Същото е и за тези изследвания за херпесните вируси - абсолютно всички дами, с които съм говорила, са с високи нива на Igg. Очевидно повечето сме се срещали и сме изградили антитела отдавна, което не би следвало да е проблем, даже напротив. Док ми предписа Валтрекс за 5 дни заради високите нива на Igg, в упътването пишеше, че е абсолютно забранен за бременни. Много му се чудих, в крайна сметка го пих. След месец пак пуснах за проверка същите вируси - ами никаква разлика в стойностите. И май ми се стори абсолютно излишно, че съм го пила. АГ- то ми не го одобри тогава и каза, че аз нямам активен вирус, което би било проблем.
Относно Резвиратрола - аз си спрях крема с Резвиратрол след като забременях. Отново на базата на големи научни проучвания се казва, че не се препоръчва по време на бременност. Но...всеки трябва да си премери риск/полза.
Аз лично се информирам много подробно преди да приемам нещо и не се доверявам на никого на 100%, именно защото всеки организъм е индивидуален. Разпитвам лекарите за плюсове и минуси, чета и преценявам.
Някои от изписаните ми добавки от док на мен ми действат много зле - болки в корема и т.н. като например Пектамикс и Бетаин. Явно не са за мен. Други си ги приемам без проблем и ми действат добре.
Напълно подкрепям мнението ви! Благодаря ви за изчерпателния отговор!

+ Микробиом и всичко останало