ОКТОМВРИйчета безчет - идват без да чакат ред!

• 11 761
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМИЧКА!!! newsm47
Кръц,много е красива,както винаги!!
Хера,добре дошла и чакаме ПОДРОБЕН разказ за раждането!!
newsm68

# 16

Коте, да не ти изтръска само някое черно бебе щъркела, че голям смях ще падне Joy

А недей така, чак пък черно, може само чернокосо на дядовците, но чак пък цялото черно  Joy hahaha

Как го ядете този шоколяд, аз вчера хапнах една суха паста с шоколад и после то не бяха киселини, то не бяха позивни Sick
Виж и аз като Кръци налитам на тестеничко !!!

# 17
Сърдечни благодарности, Кръц!  bouquet
Херка, добре дошла!  bouquetТъкмо сега мислех да влизам в албумчето, че да го видим този мъж.По писаното ми се струва, че си добре и в настроение както винаги baby_neutral

# 18
Херка, много е сладък малкия юнак! baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Кръци, не е активен в тази ни темичка албума.Аз отварям снимките от старата темичка.

# 19
Здравейте и от мен на всички вече станали мами и чакащи още такива.
Много хубави новинки си имаме докато ме нямаше  Laughing newsm44
Най напред искам да честитя новите бебоци на мама Яни и Вилли  bouquet smile3525 newsm51 да са ви живи и здрави и много радост в къщи.
Кръци благодарности за хубавата темичка  bouquet
И мама Херка добре дошла в къщи със сладкия Слави.Чакаме разкази и преживелици.
Ние сме добре с бебо бяхме малко на почивка в една страхотна местност в Родопите и много добре си починахме отново.
Аз също съм за упойките но не съм сигурна още каква ще е но със сигурност ще си искам такава е разбира се ако няма изненади.
Аз утре съм на доки ще пиша ако има нещо по-интересно дано бебо да е станал по-големичък че само го чакам да ми расте милото.
Чао от мен за сега и целувки на бебчовците и на тумбаците. wavey twin_neutral

# 20
  • Стара Загора
Първо докато не съм забравила...честито на новите майчета и леко раждане на още коремните майчета Hug
Та така....Имах назначено планово секцио за четвъртък в 8,30 часа сутринат...имах уговорка с лекар. В сряда преди обед ме приеха за да ми направят нужните изследвания и се видях с докторката и се разбрахме сутринта за секциото...и аз тръпнех в очакване на нашата мишанка. Така исках да го видя вече.
Та настаниха ме в патологията за една вечер и там ахо ихо с момичетата мина деня. А предната вечер не бях спала от вълнение, че ще влизам в болницата де. Та дойде вечерта ама на мен не ми се спи Crazy въртях се...въртях се...и към 1 часа реших да сменя позата на лежане...е да ама не...водите ми текнаха Confused Аз се панирах...бебчо беше без води...минаваха ми сто въпроса а отговор никакъв. Звъня аз на докторката да я питам какво да правя..краката ми трепереха и от страх само /много се притеснявах за бебчо/ Докторката каза, че щом нямам болки сутринта като дойде ще ми направи секциото /нямало проблем за бебето ми каза/ И преключихме разговора. В това време месвалиха в предродилна зала да чакам сутринта и да ми направят клизми - мизмли и подобни такива Crazy През цялото време стоях и се молех бебчо да е добре и да си го видя жив и здрав Blush Към 04,20 часа започна нещо да ме преболява и аз реших да звънна на доктроката пак. Тя каза, че тръгва към болницата...дойде и като ме видя...ами аз със 6см. разкритие Mr. Green Реши вместо секцио да ме сложи на система...а ако нещо се обърка екипа за секциото чакаше. Та така в 5 часа сме сложиха на система и в 5,55 часа видях нашия сладък мишан и ми се стори най-хубавото бебе на света нищо, че беше посинял /два пъти увита пъпна връв/ и в кръв Heart Eyes Преди да родя обаче толкова бях изтощена от неспане, че вече си виках, че искам секциото а докторката - какво секцио...аз му виждам главичката..има косичка Mr. Green Веднага грабнах телефона и звъня на мъжа ми...който направо щеше да получи удар от новината Mr. Green Цял ден телефона ми звъня и аз звънях и вечерта вече бях без батерия Crazy
Чувствах се много свежа и пълна със сили...донесоха ми бебчо два часа по-късно в стаята да се опознаем. Гледах до в продължение на много часове и неможех да повярвам, че това е нашето така дълго чакано чудо Blush После татито дойде и двамата го гледахме умно, умно Mr. Green Днес ни изписаха и няма по-щастливи от нас Heart Eyes

