Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 789
  • 904
  •   1
Отговори
# 165
uBa03 не съм чак толкова запозната, но ако имаш действаща ендометриоза, Калчев е твоя човек.
И аз не знам каква ендометриоза имам. Нямам оплаквания, на ехограф нищо не се вижда. Наумила съм ЯМР да правя да видим там ще се види ли нещо.
Благодаря. На 22ри ще звъня за др. Калчев, дано успея.

# 166
  • Тук и сега
И аз започнах в 07:59ч да звъня, като набирах и двата номера, абсолютно никакъв сигнал, директно ме изхвърляше от линията...
Помислих че просто линиите остават отворени само за София.
Вече към девет и нещо изведнъж ми вдигнаха даже неуспех да чуя сигнал свободно и ми казаха,че часовете за небременни вече са заети...
И какво правим сега?

# 167
  • София
Не пускат бащи. За диск не знам, попитайте. За изследвания - Сигридов е известен с това, че пуска много изследвания, но зависи от случая на жената. Ако не желаете да правите някои от тях - просто му кажете, или го попитайте защо са му нужни.
За часовете за набременни - трудно е много. Най-добре е да си имате други варианти и да не разчитате на Сигридов на всяка цена, и междувременно продължавате да се опитвате да се вредите. Друг начин няма. Междудругото аз Януари успях да се вредя с час за небременна - голям късмет, че ми вдигнаха в 8:02.
Линиите не са отворени само за София, нито пък не работят. Просто са нон стоп заети от нон стоп звънящи момичета. Ако звъните постоянно, в един момент ще се свържете, просто часовете са небременни свършват много бързо, защото са много малко. Неслучайно клиниката се опитва да пренасочи всички небременни към Калчев. Като бременна ще имате доста голям шанс за час (дори по мои наблюдения 90/100%).
За часовете, които се освобождават - не ги дават повторно, така ми казаха вече няколко пъти от регистратурата.

# 168
  • София
При мен възрастта, съчетана с генетичните. Да, бащи не допускат, изпращат снимки по мейл.

# 169
  • София
Предния път, докато бях там, се падна точно в деня за записване при д-р Сигридов. На рецепцията дойде мъж да се кара с жените, че не е успял да се свърже и иска да запише час на място, но го отпратиха с думите, че такава е политиката на клиниката - да се записват часове само по телефона, без значение за бременни или не.

# 170
Здравейте, въпроса ми дали тези от вас които са небременни един път като си запишат час и после трябва да се върнете с резултати от изследванията,които Доктор Сигридов ви е назначил и трябва да види за да ви назначи терапия и да решите как ще действате нататък пак ли толкова трудно става записването на час? Благодаря ви

# 171
Аз ги питах дали мога да се запиша при калчев без да чакам тая лудница , защото съм му пациент от Адела ! Казаха ми че не , трябва да звъня в лудницата на 22 ли кога беше там , и че ситуацията е същата , Викам ама аз вече съм му пациент ! Нямало значение това. Та така

# 172
  • София
Здравейте, въпроса ми дали тези от вас които са небременни един път като си запишат час и после трябва да се върнете с резултати от изследванията,които Доктор Сигридов ви е назначил и трябва да види за да ви назначи терапия и да решите как ще действате нататък пак ли толкова трудно става записването на час? Благодаря ви
Като бременна, предполагам и за небренни ще е така, веднъж вредиш ли се при Сигридов той ти дава час, когато сметне за необходимо, ако е в рамките на същия месец или следващия. Ако не е и часът трябва да е за месец, за който няма график - звъниш отново, казваш, че си бременна и имаш уговорка с него за еди коя си седмица. Почти съм сигурна, че и с небременните е така. Моите наблюдения са, че вземе ли пациент не го изоставя.

# 173
Аз ги питах дали мога да се запиша при калчев без да чакам тая лудница , защото съм му пациент от Адела ! Казаха ми че не , трябва да звъня в лудницата на 22 ли кога беше там , и че ситуацията е същата , Викам ама аз вече съм му пациент ! Нямало значение това. Та така
За др. Калчев не знам да има лудница при записване на час. Или може би аз съм изкарала късмет като се записвах, но и от форума останах с впечатление, че успяват да се запишат жените....

# 174
И за др Калчев трудно се записват чесове. Аз миналия месец звънах на 20.01 и нямаше вече свободни часове. И сега на 22.02 се надявам да успея да си запазя.

# 175
  • Благоевград
Rocket, благодаря ти! Желая ти щастие ❤

На регистратура бях точно 8.00 И звъняха 3 телефона едновременно. Вдигаха постоянно, свидетел съм.
По едно време се появи един мъж и искаше да запише час за жена си, но го отпратиха, казаха съпругата му да звънне по телефона.

# 176
Като бременна, предполагам и за небренни ще е така, веднъж вредиш ли се при Сигридов той ти дава час, когато сметне за необходимо, ако е в рамките на същия месец или следващия. Ако не е и часът трябва да е за месец, за който няма график - звъниш отново, казваш, че си бременна и имаш уговорка с него за еди коя си седмица. Почти съм сигурна, че и с небременните е така. Моите наблюдения са, че вземе ли пациент не го изоставя.
Подкрепям - даже няма значение в кой месец е и дали има график...при мен след БХС на 23.12 ми записаха директно час за 24.02 т.е. след точно два месеца - докторът каза, че нямало нужда да се виждаме преди ФМ 20-22ра седмица. Та записват и за след доста време часове.

# 177
  • София
А на мен ми отказаха след БХС да ми запишат за феталната за 20-та седмица. Казаха ми, няма график още за тогава и да се обадя на съответната дата за записване.

Онзи ден пък бях при д-р Бояджиева и тя специално излезе да им каже, че иска да ме види на еди коя си дата през март. Дадоха ми час. После ми излезе работния график и звъннах да помоля да го преместим за по-късен час същия ден и ми отказаха, защото "часовете се дават подред" и да се обадя на 1-ви март, за да го преместя. Странно е! Пак ще звъня като минат записванията за Сигридов и Калчев..

# 178
Соренда, наистина много странно. Нямам обяснение. Имам картонче с часа, ако нямах, сигурно щях сега да звънна да потвърдят..след твоя коментар. Не знам как преценяват и защо края на декември ме записаха за февруари :/

# 179
Момичета, в крайна сметка Сигридов препоръчва ли Русев все още, одобрява ли неговите терапии? Специално за тромбофилия питам, защото имам записан час при Сигридов, но е чак след месец, а дотогава ще трябва да съм на някаква терапия и се чудех дали им съвпадат вижданията.

Общи условия

Активация на акаунт