Любители на кучета - 112

• 26 533
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Понеже цял ден лежа на слънце, сега е изморена и спи, ама като човек на възглавница спи. Много обичам като прави така Simple Smile
Вчера имахме екшън - влезе в хола едното от малките котенца (които вече не са съвсем малки) и докато го изкарам навън, беше голямо вълнение защо не й давам да го докопа. Та, днес цял ден почивка за разстроените й нерви Grinning

# 706
  • UK
Когато ти вземат ново легло, ама никой не се е сетил да провери размера... и крайният резултат е възглавница вместо легло. Tired Face

# 707
Един лигав чепльо, който не може да заспи ако не ме захапе Smile

# 708
  • sofia
Освен и аз да кача едно дремещо куче...

От вчера върлува някакво разстройство при Леон. Днес вече е на картофче, варено с ориз. И пробитик дадох и май се затяга работата. Не е още добре, обаче.

# 709
  • София
Кришка,аз знам ,че не е добре за кучетата да ядат картоф,поне при моите предизвиква повръщане
https://www.ofertovet.bg/Vrednite-hrani-za-kuchetata-page227.html

# 710
siyina значи сме градски с теб. Ако си идваш за някоя ваканция може да пием по кафенце 🙂

Идва време за лягане и що да видя:

Отивам да изпуша една цигарка преди да разбутам Вивата, а той взел че и Макс се намърдал:

Момичета, утре ще е време за нова тема най-вероятно. На работа съм и ще успея чак вечерта след 20 часа да я направя, но ако навъртим по-рано страниците и някой има време и желание нела спретне колаж и да я пусне 🤗

# 711
siyina значи сме градски с теб. Ако си идваш за някоя ваканция може да пием по кафенце 🙂

Идва време за лягане и що да видя:

Отивам да изпуша една цигарка преди да разбутам Вивата, а той взел че и Макс се намърдал:

Момичета, утре ще е време за нова тема най-вероятно. На работа съм и ще успея чак вечерта след 20 часа да я направя, но ако навъртим по-рано страниците и някой има време и желание нела спретне колаж и да я пусне 🤗

Би било чудесно. Живот и здраве имаме билети за лятото(август първите две седмици, ако всичко е наред и няма локдаун),но за съжаление без Райли,защото ни е страх и не искаме(за сега)да я стресираме по самолети.

# 712
Привет!Аз започнах работа от работа и нямам много  време за Айра,та и снимки нямам.
   Много сте хубави всички!Радвам се за ВИвата,а на Нелика да оздравява калпазанчето и дано  няма нищо сериозно.

# 713

Здравейте от нас, нямах възможност да влизам известно време

И да ви попитам пак нещо
Трябва ли да и режа козинката около очите.?

# 714
  • sofia
Добрутро!

Радвам се много за Вивата!
Уточнявам, че картофче дадох, поради съмнения за заседнала пръчка.

# 715
  • о`майна лунна нощ е
Аз я подрязвам при Швепса. Стана като перде и не мога да приема, че  вижда нормално. За това периодично подстригвам перчем и косми по муцуната, които настърчат и застават пред очите.

# 716
Аз я подрязвам при Швепса. Стана като перде и не мога да приема, че  вижда нормално. За това периодично подстригвам перчем и косми по муцуната, които настърчат и застават пред очите.
Шнапс е много сладък и името му и той самия много ме кефи.
Радвм се за Вивата неможах да ви изчета всички по късно ще ви изчета.

Имам чувството че заради косъмчета и съюзят очичките

# 717
denityty86, моето момиче е същата рошличка, подстригвам лекичко с машинката около очетата (от ножицата се дърпа и ме е страх, а с машинката си е свикнала). Каква кръстоска е вашето? Кийра е наполовина йорки и съответно има йорки козина, но по-къса. За подстригване е и тя

# 718
denityty86, моето момиче е същата рошличка, подстригвам лекичко с машинката около очетата (от ножицата се дърпа и ме е страх, а с машинката си е свикнала). Каква кръстоска е вашето? Кийра е наполовина йорки и съответно има йорки козина, но по-къса. За подстригване е и тя

Много сладък какво е смесен вашия?
Чери е смес с Чихуахуа и Йорки била порода Чорки.

# 719
  • под тепетата
Ох, извинявайте, ама ме заболя корема! От смях, де! Сега, в определени моменти може би е удачно Швепса да се преименува на Шнапс Laughing denityty86, не се сърди, просто много ми хареса този лапсус ! А твойта мишка много мънинка , направо се губи в ръцете.
Да се похваля - от неделя имам меки уши за мачкане!
Браво на Вивата и да няма повече срещи с вета  дълго време!

Общи условия

Активация на акаунт