Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 76 686
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Да, прави се към 36-та седмица, но аз настоявах да го направя по-рано, тъй като имам друго специфично заболяване и щеше да ми отнеме доста време да сменя болницата. За щастие здравия разум надделя и само като ми видя документите Григорова за 30 секунди отсече секцио без дори да ме преглежда. Това, което ми направи впечатление обаче беше, че моята консултация беше на 31-во число, а от 1-во влизаше в сила нов ценоразпис и въпреки, че секциото ми беше доста по-късно ме таксуваха по старите цени, тъй като практически попълних и подписах документите когато още бяха в сила.

# 616
Исках да си запиша час за преглед, но виждам, че вече е само за регистрирани потребители. Това откога е така? Доста се издразних честно казано

Имат проблем със сайта, да, но аз успях да си запиша час. Изиска ми само ЕГН, което си е нормално специално при записване на час в Щерев. Simple Smile Зарежда логин страница, но в левия горен ъгъл има "Запази час" от там става.

# 617
Драмакуин, благодаря ти Hug Първият екран явно е за проверка на резулати, затова иска парола и потр.име

# 618
Здравейте, момичета,

И аз посещавам клиника Щерев от 2018 година, когато там родих първото си дете със секцио. Бях пациент на д-р Ганева, нямам репродуктивни проблеми, но тя ми вдъхваше доверие и я харесвах за мой лекар. Сега съм бременна в 23 г.с. и в началото отново започнах да си ходя при д-р Ганева, но тя ми каза, че заради новата им политика трябва да избера друг лекар. Избрах д-р Коновалова и вчера я видях за първи път. Допадна ми, но не се чувствам така спокойна както бях при Ганева. Стори ми се, че ще бъда продължително разубеждавана по отношение на раждане със секцио и този път. Каза ми че предходно секцио не е ме дицинска причина, за да изберем и това раждане да протече така. Аз изпитвам луда паника и от двата вида раждане, но някак ми се иска да минава по-бързо. Сега ви изчетох в темата, всичко и за тези прословути 4100 лв за секцио по желание, тази д-р Григорова как разубеждава и започвам д амисля че трябва да сменя клиниката. Страх ме е от раждането, паникьосана съм така или иначе, не искм някой да ми надува главата, че правя грешка, че поемам еди си какъв риск и тн. След първото секцио, направено от д-р Ганева и д-р Алекандров, се възстанових бързо, бях доволна, не са ми останали никакви негативни спомени. Мислите ли, че да остана при д-р Коновалова и да родя секцио при нея, очевидно срещу 4100 лв, е добър вариант или да търся други места за раждане?

# 619
  • София
raulgil бих те съветвала да се довериш на др. Коновалова, тя на база на твоето състояние ще вземе правилното решение. Аз имах спешно секцио при нея 2015та, реагира страхотно на ситуацията. Тя и преди драмата с др.Григорова не настояваше за секцио.

# 620
Сега видях, че Гергана Гогова се е преместила в Медкрос. Аз ходя там при  друг лекар по фонд на второ здравно осигуряване. Работят с много фондове.

# 621
Аз не бих останала по мои съображения, имам едно секцио и съм в напреднала възрадт след инвитро. Така, че няма да рискувам и чакам спешно секцио. Иначе, др. Коновалова къде преглежда, в новия център ли?

Здравейте, момичета,

И аз посещавам клиника Щерев от 2018 година, когато там родих първото си дете със секцио. Бях пациент на д-р Ганева, нямам репродуктивни проблеми, но тя ми вдъхваше доверие и я харесвах за мой лекар. Сега съм бременна в 23 г.с. и в началото отново започнах да си ходя при д-р Ганева, но тя ми каза, че заради новата им политика трябва да избера друг лекар. Избрах д-р Коновалова и вчера я видях за първи път. Допадна ми, но не се чувствам така спокойна както бях при Ганева. Стори ми се, че ще бъда продължително разубеждавана по отношение на раждане със секцио и този път. Каза ми че предходно секцио не е ме дицинска причина, за да изберем и това раждане да протече така. Аз изпитвам луда паника и от двата вида раждане, но някак ми се иска да минава по-бързо. Сега ви изчетох в темата, всичко и за тези прословути 4100 лв за секцио по желание, тази д-р Григорова как разубеждава и започвам д амисля че трябва да сменя клиниката. Страх ме е от раждането, паникьосана съм така или иначе, не искм някой да ми надува главата, че правя грешка, че поемам еди си какъв риск и тн. След първото секцио, направено от д-р Ганева и д-р Алекандров, се възстанових бързо, бях доволна, не са ми останали никакви негативни спомени. Мислите ли, че да остана при д-р Коновалова и да родя секцио при нея, очевидно срещу 4100 лв, е добър вариант или да търся други места за раждане?

# 622
Да, в новия център. Стана бързо, не съм чакала много и нямаше други хора в чакалнята.

# 623
  • София
След моя опит дето чаках 30 часа с изтекли води и още не можеха да вземат решение за секцио, не бих разчитала на правилна преценка. Алекдандров дето е шеф на отделението го чух да казва, че не може да ме оперира без разрешение. Много съм писала, да не отварям темата пак.

# 624
Моят въпрос по-скоро е, ако заявя секцио по желание, ще ми назначат ли предварително ден и час за секциото както беше преди без да ми създават проблеми или ще ми кажат да чакам да тръгне раждането и тогава, ако преценят да е секцио.

# 625
Моят въпрос по-скоро е, ако заявя секцио по желание, ще ми назначат ли предварително ден и час за секциото както беше преди без да ми създават проблеми или ще ми кажат да чакам да тръгне раждането и тогава, ако преценят да е секцио.
Здравейте! До колкото знам от познати и от моя лекар ще Ви създават проблеми и няма да приемат желанието Ви за секцио . Аз съм в начална бременност и моят доктор вече ме предупреди да не раждам в болницата ако не желая нормално раждане .

# 626
Аз също изпитвах ужасен панически страх от нормално раждане, но в крайна сметка точно така родих при д-р Коновалова и не съжалявам.
Според мен говорете с нея и ясно й заявете, че сте решила да раждате секцио, че искате да си го заплатите, дали това ще е проблем. Тя е много разбрана, не вярвам да Ви направи "номер".

# 627
  • София
Когато е по желание секцио се заплаща по-високата цена и няма да имате проблем. Това е нещо като „такса статистика” затова че след като сте секцио ще им развалите статистиката.

# 628
А отношението и медицинската грижа се надявам да не са по-лоши, това е най-важното. Не искам да им плащам един камион с пари и да бъдем с детето пренебрегнати в медицинско отношение.

# 629
Здравейте! Някой знае ли графика на болницата за декември и по точно от 26 до 30 дали ще работят лекарите както обикновенно или ще почиват?

Общи условия

Активация на акаунт