Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 8

• 78 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
При колпоскопски преглед с какво мажат? Преглеждана съм и преди, но не са ме мазали с нищо?

# 451
Този д-р Димитров явно вече не работи в болницата,моля като споделяте коментари да са свързани с комплекс Щерев.

# 452
  • София
Този д-р Димитров явно вече не работи в болницата,моля като споделяте коментари да са свързани с комплекс Щерев.
Д-р Димитров не работи в болницата ама пациентите си го търсят. Това не е тема за Щерев с рекламна цел а вярвам че е с цел помощ особено пък здравна грижа. Ясно ми е, че дългите пипала на маркетинга им пише и във темата и се опитва да направлява мненията. Който търси др.Димитров може да го намери в Адела.

# 453
Точно така, д-р Димитров има много пациентки от времето си в Щерев, така че е нормално да бъде споменаван тук.

И всеки, който го намери извън Щерев, само може да спечели - последния път на профилактиката си в Адела му казах само да не забягва в чужбина, че много скъпа ще ми стане профилактиката, да го следвам и там Simple Smile Неповторим е като лекар и човек.

# 454
Да, така и предполагах. Арабаджи горе-долу става стига поради нейна вина  да не ви се случи и вие и бебето да сте на антибиотик и с лакът да ви удря по корема за да излезе. И понеже е по-дребна и няма сила извика някакви мъже лекари за да удрят по-силно по корема. Не мерси!
Аз съм пацинтка на д-р Арабаджи и никога не съм има никакви приблеми и оплаквания от нея. Попаднах при нея през 2017 (не я познавах преди това) когато трябваше да ми направи кюретаж по медицински причини държа се много мило въпреки че аз съм голяма паника тя ме успокояваше през цяло време се държеше много мило от тогава е моя лекар. През 2019 родих детенцето си при нея също нямах проблеми. Само хубави неща мога да кажа за д-р Арабаджи винаги ще съм и благодарна за милото отношение особено при запознанството ни когато трябваше да махнем първото бебче тя изтърпя всичките ми сълзи и паника.

# 455
  • София
Поли,  от 2019 до 2021 няма да повярвате колко са променени нещата. Както написа едно момиче по-горе, когато едно раждане си върви добре и без проблеми всичко е ОК, но добрият лекар се познава по това как реагира при проблемите.

# 456
Поли,  от 2019 до 2021 няма да повярвате колко са променени нещата. Както написа едно момиче по-горе, когато едно раждане си върви добре и без проблеми всичко е ОК, но добрият лекар се познава по това как реагира при проблемите.
Виждам, че доста неща са се променили, но и сега ходя на прегледи при д-р Арабаджи и смея да твърдя че е все така мила и приятелски настроена бих родила втори път там само заради нея. Сменила съм много лекари и то все в частни клиники такова мило и професионално отношение което намерих не само при д-р Арабджи, а и при д-р Чавеева и д-р Калев не съм срещала.
Единственото ми оплакване е към акушерките след раждането в отделението за толкова пари би трябвало да имат по-добро отношение, но след като го казах на една от акушерките която ми се сопна рязко станаха милички.

# 457
  • София
Аз с акушерките точно не съм имала проблем. 🤣 Особено тази в реанимация беше съкровище, но не и помня името.

# 458
Аз с акушерките точно не съм имала проблем. 🤣 Особено тази в реанимация беше съкровище, но не и помня името.
Имали сте късмет една приятелка роди преди мен там при друг лекар и тя не беше доволна от акушерките в отеделнието иначе тези в предродилна зала бяха много добрички. В отделението след раждането имаше една по мила и тя ми се падна в деня на изписването.

