Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 005
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, предстои ми раждане в Щерев и се надявах някой,  който вече е минал от ред да ми даде малко информация как протича изписването Simple Smile Кога се заплаща раждането, бащата ли плаща преди да ни вземе с бебка?
Бележката за бащинство кога се заявява и съответно кога се получава?
Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 526
  • София
Плаща се малко преди изписването. Там ще ви кажат за бележките, обясняват подробно за всички документи, със сигурност обаче няма да е готова в деня на изписването и ще трябва допълнително да иде да се вземе.

# 527
Може да се плати и веднага след изписването, не е задължително да е от бащата и да е преди.
Документите за бележката за бащинство може да донесе таткото в деня на изписването или по рано. Бележката се получава или лично след няколко дни или могат да я пратят по Еконт

# 528
  • София
На нас ни казаха да отиде да плати преди изписването.

# 529
Аз исках аз да платя, защото исках фактура с разбивка и исках аз да си го свърша сама и 100 пъти преди изписването питах кога да ида. Те казаха да ида след изписването. В суматохата седнахме в колата и за малко да потеглим без да платим 😃Но се усетих навреме

# 530
  • София
Е то и таткото да отиде да плати, фактурата винаги ще ви бъде с едно и също съдържание - както е по ценоразпис, текста даже е посочен в сайта. Най-добре е преди да слезете с бебето таткото да,е оправил плащането и да не го чакате. Тоест и майката да отиде лично няма да направи нищо повече от това, което и таткото. А и системата им е автоматична и свободни съчинения и фактури на ръка не се пишат Blush

# 531
  • София
Единия път си платих раждането малко преди да ни изпишат, а второто раждане го платих 2 дни след изписването - изписаха ни в неделя към 2 след обяд, отидох на касата, но касиерката тъкмо беше приключила касата. Не можело да платя с карта, не можело да издаде касов бон. Предложи ми да оставя парите за раждането и да отида на следващия ден, за да ми издаде тогава касовия бон. Аз и казах, че пари на ръка и без документ няма да и дам, това е незаконно, нередно и пълна глупост и си тръгнах /от втория си престой бях доста недоволна и това ми преля чашата/. След 1-2 дни отидох до Щерев и си платих.

# 532
Здравейте, от скоро се следя в Щерев и при последното ми посещение АГ ми каза да отида пак след две седмици без да си записвам час, само за да ме погледне. Имате ли представа при това положение трябва ли да мина първо през регистратурата за да ме запишат или директо да отида да си чакам пред кабинета?

# 533
Задължително през регистратура се минава.

[quote author=Aleksa133 link=topic=1292654.msg43494739#msg43494739 date=1632052679]
Здравейте, от скоро се следя в Щерев и при последното ми посещение АГ ми каза да отида пак след две седмици без да си записвам час, само за да ме погледне. Имате ли представа при това положение трябва ли да мина първо през регистратурата за да ме запишат или директо да отида да си чакам пред кабинета?
[/quote]

# 534
  • София
Винаги се минава през регистратура! Имайте предвид, че АГ сменят кабинетите си и нямат както в поликлиниките „собствен” кабинет.

# 535
Здравейте, пак съм аз Blush Някоя от вас правила ли е БХС в Щерев. Ще съм благодарна на отзиви за конкретни спецеалисти.

# 536
  • София
По принцип Чавеева се води най-добрата, но трудно се записват часове при нея. Обаче според мен апаратурата им е стара, аз ходех паралелно във Фемина, откъдето съм много по-доволна.

# 537
Аз съм доволна от БХС в Щерев. Първото беше при др. Василев, млад, но много внимателен, позна и пола на бебчо още тогава. Втория скрининг беше при Калев - личи си, че си обича и си разбира от работата, с чувство за хумор. Третото при Билчев, малко по-суховат ми се видя, по малко разказваше, но пък гледаше всичко много детайлно.
Аз също правих паралелно и във Фемина, и там ми излезе висок риск за Даун, дори ми препоръчаха амниоцентеза и ме насочиха къде и при кого да отида. Нухалната транслуценция беше ок, но нещо в самите кръвни показатели не беше според тях. Направих Пренатест за успокоение и там излезе отрицателен. В Щерев никой и дума не каза за риск.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 10:06 от Ellie007

# 538
Здравейте, пак съм аз Blush Някоя от вас правила ли е БХС в Щерев. Ще съм благодарна на отзиви за конкретни спецеалисти.
Препоръчвам Доц. Чавеева и Д-р Калев горещо. Не препоръчвам Д-р Билчев. На третата ми фетална пропусна нещо важно и добре, че АГ-то ми го видя пропуснатото и ме прати пак при Калев.

# 539
  • Sofia
Др. Василев също е чудесен специалист! Работи с Др. Чавеева, много внимателен и обяснителен, без да внася излишно напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт