Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 688
  • 904
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Моля за малко помощ. Имам назначени изследвания, но не съм сигурна в кръв или урина трябва да са :
-кадмий
-меркурий
-арсен
Благодаря предварително!

# 481
Polqrna zvezda, Мисля, че  кръвни са.. на мен само за йод в скоби пише урина

# 482
Здравейте, през март ми беше първия преглед при д-р Сигридов и тогава ми назначи много изследвания. Говорихме, че трябва да направя хистеро заради проблем с матката. Сега този месец записах час за коментар на изследванията при д-р Ковачев и първичен преглед при д-р Калчев. Някой дали знае какви са цените за преглед при тях, да се подготвя ☺

# 483
Първичният преглед при др. Калчев е 180 лв. На сайта има ценоразпис на останалите манипулации, които извършва той в центъра. За другия дроктор не мога да кажа, но е кофти, че няма самият др. Сигридов да ви коментира, това което лично е назначил 😒

# 484
Здравейте, и при мен общо взето е такъв пътя. Само където не съм запазвала час при д-р Ковачев за коментар. В понеделник имам час при д-р Калчев и мисля да му покажа на него изследванията, така или иначе днес от днес имам пълния набор от резултатите.

# 485
Здравейте, и при мен общо взето е такъв пътя. Само където не съм запазвала час при д-р Ковачев за коментар. В понеделник имам час при д-р Калчев и мисля да му покажа на него изследванията, така или иначе днес от днес имам пълния набор от резултатите.

Здравейте,удобно ли е да ми кажете какви изследвания ви назначи  и съответно в коя лаборатория ги пуснахте,просто за сравнение питам,защото на мен Калчев ми назначи изследвания но да са в Бодимед 🙂

# 486

Здравейте,удобно ли е да ми кажете какви изследвания ви назначи  и съответно в коя лаборатория ги пуснахте,просто за сравнение питам,защото на мен Калчев ми назначи изследвания но да са в Бодимед 🙂
В Бодимед и в Геника са ми всички изследвания. Мисля, че някъде назад бях качила кои точно. Мога да ви кажа стойността им - 2000 лв всички, като още не съм правила фертилити тест и хистеро при Калчев.

# 487
И при мен излязоха толкова-900 в Бодимед и 1200 в Геника, като там освен мутации, пуснах и Фертилити тест+ генетичен анализ на абортивен материал от миседа. Излезе, че няма хромозомни дефекти в ембриона, нямам и инфекции в матката, така че явно проблема е формата й, за да не мога да износя. Сега ще разчитам да има ефект от хистерото! До колкото разбрах, д-р Сигридов обучава д-р Ковачев, за да може да поеме част от пациентките, защото наистина има много желаещи и не смогват. Но така или иначе Ковачев съгласува всичко със Сигридов, така че това не е проблем!

# 488
Здравейте, момичета! Някоя от вас правила ли е вече ендометриална биопсия при др Ковачев? И ако да - каква е процедурата и как мина?

# 489
  • София
Здравейте, някой слагал ли е инжекции Б12? Изследванията ми са в средните стойности, но въпреки това Сигридов ми назначи 4 ампули през 7 дни.

# 490
Здравейте, някой слагал ли е инжекции Б12? Изследванията ми са в средните стойности, но въпреки това Сигридов ми назначи 4 ампули през 7 дни.

Колко е резултата от изследването?
За Б12 оптимални стойности са 600-800 единици, без значение какви са референтните стойности в лабораториите. Simple Smile

# 491
  • София
Резултатът ми е 381 при реф(145-569) в Бодимед. Не е ли опасно да се поддържат стойности над максимума?

# 492
Аз съм на инжекции Б12, бях с 285, при контролата след 10 дни вече се беше вдигнал на 390.

# 493
Резултатът ми е 381 при реф(145-569) в Бодимед. Не е ли опасно да се поддържат стойности над максимума?

Според др.Сигридов (и от други специалисти съм го чувала), референтните стойности в лабораториите не са коректни.
Моят Б12 в 12гс. беше 540 и трябваше да го вдигна поне до 600-700 единици.

# 494
Здравейте, през март ми беше първия преглед при д-р Сигридов и тогава ми назначи много изследвания. Говорихме, че трябва да направя хистеро заради проблем с матката. Сега този месец записах час за коментар на изследванията при д-р Ковачев и първичен преглед при д-р Калчев. Някой дали знае какви са цените за преглед при тях, да се подготвя ☺
Цената на преглед за коментар на изследванията при д-р Ковачев е 80 лв. Първичният преглед при Калчев е 180 лв. Цената на хистероскопия с биопсия при д-р Калчев е 980 лв.

Общи условия

Активация на акаунт