Азиатска козметика и грим 20

• 44 574
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
За суха кожа е добре да се маже някакво олио винаги, ако и се омазнява в случая може да пробва с шипково. Кожата понякога се омазнява и ако е твърде дехидратирана. Продукт с хиалуронова киселина също се отразява добре. Аз много харесвам Hada Labo Gokujyun Premium за суха кожа, защото е по-гъст много хидратиращ тоник/есенция. На Cosrx крема с охлюви е много лек и въобще не е достатъчен за суха кожа, аз върху него слагах още един по-богат. Аз обожавам Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask, която направо ми трансформира кожата винаги когато я ползвам, но ако ви е извън бюджета (има малки опаковки от нея също, които са доста достъпни) пробвайте с някой друг sleeping pack (Etude House Collagen Moistfull, Laneige Water, Innisfree Green Tea) или нещо по-гъсто и мазничко като Mizon S Venom Wrinkle Tox (не се заблуждавайте по името, кремът е супер и за млада кожа). 

# 301
zari65, Dalindrah, благодаря за идеите Simple Smile
От маската на Sulwhasoo даже имам отворена, а на Hada Labo тоника даже ми е в кошницата е ebay, заедно с маслото. Simple Smile

Принципно прави двуфазно почистване, последно ползвахме на Etude House маслото в оранжевата бутилка, Real Art Perfect май беше, и на Hada Labo, но преди известно време свърши и чак сега се наканих да поръчвам.

Ще разровя кашето с шийт маските за нещо хидратиращо.

# 302
  • Бургас
Благодаря ти, Йен, за това ли става въпрос - Aromatica Orange Cleansing Sherbet?

Малко ме притеснява аромата, че бузите са ми често червени и някои неща с аромат ми щипят, но бих го пробвала, само да знам дали е това, за което говориш?

Това е, да.

# 303
  • DE
Моят фаворит за сега е Pyunkang Yul - Eye Cream.Една дозичка ми стига за 5-6 ползвания
https://www.yesstyle.com/de/tcuc.EUR/coc.DE/info.html/pid.106716 … w6WUaAo9wEALw_wcB

Моля те би ли споделила за резултата от ползването на този крем и как съхраняваш отворената доза докато я изразходиш.
Благодаря ти предварително за отзива.

# 304
Кожата около очите ми винаги е била суха,този крем подхранва много добре,кожата е мекичка цял ден/нощ.Получавам леки оттоци като торбички,от този крем като че ли намаляха.Аз съм много емоционална и постоянно правя някакви гримаси,физиономии,смея се и забелязах,че тези хоризонталните гънки,които се получават при смях,отстрани на очите са се поизпънали.С две думи,много добра хидратация и подхранване,поне при мен.
Имам една миниатюрна,декоративна щипка за пране,прегъвам пакетчето и защипвам с нея,когато не бързам или не съм се отнесла нанякъде обаче.Много често оставям пакетчето отворено,но някак си остава залепнало,не влиза въздух и крема не изсъхва.Аз си отрязвам само мъничко от ъгълчето,не отварям цялото пакетче,може би затова не изсъхва

# 305
  • DE
Много благодаря Vanesa,за изключително изчерпателната и полезна информация Flowers Bouquet

# 306
  • софия
Хубавици, цените на cocos за пореден път ме провокираха да помоля да споделите: имате ли получени (и как:confused:) поръчки до Бг. А ако някой е получил  нещо чрез  превозвач, нека също се похвали. За GGBG информацията ми е, че водели преговори с англичаните  за опростяване на процедурите... но кога и как ще приключат, едни врачки знаят:blush:

# 307
Сега съм пас, карам на резерви, изкушават ме разни неща от ибей, стайла и те сега имат добра оферта на някои неща, с всичко платено пак ще дойде тук изгодно, но ще се въздържа.

С olive young  го докарах  след дълга и напоителна кореспонденция да ми върнат парите, искаха да ми удържат 49 долара за транспортни разходи. Но още не съм получила парите, пишат ми че са пратени и ще отнеме от 7 до 14 дни връщането, та чакам връщането. Този сайт го намразих, комуникацията беше като с наште мобилни оператори, но у нас сме тренирани и не се отказваме на такива номерца.

И една закъсала поръчка ми остана в Англия при ггбг.

# 308
Момичета, търся си придукт с вирамин А (ретинол), който да ми заличи червени петна от пъпки, неравен тен от пъпки, пигментация.
Кожата ми е по-скоро мазна, на 33г.

# 309
  • софия
Момичета, търся си придукт с вирамин А (ретинол), който да ми заличи червени петна от пъпки, неравен тен от пъпки, пигментация.
Кожата ми е по-скоро мазна, на 33г.
Ако искаш да е корейски: Cos de baha
 От европейските-Medic 8 имат ретинолови продукти, които съм ползвала.
Аз харесвам ретинола, поизглажда бръчки, и леко изсветлява. На моята кожа не предизвиква лющене или екстремно зачервяване.

# 310
Моят фаворит за сега е Pyunkang Yul - Eye Cream.Една дозичка ми стига за 5-6 ползвания
https://www.yesstyle.com/de/tcuc.EUR/coc.DE/info.html/pid.106716 … w6WUaAo9wEALw_wcB

Моля те би ли споделила за резултата от ползването на този крем и как съхраняваш отворената доза докато я изразходиш.
Благодаря ти предварително за отзива.
За съхранение може да пробвате и с найлоново пликче с цип.

# 311
  • Русе
Чакам две поръчки от Yesstyle до бг,но са по трасето!
Шипнати са с DHL.Когато пристигнат ще пиша,но не очаквам драми!

# 312
Джолсе са шампиони и за два дни ми шипнаха поръчката, обаче с Федекс, не с DHL. Ииии сега си гриза ноктите, на DHL съм им сърбала попарата миналата година, до пяна на устата ме докараха, ама поне съм наясно как се случват нещата с освобождаването. Федекс ми е пълна мистерия, нещо по-специфично трябва ли за тях, да се подготвя психически?

ЕТА: Потърсих в темите, но много инфо не видях, някой за продавач simplenavy в ибей има ли актуално мнение? Цените изглеждат много приятни, но... миналата година баш преди пандемията поръчах нещо дребно, което не дойде и в цялата лудница забравих да си обявя поръчката за непристигнала в срока за възражение и махнах с ръка. Някой беше писал в миналата тема, че не идва поръчката, развитие нещо дали има?

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 08:43 от emichka84

# 313
Джолсе са шампиони и за два дни ми шипнаха поръчката, обаче с Федекс, не с DHL. Ииии сега си гриза ноктите, на DHL съм им сърбала попарата миналата година, до пяна на устата ме докараха, ама поне съм наясно как се случват нещата с освобождаването. Федекс ми е пълна мистерия, нещо по-специфично трябва ли за тях, да се подготвя психически?

ЕТА: Потърсих в темите, но много инфо не видях, някой за продавач simplenavy в ибей има ли актуално мнение? Цените изглеждат много приятни, но... миналата година баш преди пандемията поръчах нещо дребно, което не дойде и в цялата лудница забравих да си обявя поръчката за непристигнала в срока за възражение и махнах с ръка. Някой беше писал в миналата тема, че не идва поръчката, развитие нещо дали има?

Аз онзи ден поръчах от този продавч, защото всички други са със мн високи цени на доставки, да видим ще дойде ли 🤔

# 314

Аз онзи ден поръчах от този продавч, защото всички други са със мн високи цени на доставки, да видим ще дойде ли 🤔
От него поръчах август месец с превозвач, до Великобритания. Не получих нищо. Възстанови ми сумата.

Общи условия

Активация на акаунт