# 459
  • София
Аз за предродилна нищо добро не мога да кажа, ама късмет явно.

# 460
За всеки лекар, болница, акушерка може да се чуе както добро, така и лошо. Когато тръгнах да си търся лекар в София бях пред шок, защото избора е огромен, а човек с първа бременност страшно много иска да направи правилен избор, а не знае към какво да се насочи. Не исках частна болница заради многото пари, но се записах при Арабаджи точно защото ми беше препоръчана с ясното съзнание, че ще има доволни и недоволни от нея, както и от всички. Сега в 9 месец не бих я сменила, още повече че виждам до тук само добро от нея. Това не значи, че маркетинга на Щерев ми е повлиял, всичко е до усещане. След преглед се усещам спокойна и щастлива, а не съм се усещала всеки път така. Обаче когато някой така тенденциозно насажда отрицателно мнение и то не веднъж, а многократно в душата (която вече ми се е свила от страх за раждането) почва да се поражда съмнение. Все пак не съм раждала при нея, не знам там как е и няма гаранция, ако реша да я сменя дали няма да сгреша, защото пак се връщаме на големия избор и разнообразните мнения за всеки. Ражданията са много различни и то често тази разлика се определя от усещането на бременната, от страха й, от начина по който го е преживяла и не винаги е много обективно.

# 461
За всеки лекар, болница, акушерка може да се чуе както добро, така и лошо. Когато тръгнах да си търся лекар в София бях пред шок, защото избора е огромен, а човек с първа бременност страшно много иска да направи правилен избор, а не знае към какво да се насочи. Не исках частна болница заради многото пари, но се записах при Арабаджи точно защото ми беше препоръчана с ясното съзнание, че ще има доволни и недоволни от нея, както и от всички. Сега в 9 месец не бих я сменила, още повече че виждам до тук само добро от нея. Това не значи, че маркетинга на Щерев ми е повлиял, всичко е до усещане. След преглед се усещам спокойна и щастлива, а не съм се усещала всеки път така. Обаче когато някой така тенденциозно насажда отрицателно мнение и то не веднъж, а многократно в душата (която вече ми се е свила от страх за раждането) почва да се поражда съмнение. Все пак не съм раждала при нея, не знам там как е и няма гаранция, ако реша да я сменя дали няма да сгреша, защото пак се връщаме на големия избор и разнообразните мнения за всеки. Ражданията са много различни и то често тази разлика се определя от усещането на бременната, от страха й, от начина по който го е преживяла и не винаги е много обективно.
Както сама казахте винаги ще има и доволни и недоволни. Simple Smile)) От личен опит и без да насаждам мнение и да останете при Арабаджи няма да сбъркате аз също бях толкова уплашена и при първата ми бременност която завърши с аборт по мед. причини и при втората успешна, но д-р Арабаджи през цялото време ми действаше много успокояващо. По време на раждането на моменти буквално треперех от страх, защото не знаех какво следва. За късмет акушерките в предродилна зала бяха много мили една млада акушерка (на която съм много благодарна) за жалост не и помня името ме държеше за ръката в тези моменти, а д-р Арабаджи ме успокояваше понеже вече знаеше каква паника съм. Пожелавам ви успех и скоро да ни се похвалите тук в темата с едно прекрано бебче Blush

# 462
Благодаря много, знам че не е правилно да се търси само хубавото мнение, но стигне ли се до там вече да се ражда, по - добре жената да е спокойна при кого ще ражда, а не допълнително стресирана. Все пак нагласата е всичко.

# 463
  • София
Здравейте,
Моля за информация как мога да си взема документите за извършени процедури. Необходими са ми протоколите от ин витро. Пишат ли такива след всеки опит и каква информация има в тях. Необходими са ми за консултация с друга клиника, а през годините не съм получавала никакъв документ.
На рецепция ако отида и искам да ми ги копират? И Протокол ли се казва или го наричат другояче Joy
Благодаря!

# 464
  • София
Никога не дават протоколите, били служебна тайна! Можеш да си поискаш Епикриза, като им кажеш, че държиш да бъде супер подробна за да не те претупат с епикризата.

Общи условия

Активация на акаунт