Любители на кучета - 112

• 27 260
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Което ми напомня, че успях да оправя режима на Кая, алелуя! Будеше ме в 6, а сега още спи..

Хибискус, каква е рецептата?
Юки до скоро спеше поне до 7 - 7:30, но последните две - три седмици започва песни и танци на народите още от 6 часа. Убийствено е.

# 376
  • Bарна, морето, сините вълни
Билянка, страхооотни сиинеочковци! Heart Eyes Това предполагам е една от дъщерите ти, много е красива? Голямата или малката е?

Тари, съвсем съм забравила, наистина ми е останало в акъла, че прасето е Пурко. Joy Гледала съм го като много малка, трябва да си го пусна отново. ❤️

# 377
Мона, тя и да иска да излезе в 6, просто не успява да ме вдигне, аз будувам до 1-2 нощта.
Първите седмици като я взехме беше много трудно, будеше се в 6 или дори и малко по-рано, но с всеки ден я извеждах по-късно и по-късно, не ставам веднага, защото не мога, тя си пее и вие, но просто нямам сила. С всеки ден дърпахме часа по-късно и по-късно и стигнахме до 10-11 дори. Но тя стиска, голяма е, не знам вашето колко е голямо?

# 378
  • Sofia
Минавам да се похваля само (стига мъки и драми) Blush,че и аз на пързалката ходих.
Белка-Змейка с превързан крак и тя с нас-вдигна цяло село на главата си от лай,че не може и тя с нас. И за капак си забърса мъжко кученце,дойде с нас до вилата,сега седи и дебне момата  пред вратата Blush
Щерката го кръсти Киро,а защо не мога да кажа Blush

# 379
  • под тепетата
Благодаря, Despi! Малката е, англичанката, дето не съм си я прегръщала от две години зарад тоя ковид!
И ние по тази рецепта - дядо му се излежава до 7,30 най-късно 8 и му се поскарва. Ози става, повърти се, бутне го с муцуна, измучи, измрънка, па пак си легне и чака.
 Внимавайте с този ухажор, че нали беше писала, че скоро беше разгонена Бела. Повозете я и нея на шейната, тя поне ще се събере Smile

# 380
  • Sofia
Ааа,внимаваме,а и тя вече е 27 ден Flushed и маи й мина периода за оплождане,само по някоя капка кръв има.

При нас излизането през седмицата 7.00 вън,защото после трябва да оправям  закуската на даскала. Иначе почивните дни стиска до 8.30-9.00ч и почва да подсеща. Интерестното е че нощта държи от 22 до 07ч,а през деня на пет часа макс и трябва да я изведа.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 17:56 от Margaritka_2014

# 381
Като сме отворили приказка за ухажори и аз да споделя. Нашата мома от както беше разгонена, все й се лепят мъжките. Два месеца минаха, но явно вече я надушват, че не е бебе. Ето един от най-упоритите. Той и докато беше малка я преследваше, но сега му е много висока и обикновено единият й заден крак търпи любовта му. Тук я е хванал, докато тя си гризе пръчка. Тя на по-големите им ръмжи и ги хапе, ако станат много нахални, но него го приема за даденост вече.

# 382
  • тук-там
Малко като в уралските степи сме:

И след полярния студ сме се размазали ето така:

А тук си хапваме солети по тройки:

# 383
  • под тепетата
Разкошни снимки, коремчета и сняяяяяг,mtz! Цари разбирателство при трите деца Smile

# 384
Да покажа диването се учи да играе с играчки вече (срам, не срам да си призная аз се радвах повече от нея, че се отпуска и започва да играе 😂)

Като ви чета за разходките сутрин и съм благодарна, че булдоците са мързеливи, Маги я будя аз за излизане сутрин без значение колко е часа.

# 385
Куче манекенка 😊

Днес госпожица Кио еднократно се изходи с малко кръв. Притесних се, тест за парво й е правен преди седмица - отрицателен. Иначе е с апетит, игрива и все така щура, час време не й стигна да се набеснее по полянките. Дали има повод за притеснение? По-скоро е изяла нещо, понякога рови боклуци по земята, бъркам й в устата, но не всеки път мога да ги изкарам преди да глътне. Опитвам се да я отуча. Ще изчакам да видя следващото изхождане как ще бъде. Дано всичко е наред 😕

# 386
  • тук-там
Ако е рядко щастие, понякога има и кръв. Ако е твърдо, не ми изглежда нормално.

# 387
Йейй супер Маги, браво на нея 🥰
Кио е страхотнаааа 😍 може би е хапнала нещо твърдо, и си е наранила "изхода" .. Изчакай да видиш следващите 2 изхождания и ни дръж в течение. Дано не е нищо сериозно! 🤞

Ние днес малко се шегуваме с Тайра хахах 😂
С шапка от брошури.. По стойката и можете да разберете колко е потресена 😂

# 388
Рядко щастие беше. 🤭

# 389
  • тук-там
Тогава варен ориз, варен морков и в оризовата вода смекта! Дано скоро се оправи душицата!

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:29 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт