Нова година, нов късмет - НЕМСКА хоум тема 211

• 22 437
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
пратете малко снежец и насам⛄⛄⛄
🌨❄🌨❄

# 466
В Кьолн заваля одеве. Утре сутринта в 7ч. с лопатата... Яко. Баш края на моята седмица. Joy

# 467
Asyalein мерси за идеите. Ти явно имаш много търпение. Ще трябва обаче и аз да направя нещо по въпроса с организацията и мотивацията. В петък протече добре ДО. Смятам в 8 да слагам ученика на компа като в истински час.

# 468
Тук яко вали сняг и натрупа върху стария.

# 469
Искам и аз сняг при нас. Нямам нищо против да рина. 🤪 В Шварцвалд наистина има мнооого сняг. Толкова много не бях виждала от години! И вече нямаше затворени пътища, но нямаше и много хора. Не знам какво е станало...

# 470
Никакъв сняг няма да рина повече, веднъж ми стига. Ако имах куче, щях да излизам да скачам с него в снега, но дъщеря ми е голяма, а с мъжа не ми е интересно. 😂

# 471
  • Немция
Алелуя, и при нас вали сняг, и трупа тихо.
Големият Бибитко си е навил часовника с големи уговорки за 6:55, а не в 6 сутринта, заради снега Grinning. Че дават към обяд да се топи, бързат да му се порадват.
Ще имаме ранобудна неделя.

# 472
Да, почва затопляне и дъжд.

# 473
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Reina, въобще не съм търпелива, просто синът използва всяка минимална пробойна да ми пили нервите.

Аз чакам при нас нощес да завали, днес беше кучи студ.

Ако решат наистина да затегнат мерките и хоум офисът стане задължителен, навън да вали, то май ми остана само разходката в Кауфланд 🤮, за да не превъртя.

Надявам се понеделник повече материал да дадат, поне сина да ръчкам 😂

# 474
  • DE
Пуснала съм щорите в хола, но ви прочетох и погледнах и при  нас вали обилно, дано задържи поне до обяд Grinning

# 475
  • Германия
Дъщеря ми и мъжа ми са от 2 часа навън, не знам как не измръзнаха до сега. Но натрупа малко снежец и викаме да излязат да не ходи зян

# 476
Тук голям сняг падна, но не е студено. Много народ има навън, в момента даже гледам две деца и сърничка, която си играе с тях. Снощи на съседите внуците до малките часове скачаха и викаха на улицата. Аз гледах до 2 часа сериал и преди да си легна видях едното навън по тениска. 😂
Пътищата обаче са изчистени.

# 477
  • Germany
Значи като сте записали за тоя сняг... Сега и аз, като на Тео мъжът, трябва да излизам два часа навън, а въобще не ми се иска 😉 При нас и си вали още...абе няма ли да идва пролет.

# 478
В нашата провинция вали толкова рядко сняг, че вече не помня кога е било за последно. Май преди 10 г беше. Сега е натрупало страхотно и ми беше днес абсолютно кеф съвсем сама в гората да се разходя.

# 479
  • Berlin
Берлин е друга Германия 😂 - нито снежинка, само студено.

Общи условия

Активация на акаунт