Любители на кучета - 112

• 27 259
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Банда, а днес на снега се радвах в Боровец. Супер беше... Ама моите хора трудно издържаха на студа.

Поздрави,
Ваш Арис - снеголюбец, студолюбец 🐕❄

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 19:34 от bonibon_

# 391
  • под тепетата
Арес, по ушите ти познавам, че си бил на кеф! Хапна ли си сняг? Simple Smile
Бързо да и минава на Кио!
Разбирам я Маги и нашто магаре се заиграва (разнася) само кокала на Конг и пръчки.

# 392
  • Стара Загора
Момичета, имам един леко странен въпрос, надявам се да не ме помислите за откачена. Joy Забелязвам, че и на Барби, и на Анабел лапичките им са с много загрубяла кожа. Мога ли да мажа с нещо, например вазелин с невен?
Да, осъзнавам че вероятно няма нужда, ама ... Joy

# 393
BarbieDi, не си откачена. Има си кучета с по-чувствителни лапи и нослета, които от климатичните условия се влияят повече и е нормално да се полага някаква грижа за тях. Особено зимата, когато има сняг, и се пръска с разни химии в градски условия е нормално да им се раздразват/изсъхват лапите. Аз съм пробвала доста мехлеми(има си спец. зоо такива). В момента мажа на Маги лапите след разходка (измити и сухи лапи), носа и няколко мазола от живота й на двор, които са останали,  с това от линка по-долу:
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/grija-za-lapite-i-nosa-19417/ … akti-100-gr-59219
Чела съм, че може да се мажат и с кокосово масло, но лично не съм пробвала.

# 394
Аз тези дни открих сутришните разходки. От както е замръзнало и няма кал е супер. Много освежаващо. Игри и тичане с приятели на свобода. И ето така се спи след разходка. Въпреки дразнителите каки, които си правят шегички докато спиш.

# 395
  • София
Аз взех на Балу един крем за лапички от Амазон, пускам снимка.

Иначе да, бебоците не са при мен... Задоволявам се с каквото пусне стопанката на майка им в нета Simple Smile

# 396
  • тук-там
Страхотни са! Предполагам, че вскчките са запазени вече?

# 397
  • под тепетата
Коте, благодаря! Разкошотии малки сладки! Този крем не е ли човешки? Тъкмо рових тука и пуснах крема , който Stella показа, че майката на Ози е била на лов вчера и се е прибрала с обелени лапи. Добре, че ви има и винаги научавам по нещо! Благодаря ви!

# 398
Добро утро  да се очетем и да благодарим, че ви има
И имам въпрос мога ли да помогна да си вдигне ушетата, и двете породи между които е смес са със вирнати ушета🤣

# 399
Една позната, която от години гледа куче ми каза за моето да не го галим по ушите, че да заякне хрущяла. Нямам идея дали работи.

# 400
  • о`майна лунна нощ е
?!
Вдигането на ушите на първо място зависи от гените, а евентуалното клепване или бавно изправяне - от недостиг на калций. Какво галене, какви 5 лева. Аз да се утрепя да давам калций на Швепса, няма да го видя с вирнати уши, а това, че са клепнали като пържоли, очевидно не е заради постоянното им мачкане. Причината е ясна.

# 401
Тайра е решила, че тази част от дивана е нейното легло.. Така, че направо се чудя има ли смисъл да и купувам ново, след като изяде предните 3 😁

# 402
  • под тепетата
По-добре купи още един фотьойл, че на вас няма да ви стига. Тя добре се е наместила Laughing

# 403
По-добре купи още един фотьойл, че на вас няма да ви стига. Тя добре се е наместила Laughing
Фотьойл има, в другата стая е преместен, че на мъжа компютъра тука 😁

# 404
Вдиганетo.......Какво галене, какви 5 лева.
Написала съм, че нямам идея дали действа, точно защото не съм го спазвала. Имаше питане и отговарям какво ми е казано на мен.

Общи условия

Активация на акаунт