# 21
ХЕРКА направо ме просълзи Crazy много сладък разказ

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 00:21 от gudza

# 22
  • София
Хера,
ти си голяма късметлийка!
Не само за това, че ти се е "разминало" секциото, а и с това, че си родила леко! Аз като раждах първия път едно момиче сума ти часове изкара в предродилна зала, най-накрая не беше имала сили да роди...А ти-сигурно си се наговорила с бебчо да помага  baby_neutral Joy baby_neutral
Много щастие ви желая на цялото семейство и мноооооооооооооооого усмивки!

# 23
ХЕРКА, БРАВО! Peace Значи не те боля много? Какво представляват точно предродилните контракции- усещаш ли как ти се свива матката? И последно -много ли вода изтече?
Аз вчера ви се хвалех, че вече имам контракции, но после като си легнах разбрах че въобще не е от най-приятните изживявания. И аз като вас- яки киселини и едни гадни болки в кръста и отдолу ме боли, а стомаха ми ме боли ужасно- все едно много ти се ходи по голяма нужда, и чувството е такова все едно искаш нещо да излезе. Доста болезнено. Много се изплаших, още не съм си приготвила нещата за болницата, направо си мислех че започвам да раждам.  По принцип термина ми е на 19.10, но според ехографа е на 28.10 и според Мазнейкова това е вярната дата. Та исках да ви питам- може ли вече бебчо да излиза без да има  някакви проблеми? Тук в Англия са такива тепегьози, че е абсурд да ти дадат някаква адекватна информация и аз само се моля всичко да е наред.
Пак прекалих с писането, лек ден ви желая!

# 24
Днес си нямаме бебче Cry

# 25
  • Стара Загора
ХЕРКА, БРАВО! Peace Значи не те боля много? Какво представляват точно предродилните контракции- усещаш ли как ти се свива матката? И последно -много ли вода изтече?
Ами усещах стягане на корема и ми ставаше остър...за секунди и после отпуска. Че болеше...болеше и то най-вече като ме включиха на системата но за бебчо на какво ли не си готов Heart Eyes Докторката много ми помогна. Понеже нямах вече много сили /от недоспиване/ и финалните напъни ми бяха по-слаби та тя ми скочи на корема 8звучи страшно но е много ефективно Mr. Green/ и в следващия момент вече видях мишанката ни в ръцете на акушерката Heart Eyes
Аз родих две седмици преди термин  Flutter
Водите бяха доста....поне 2 литра. Не мога да преценя точно но наводних стаята в патологията /то просто не можеш да се стискаш/ Mr. Green
Кръц питаше за кърменето....ами аз малко я обърках там...нямах нищо първите дни...болеше ме задника от шевовете и нямаше удобно място на мен и бебчо...гърдите ми са големи и той не засука ей така. После пък ми казаха, че няма да мога да кърмя/ това доктор ми го каза/ и ми изписаха дохранване в болницата Twisted Evil Снощи гърдите ми станаха бомби Shocked и с отоци...горещи...ще се пръснат...абе ужаст. Като се прибрах дойде ударна група /мои приятелки от тук но активиски в кърмаческия/ и като ме натиснаха като диво прасе....изтокаха доста кърма...наложиха ме със зелка и сега гърдите ми са съвсем други Blush Бебко мъча още да ме засуче но имам само бегли успехи...но поне се цедя и мишлето ми пак получава кърма.

П.П личи си кой е вече майка нали...посред нощите на компа Mr. Green

# 26
  • Варна
Включвам се по поръчение на систъра/Леля ви Зеля/ да чиститя на всички нови майчета и на Хера прибирането в къщи Grinning!
Тя е на вилата, щото у тях ремонта тече с пълна сила и не става за живеене. Всекидневно в телеграфен стил и пращам вести от темичката!
От мен- леко раждане и бързо възстановяване на всички Hug!

# 27
ох Херка, толкова се радвам за теб и Слави че всичко е минало толкова добре.Успех с научаването на Слави да суче от теб! Сигурна съм че с упоритост и постоянство това ще стане, защото най-доброто което можеш да дадеш на бебо като храна е точно това--кърмата. Имаш късмет че в Стара Загора имаш приятелки от кърмаческия форум. Дано като дойде моето време (а мисля че ще е скоро, просто усещане...) и аз да имам тази подкрепа и ако трябва уроци как точно се прави това. На първо време ще разчитам на мама, защото тя все пак успешно е кърмила и мен и брат ми до година и два месеца (щяла е и още, ама баба й смятала че това е глупаво да се продължава и насила я убедила да спре... И тя спряла...)
Между другото последните няколко дни усещам от време на време болки отдолу и няколко пъти чувствах главичката на бебо да ме побутва отдолу... Казаха ми че е щото бебо вече заема окончателна стартова позиция и на мен ми е едно страшничко че скоро може да се почне... Но някак си ми се иска поне до следващия понеделник да си остане още в мен. Хем искам да го гушна, хем ме е страх--ами достатъчно добре ли ще съм подготвена? Между другото, бебетата как трябва да спят особено в това време? По ританки и камизолка ли или това плюс пижамка (и отгоре завивика естествено)? Много се чудех и сега не знам дали да не изтичам до Штъркел че ми е наблизо да взема пижамки... Говорейки за изтичване, на мен все още ми е леко да ходя и корема едва сега започва леко да ми натежава... ми как няма--това са си към 11 кг само корем... Та посъветвайте ме за дрехи за спане на бебо...

# 28
Хера радвам се, че първа част на твоята приказка приключи щастливо.., обаче момичешките майчета няма да са много доволни от втората част..
Успех в кърменето на малкия Слави !!!

Леля Зеля сигурно се е запсила с биричка и на тиферич чака да се свърши с ремонта.., кажи и да внимава с хамака, че аз леко провесих нашия  Joy hahaha

Леле, а днес колко много работа ме чака, дето вика мъжа ми ти всичката за накрая ли я оставя..., не просто много от нещата все ги забравям.. Предната седмица забравих да ида до университета да си пусна молба за прекъсване на докторантурата.. та трябва да ида днес..абсолютна пенсия съм станала
След малко хуквам по задачи, и като се върна да си имаме ново бебе в отбора... Ами ако е моето, а не моето има мораториум до сряда-четвъртък

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 09:12 от PC (коте)

# 29
  • София
Доброоо утро!

Херичка много положителен разказ, толкова бързо и лесно звучи. Стискам ти палци, да преодолеете проблемите с кърменето и Слави да стане член на отбора на дългокърмените бебета, но щом мамите от кърмаческия са се включили сигурна съм във вашия успех. breastfeeding

Ние сме добре, няма признаци на раждане, моя лекар е в отпуск до другата седмица и извън София до събота, така, че стискаме кълки. В неделя татито ни заминава в командировка във Франесето и се връща в четвъртък на обяд следващата седмица - така, че пак ще правим опити да стискаме, но да видим това дали ще се осъществи. Чудех се, дали ще имам проблем със  записването на бебка, ако се роди и ни изпишат преди да се е върнал татито? Той ще ми остави личната си карта, ще взема и акта за граждански брак, друго дали ще е необходимо?

Общи условия

Активация на акаунт