Любители на кучета - 112

• 27 261
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
Охоооу колко сте изписали.. Аз днеска много работих, творих абе въобщее.. Натоварен ден 🙈
Ии като стана въпрос за замазани прозорци... Всяка седмица бърша стъклото на вратата на терасата. До където стига с муцуната си, до там е лееееш 😁.. В началото се побърквах, вече не ми прави впечатление..

За посрещането, и двамата ни посреща с доста ентусиазъм.. Кръгове, махане с тая опашка естествено удря с нея където свари, имам синки по краката понякога 😁
Но определено на мен повече се радва като се прибера, понеже аз давам манджата 😂..
Но пък с ММ повече се гушкат, и при него скача веднага на леглото, даже преди него, а мен ме чака да и разреша.. Така, че определено аз съм алфата 😁
И да ви покажа малко какви чудеса правих днес аз, ама ще ги скрия, че не са в тон с темата ни 😁☺️
Скрит текст:

[spoiler/]

# 361
  • Sofia
Мери,страхотни са Blush
Бела на всички се радва все едно не ги е виждала години,само на мен малко,колкото да отчете. Малката като стане от сън и почва една радост,скача по нея,ближе я..синковеца същото,а мм като се прибере,докато не я погали не се спира.

Ние се качихме на вилата в планината,сняг,студ. Бела побесня вън-тичане,търкаляне,лаене..падна и чорапче и всичко и пак тръгна кръв. Сега спи доволно пред камината,след цял месец вътре сега добре й дойде тичане на воля по двора в снега

Ей ги двете,к'ви ги вършат вече на топло

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 23:14 от Margaritka_2014

# 362
Хибискус, може ли снимка или линк на преградната решетка. Ние още не сме взели за колата, а трябва.

Бебешки матрак е супер идея. Но те нямат голяма ширина. На Бейли е точно такъв, бебешки матрак, купен от Олх./110 на 60/

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 20:56 от Be_Special

# 363
От клетка няма нужда, ние купихме преградна решетка от зооплюс и е перфектно.
Честно казано 110лв са ми много за кучешко легло.. то и за това сме на тоя хал с всякакви кучешки грозотии из къщата. Само табуретката беше 70лв, ама не ми се свидеха тогава 😂
Но този пуф ще е  и малък, мерих квот мерих 120х100 си им трябват поне.
Хибискус в olx може да намерим много запазени бебешки матраци-купуваш един такъв и слагаш чаршаф-хем ще е лесно за подръжка,хем изглежда добре особенно,ако направите и някаква дървена рамка около него.

# 364
  • София
Merry, много хубави творения, така ведро ми стана в петък вечер, чак ме е яд, че нямам балони вкъщи Simple Smile
А Буба как им се радва, даже вече не се стряска като ги пукне. От нямане накъде, от време на време даваме по някоя надута латексова ръкавица (но само под наблюдение) и пада голямо разнасяне и голяма игра Grinning

# 365
  • София
Закъснявам, ама аз ползвам това

Промивам с риванол и ръся това
Досега работи.
Просто гледам винаги да има риванол и този прах.

# 366
Хибискус, провери в Джъмбо. Там са евтини и има големи. Спи ми се. Утре повече.

# 367
  • Пловдив
тези дни нямам време да пиша, но чета редовно, за да усмихна деня си

от таз сутрешна разходка, тоест таз сутрешното дърпане Simple Smile
Саско продължава да се дърпа, мъча се с команди, наградки, но душенето и кучетата са му многоо интересни. Днес дори го пуснах за 5 мин без каишка, вървя бързо, рязко сменям посоката, а той тича като обезумял, но ме следва.

# 368
От джъмбо имаме едно, дето се изкупуват кой да НЕ спи на него. Принцеси, май им е много тъничко. За матрак не се бях сетила, но видях в зооплюс непромокоаемо уж за вън с добри размери и за 60лв, табсе ядва. Ще успея Simple Smile
Решетката я взех около някакъв черен петък ли, коледа ли беше, няма да забравя, че поръчвах много храна и имах 20лв отстъпка, та ми стъпи съвсем без пари, ей тази е:
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/kutii_prinadlejnosti_za_kola … ki_za_kola/350671
Металните неща горе се издърпват и се намества според багажника, много е удобно, а няма такава цена никъде. Ще ги изведа след малко и ще ти я снимам.
Което ми напомня, че успях да оправя режима на Кая, алелуя! Будеше ме в 6, а сега още спи..
Иланг, шошото ми се струва, че не успява да се измори и за това ги прави магариите,а? Кая никога не е учена да ходи нормално и знам каква ти е мъката, мен ме боли рамото после, ако съм се излъгала да я изведа в града. Ще дам отзиви от халтито, то се ползва за обучение, чакам го само да дойде, че аз от братята китайци поръчах.

# 369
  • под тепетата
Хибискус, колко познати неща пишеш! Принцът има две легла, които непрекъснато размъкваме насам-натам, дори пътувайки. Сакън да му е твърдо на гъзягата Rage и не, че ги ползва. Чак сега вече ( може би защото и на него му е студено) се излежава до по-късно с дядо си, но времето за манджа не търпи отлагане. Ох, на едната снимка какъв поглед е направила Кая Simple Smile
А Шошко си е млад и светът около него чака опознаване.
 Една от любимите ми снимки с двамата ми синеоки

# 370
Дупката в тапицерията е от предните кучове возени в тая кола Simple Smile

Биляна, красоти показваш ти!
Аз манджа давам след разходка, та търпят. Свикнаха вече, до десет и нещо ме оставят да поспивам(работя до късно).

# 371
  • под тепетата
А, и у нас е така в градски условия. Ама режимът на вилата е : дядо му отваря вратата, Ози изхвърча и върши каквото има за вършене и се прибира, следва миене на лапи и лапане. Дрямка за спадане и усвояване на излапаното и следва дълга разходка в комплект. Още едно уточнение - това е при студено време. Ако е поносимо и за двамата - дядо му с чашата с чай и обикалят степта. Ох, понякога искам да си сменим местата с Озю.

# 372
  • sofia
Водихме Леон на годишната ваксина. Кракът му си се възстановява нормално.
След нас беше един Фокс териер. Е, няма такова лудо куче! Това е джак ръсел на стероиди! Не стъпваше почти на земята. Скачаше на метър от място. Носеше си и топка, която си хвърляше и гонеше... Много се впечатлих...

# 373
  • под тепетата
Браво на Леон! Кришка, Лео ти се стори като ангелче в сравнение с фоксчето, а Laughing

# 374
  • sofia
Браво на Леон! Кришка, Лео ти се стори като ангелче в сравнение с фоксчето, а Laughing
Направо, като агънце е кротичък.

Общи условия

Активация на акаунт