ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 747
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Честито на Марчето, Тедито и Габи! Да са ви живи и здрави бебетата и много да ви радват! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  ylinfant  ylinfant newsm51 smile3525 newsm51

# 136
  • Ботевград
Честито на мамите Омни, Теди, Габи, Марчето и Мишка.
Много положителни бебонски емоции и сладурски разкази да споделяте!  Hug
Галенце, честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце здраве и любов!
Хей, пожелахме си бебенца и мечтите ни са на път да се сбъднат!
И аз вече горя от очакване, нямам ама никакво търпение вече!   bouquet
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕх, колко много радостни новини днес в нашата темичка! Дай Боже всекиму здрави и пухкави бебчета скоро!   bouquet

# 137
  • София
ЧЕСТИТО НА ТЕДИ, ГАБИ И МАРЧЕТО!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!
  smile3525 newsm51 smile3525

# 138
Ей, мамчета!
Забравих да ви кажа, че на gabi 773 момченцето се казва Радостин.

# 139
  • планетата Земя
Честито на всички мами с бебенца!!!
Да са живи и здрави бебоците, а и мамите покрай тях!

Момичета, аз не съм писала сигурно от месеци  Embarassed, но Ви чета от време на време. Какво да се прави с един малък калпазанин в къщи няма много време за форуми.  Mr. Green
Някой беше попитал за тапата дали задължително трябва да падне преди да започне раждането. Мисля, че беше Amina. Ами принципно е задължително, но кога точно ще падне (може няколко часа - при мен беше така, минути или дни да е) и дали ще се забележи е друг въпрос. Така че не я мислете много. Ако все пак забележите кога е паднала (тя си е точно една слузеста, леко розово-кафява), раждането наближава Wink .

Куки, много се радвам, че успяваш с кърменето. То в началото винаги има малки проблемчета, важното е мама да е спокойна и щастлива.  Hug

Леко раждане на всички тръпнещи в очакване (като мен) мамички! Ох, малко остана!  Hug

# 140
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ-ТЕДИ,МАРЧЕТО И ГАБИ!!!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Да са живи и здрави и много да ви радват!!!Чакаме подробни разкази!!!
Мисля,че и Илияна ще ни изненада днес... baby_neutral baby_neutral
В унисон с времето бебчета валят ли валят!!!!! baby_neutral

# 141
Здравейте и от мен, мили мами!
Много съжалявам, че се загубих така. Сигурно сте ме забравили!  Embarassed
Нямам думи да ви опиша колко съм щастлива от досегашните добри новинки! Браво на всичките 13 героини и на техните прекрасни бебченца! Колко е хубавоооооо...  Hug
Аз моята дъщеричка все още я чакам. Докторът каза, че до края на седмицата няма да излезе. Иначе и моя корем доста порастна последните седмици и се появиха болки от долу. Но болезнени контракции не усещам. Направиха ми вагинален и анален секрет и всичко е ОК. Остава да си пусна последна кръвна картина и съм готова за болницата!  Grinning Е, още не съм си оправила багажа, но малко по малко и това ще стане!
Лелелеле колко се радвам за родените бебчовци!!! СУПЕР! Такава изненадка!!!
Галенце, честит рожден ден!   bouquet
Всичко най-най-хубаво ти пожелавам и скоро да родиш лесно едно красиво и здраво бебче! Simple Smile
Изпращам ви целувки и благодаря, че ви има!!!
 newsm51

# 142
Честито на всички мамчета !!! Да са живи и здрави бебоците !!!! newsm51 smile3525 smile3501

newsm63Моми4ета как са ви кра4етата?? Много ми изтръпват,вървя и изведнъж се опъне нещо. smile3518..страшна болка..чак се чудя дали мога да стъпя пак... no

# 143
 stork-girl stork-girl stork-girl

МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ, ЧЕ ПАК СЪМ ЩЪРКЕЛ newsm44 newsm44

ДНЕС В 13:25 часа МАМА АМИНА Е РОДИЛА ПРИНЦЕСАТА С КРАСИВОТО ИМЕ ДЕА - 3,150 КГ. И 50 СМ. newsm51 newsm51 newsm51

И двете са добре. Амина е много щастлива, развълнувана и пожелава на всички ни леко раждане

Леле момичета много бебчета - прекрасно е Hug

Мери аз нямам такива болки, а само ме боли гърба

# 144
Амина, честита дъщеричка! Нека малката принцеса донесе безкрайна радост в дома ви, да е жива и здрава! На теб - бързо възстановяване! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ма4о, честито за магистратурата! Много леко да я изкараш!

# 145
ДНЕС В КЪМ 14.30,МАМА ИЛИЯНА Е РОДИЛА МАЛКИЯТ МЪЖ АЛЕКСАНДЪР-3300ГР,49 СМ!! smile3525 smile3525
Било е бързо и леко(с епидурална упойка) и сега мама чака да и донесат хапване,че е много гладна Grinning Grinning
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА ДЕА НА МАМА АМИНА!!  newsm51 newsm51
Много здраве и щастие!!!

Леле,леле днес е направо вълшебен ден!!!!

# 146
Тлкова много бебета и аз така се захласнах ,че забравих да  чиститя на Галенц р.д.
Честит рожден ден
Желая ти здраво бебе което много много да те радва.
Честито момченце и на мама Габи

# 147
  • Русе
Честито бебенце на Илияна!Да й е живо и здраво,радостта и гордостта на мама и тати!

# 148
Наистина вълшебен ден.
Да са честити бебенцата на Илияна и Амина - мнооого щастие и безгрижни детски дни!На щастливите мами - бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи.
Мери, и аз съм със същия проблем, ама не се притеснявай. Като ти гледам лентичката, няма да е задълго Joy

# 149
Аз докато чиститя на едните се появяват нови Laughing
ЧЕСТИТО НА МАМА ИЛИЯНА И АМИНА  Да са им живи и здрави бебетата и много да ги радват

Общи условия

Активация на акаунт