суша. Иначе като се овържат на възел ръкавите на две ризи хем ще съхнат много дълго, хем ще са намачкани на макс.
А тези 8 часа са максималното време, изчакай малко и ще станат 5 - 6.

# 335
Аз никога не пускам пране и сушене на едно. Пера си, после оправям дрехите и тогава суша. Иначе като се овържат на възел ръкавите на две ризи хем ще съхнат много дълго, хем ще са намачкани на макс.
А тези 8 часа са максималното време, изчакай малко и ще станат 5 - 6.

Ще мъча първо заедно, че мисля да си я пускам преди лягане и искам сутрин всичко да е готово. Като цяло да става мързелива работата

# 336
Щом искаш, според мен не става добре. А и шуми, мен ще ме дразни нощем, макар денем да не я чувам даже.

# 337
Щом искаш, според мен не става добре. А и шуми, мен ще ме дразни нощем, макар денем да не я чувам даже.

При мен е в другия край на жилището спрямо където спя и би трябвало да не се чува, та се надявам да намеря програма да ги пускам заедно със задоволителен резултат.
Тази програма обаче ми изглежда абсурдно дълга и с абсурдно дълга центрофуга и мисля ще направи още при прането всичко на хармоника

# 338

При мен е в другия край на жилището спрямо където спя и би трябвало да не се чува, та се надявам да намеря програма да ги пускам заедно със задоволителен резултат.
Тази програма обаче ми изглежда абсурдно дълга и с абсурдно дълга центрофуга и мисля ще направи още при прането всичко на хармоника
Колко дълга е тази центрофуга ?

# 339
Така от първото прана със сушене памучната блузка е леко свита, както беше от едната сушилня в квартала, която ползвах.

Определено не е тази програмага, която ми е нужна.

Каква дооста по-кратка програма може да препоръчате с някакво сушене в деликатен режим?

Определено и сто часа пране вартене и центрофугиране не са ми нужни

# 340
Мене ми бяха подарили подобен. Пере страхотно, обаче като суши винаги смърди на лошо. Друго че моята сушеше към 2,30 часа и много ток гореше.
  Ето я https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s%C3%A0s-Sushilni/Peralnya … 8EU%29-B/p/682473.
  Едно сушене излизаше около 3 лева.
 Докато суши харчи около 50 литра вода за да охлажда.   А горещата центрофуга на програма памук правеше всичко на хармоника, затова ползвах сушене на синтетика.
   Piole1. При тебе как беше.
Пране плюс сушене за 4:30 часа беше.
Миризмата на гума изчезна за месец, два.
Ползвах винаги програмата за сушене на синтетика понеже тя не включва термоцентрофуга по време на самото сушене, въпреки че пак свиваше дрехи с по един размер. Абе беше си бедствие, иначе пък красива и переше прилично.

# 341
Така от първото прана със сушене памучната блузка е леко свита, както беше от едната сушилня в квартала, която ползвах.

Каква дооста по-кратка програма може да препоръчате с някакво сушене в деликатен режим?

Нито пере 100 часа, нито суши 100 часа. Най-добре първо си прочети упътването и ще се научиш да я ползваш (не беше го гледал за свързването, нали?честно...). Мисля, че много прибързваш. Каквато и програма да ти кажем, ако сензорът казва, че има влага,  тя ще продължава да суши.

# 342

Нито пере 100 часа, нито суши 100 часа. Най-добре първо си прочети упътването и ще се научиш да я ползваш (не беше го гледал за свързването, нали?честно...). Мисля, че много прибързваш. Каквато и програма да ти кажем, ако сензорът казва, че има влага,  тя ще продължава да суши.

Сега чета. Мисля че ми трябва програма за пране, което пере максимум час и половина, поема 6кг за сушенето и сушенето е без центрофуга. Мисля, че тогава няма да има свиване, но от готовите не виждам такава.
По-деликатните програми гледам поемат 3 и 4кг за сушене.
 Моите дрехи почти нямат замърсявяне и не се нуждая от особено силно пране, а по-скоро съвсем деликатна работа на уреда и да мога да му използвам мястото за едно пускане.

# 343
Тогава използваш бутона за съкращаване на време. Можеш да го цъкаш по два пъти, като всеки път съкращава. Седни пред пералнята, разцъкай я и виж кое с кое е съвместимо.
РАзбирам, че сигурно ремонти и други неща те ангажират, но не прецаквай уреда заради това.
Има два филтъра за мъх за чистене.

# 344
  • Варна
Нищо им няма на дрехите от леката центрофуга на програмата за памук! Няма друга програма,която да суши 6кг.-това е положението.
 Задаваш пране и сваляш времето с бутона. След това включваш автоматично сушене на средна степен. И предполагам си наясно,че ако пъхнеш дънки,ризи,гащи и фланелки заедно пералнята ще суши докато дънките изсъхнат,а това значи,че фланелките може да станат и с два-ти номера по-малки Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт