Любители на кучета - 112

• 26 578
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Кришка, ще се възстанови Леончо! Младо куче е, добре гледано. Трябва си време. Пак ще си скача и тича, тази порода не се спира, знаеш. Горе главата!

# 136
Хей, Кришка, я по-ведро! Ще се оправи дивачето, щом са казали докторите, ама си трябва време - няма как... радвай му се сега докато е кротък, после ще има да си беснее пак по джакръселски 😉
Госпожица Маги добре понесе ваксината, едва я събудих днес поспаланката за сутрешна разходка и сега пак хърка на ново до мен 😄

# 137
Стела, сладуранки сте 🤗 Дай една целувка на Маги и от мен.
Хибискус майката не е наша и удрям на камък там. А и човека иска по натам да си има кученца от нея, но просто мъжките в двора са изобретатели и вече за втори път забременява. От всички само Вивата има някакви проблеми, но по-скоро е просто карък, а не нещо генетично.
Кришка Леон ще мине през възстановяването и пак ще си лудува като неговите събратя. Сега по-важно е да го пазите, за лудории ще има многооо години напред. 🤗

# 138
  • под тепетата
Кришка, малко търпение и време и всичко ще е ок!
Stella, да и имам бузите на тази мързеланка Laughing
Хибискус, и Ози е все в обяснителен режим , особено ако дядо му говори с мен по телефона. Ей ти доказателство

# 139
  • Пловдив
Ааах, Озиии-ту. Много му се радвам какъв певец с чувствителна душа е. Heart

# 140
  • под тепетата
Мдааа, толкоз чувствителен, че като му стане време за спане  и не ще да ляга сам, идва и започва едно мрънканеее, пък ти му викаш пеене Laughing

# 141

Поздрав за всички мокри кокошчици... уууппссс събратя, които са имали смелостта днес да направят разходка.
След нашата единственото решение беше баняя и онова голямо, бръмчащо, страшно чудовище сешоара.

# 142
  • Bарна, морето, сините вълни
Поздрави от моите снежковци. Heart

# 143
Деспи, страхотни са! А пък Моника е само за мачкане, много лъчезарно дете! Heart
Ерос си е красавец!

# 144
  • под тепетата
Аз нали , таковата, пак с предложение, Despi...Другият път може ли вместо снежен човек, да спретнете с розовото макаронче снежен Ерос. Я виж как се е чучнал, готов е да позира!

# 145
  • Sofia

Поздрав за всички мокри кокошчици... уууппссс събратя, които са имали смелостта днес да направят разходка.
След нашата единственото решение беше баняя и онова голямо, бръмчащо, страшно чудовище сешоара.

Тез очи от сешоара ли направи Joy

Ей ги моите водолази днес,за чорапите и банята няма да коментирам Flushed

# 146
  • sofia
И понеже е дъждовно, а и съм кахърна днес, нещо весело. Предложение, ако скучаете.

# 147
  • тук-там
Сиви, ако има роднинска връзка между майката и бащата, няма как да не е генетичен проблема. То и като цяло заболяванията са “продукт” на генетични грешки. Аз за това с мъка на сърцето кастрирах Мокка. Понеже в Бг има няма 20-30 австралийски овчарки, много внимателно проучвах темата и поисках генетични изследвания на родителите, както и направих пълни такива на двете кучета - пращаха ги в Германия и бяха доста скъпи, но поне изследвах всичко проблемно при породата и не само. Макар да имах уверението, че родителите нямат никаква родствена връзка. Все пак Вивата се справя чудесно и в крайна сметка това е най-важното.
Снежен поздрав от нас днес:

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:01 от mtz

# 148
Със сигурност пръст има и това, че родителите и се падат полубрат и сестра. Просто нейното са все някакви травми - изпадане на дебело черво още съвсем малка като беше. Скъсана колянна връзка си е контузия при тичане. Очето пак някъде го е набола в гората. Изтеглила е късата клечка от кучилото, ама ей го и ние не се отказваме от нея и правим всичко по силите си да е добре. При нея и други дреболии е имало, ама горните три са си сериозни проблеми. А милата е едва на две години. Абе да са ни живи и здрави кучаците 🤗

# 149
  • София
Чудя се имаме ли проблем? Бери повръща примерно през седмица. Когато е на гранули, всичко е ок. Излъжа ли се да й дам нещо от масата - на сутринта намирам локвички. От друга страна, изпражненията са ок. Апетитът е ок.

Общи условия

Активация на акаунт