Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 73 697
  • 904
  •   1
Отговори
# 465
Как изпращат снимките. На мен ми каза, че ще ми изпратят по емейл, но нищо не получих, мина вече месец почти. И нищо не ми назначи.

Аз получих снимките няколко минути след прегледа! (тоест почти веднага са ги пратили)

# 466
Благодаря ти Сиси, като вляза при него той разпитва ли ме за да снеме анамнеза или първо преглежда? И прегледа през корема ли е или вагинален?
Преди да влезеш при него, ти дават една анкета, попълваш в която има доста въпроси за заболявания и терапии в момента, после идва неговата акушерка минавате набързо през анкетата и му я дава, той я преглежда преди прегледа и след това, ако не ви познава разпитва и разглежда какво ще му носите като предишни истории.  Ехографа е коремен, мен лично никога не ме е преглеждал с вагинален, а съм негова пациента от 2016 година. Имаме една успешна бременост и 2ра на ход Simple Smile

# 467
  • София
Благодаря Сиси. А за кръвта за БХС, която се взима след прегледа с ехографа, дали би било възможно да ми вземат кръв на следващият ден сутрин на гладно за да пусна и други изследвания? Трябва да си пазя вените и затова. Мога да ги пусна в Цибалаб и да изпратя резултата на д-р Сигридов за да го заложи в софтуера на БХС.

# 468
Здравейте, предстои ми БХС при Сигридов , да попитам пускат ли бащата да влезне със вас ? Понеже четох, че заради ковид не пускат?
Благодаря!

# 469
Никъде не пускат придружители.

# 470
  • София
Никъде не пускат придружители.
И правилно! Дано наистина да е така.

# 471
Благодаря Сиси. А за кръвта за БХС, която се взима след прегледа с ехографа, дали би било възможно да ми вземат кръв на следващият ден сутрин на гладно за да пусна и други изследвания? Трябва да си пазя вените и затова. Мога да ги пусна в Цибалаб и да изпратя резултата на д-р Сигридов за да го заложи в софтуера на БХС.
По принцип за целите на БХМ е най-добре да се вземе кръв веднага, защото имаш и реалните резултати от ехографа и се вземат предвид и тези мерки, а в този период бебето расте с часове и може да даде отклонение от стойностите на ехографа. При мен се получи така, че в три последователни дни ми взеха 10 тина епруветки кръв и накрая вече вената ми беше............прекрасно синя, защото само на едната ми ръка е ок за вземане...но после се пооправи Simple Smile

# 472
Здравейте, дами! Понеже забравих днес да попитам д-р Сигридов, изписано ми е  да си слагам всяка вечер гинопеварил до края на бременноста , в 11 г.с +5 дни съм. Знаете ли мнението на доктора относно лекарството в ранна бременност? Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 22:55 от Dimi9

# 473
Как ще си слагате Гино-певарил до края на бременността? 😳🙄 Това е лекарство за 3 дни...

# 474
Как така до края на бременността? Обикновено се прави лечение за 6 дни.

# 475
Да, и аз се притесних, че е за много дълъг период... за това реших да попитам тук, защото не съм сигурна дали няма да навреди, вместо да помогне 🤷♀

# 476
Олеееи задължително потърсете второ мнение, дори и за 3 дни да е. Най добре да питате доктора де, но ако не успеете потърсете второ, че и трето мнение. Дори и само за 3 дни поставяне.

# 477
аз бих се обадила да питам , сигурно не сте разбрали нещо

# 478
За жалост не се бъркам , предписано ми е от лекаря, който ми следи бременността. Благодаря ви момичета, ще пиша имейл на Сигридов и се надявам да ми отговори Simple Smile

# 479
  • София
Не е възможно Гино-паверил да се изписва за цялата бременност. Това е анти-микотично лекарство, те не вредят на бебето но ако се взима постоянно гъбичките ще станат резистентни към лекарството. А и по принцип един курс от 3 дни би следвало да е достатъчен. Ако няма ефект се преминава към Гинозал еднократно и т.н. Според мен лекарят е имал предвид, че може да се използва през цялата бременност ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт