Нова година, нов късмет - НЕМСКА хоум тема 211

• 22 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Немция
Pea Pink, при нас миналата година нямаше сняг в района ни. А този, който падна вчера вечерта беше първи сняг за тази година. Децата са пощурели за бяло.

# 481
  • Варна
И ние днес семейно направихме два снежни човека, но честно да си призная без бой - мразя студа и производните му сняг, вятър и т.н.  Сина ми се радваше, обаче дъщерята се е метнала на мен Simple Smile

# 482
При нас побеля! Снежно бяло, красота!!!
Взехме шейната и излизаме да се пързаляме🙂
Благодаря ви, че пратихте снежец  насам🙂

# 483
  • Germany
А, Бибит и ние от две години не сме виждали сняг, на мен не ми е и липсвал 😆 Но си права, децата полудяват като го видят. До нас има едно малко езеро, цалото е зъмръзнало и половината квартал е отгоре му. Дано издържи на напъна ледът му.

# 484
При нас всяка година вали и натрупва, но за кратко. Тази година много сняг.

# 485
И ние днес само разходки.
Днес Атоновците са именници.

# 486

Ходихме да търсим сняг и ние. Намерихме.

# 487
Браво!!
Приказни мигове❄⛄❄
При нас още вали, толкова е красиво🙂

# 488
Абе все си мисля, че пролетта и лятото носят приказните мигове. Аз не съм ли по бански в синя водя, не го броя за приказка. 😂 Но по-добре сняг и студ от дъжд и полустуд. Макар че точно това почва тези дни.

Оказа се, че от една седмица при нас има вечерен час, а ние въобще не знаем. Аз чета големите ежедневници, но не и местна преса, а явно трябва.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 20:41 от Анонимен

# 489
При нас не спира да вали вече втори ден,натрупало е 1,5 м. сняг,ринем с лопатите като луди! Фитнес не ни трябва!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 490
sunny:*kiss, Open Mouth Искам и аз! Идвам да рина! Това ми е мечтата – да ни затрупа истински тук, но е невъзможно.

# 491
  • Germany
При нас не спира да вали вече втори ден,натрупало е 1,5 м. сняг,ринем с лопатите като луди! Фитнес не ни трябва!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ехааа, искам и при нас, ама може би защото няма аз да рина Simple Smile Спомням си, като бях дете как се придвижвахме със съседчетата в тунел от сняг до училище.

# 492
  • Немция
Спомням си и аз в дълбокия сняг как съм ходила на училище. 2-3 клас да съм била, веднъж ни караха да чистим  сняг около училищната ограда, за да има откъде да се мине по тротоара.
Моите деца мечтаят за такъв голям сняг.

Pea Pink, а има ли официално разрешение да се ходи по замръзналото езеро?

# 493
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
При нас наваля 2-3 см, почти няма вече.
От детството също нямам спомени за дълбок сняг.

И аз съм по летните приказки, макар вече да не понасям толкова добре жегите като на младини.

Утре почва поредната седмица стрес с ДО. Направо се радвам, че имам само един ученик и то в осн.у-ще.

# 494
Мразя жегите. А и здравословно не ми понасят. Ако има как да е умерени 20° би било перфектно. На студ вирея, на жега ми е кошмар.
Днес обикаляхме 2 часа да го търсим тоя сняг. Над 60км се отдалечихме, имаше, но все не можехме да реших къде да отбием, то някакви села и като не ги познаваме. Накрая на връщане гледам до магистралата точно се спускат със шейни и влязохме в селото. Ами оказа се, че от 10 коли 9 са от нашия град Simple Smile)) та поне се наиграхме и малки и големи. За друг път ще знаем, то там само хълмове и гори имаше.
Аз погледнах плана да ДО, доволна съм. Пак има доста, но учителя е отбелязал задачи които са доброволно. Тоест има и за по-ученолюбиви и не толкова като моето.

Общи условия

Активация на акаунт