Любители на Котки - Тема 154

• 30 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Аз мисля, че няма да е проблем, щом се разберат котките. Моите двамата (7 месеца) понесоха спокойно 6  км в една клетка.

Лека нощ ви казват Иванчо и Марийка  Simple Smile

# 331
  • Между гори и планини
Моите двама пътуваха 40км на отиване и толкова на връщане. Като се обичат, поне ще се гушкат.

# 332
Добре, спазаряваме 2 клетки за 4 котки. Благодаря.

# 333
Лъки, стискам палци всичко да се нареди.
Демон ще се оправи, важното е, че е хапнал. На улицата някои и такова нямат.

# 334
  • Страната на чудесата
Ивекс, чела си ме в другите теми, явно, благодаря ти, много си мила!
Хайванчето е екстра, купих му от най-любимата храна и така се наяде, че и остана за после в купата му. Коремчето му го дърпа в момента и не може да вземе завоите 😂

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 23:16 от Lucky Plam

# 335
Да, четох те и ти пращам положителна енергия, всичко ще се нареди. Hug
И Уши едвам взима завоите, много се наля таз котка, а го ограничавам, понеже съм шушумига ще искам да ме пуснат кръвни изследвания, за мое успокоение, изобщо не съм в ред, но....

PS: Дайте сърмичка на Кольо, лоши хора. Joy

# 336
Вече се разбираме със Зак.Лежи и мъркa
 в мен.Иначе-голяма проняна за месец.Не мяучи на умряло цял ден,не му се чува гласа изобщо,не мирише и не е правил беля извън тоалетната/пу-пу :'-)/Все така си разлива водата,но от днес му преместох купата в душ кабината.Няма да бърша потоци в коридора всеки ден

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 23:00 от red soul

# 337
# 338
Бясна съм! Rage Детето ми е направило голяма беля днеска. Пръскало е спрей за баня Сиф по котките. Сега котките кашлят. Някакви съвети до понеделник?

# 339
  • Между гори и планини
Бясна съм! Rage Детето ми е направило голяма беля днеска. Пръскало е спрей за баня Сиф по котките. Сега котките кашлят. Някакви съвети до понеделник?
Съвет - не чакай до понеделник, а ги заведи не ветеринарен лекар. Не се знае какви последици може да има. Докато са се чистили и близали, какво са погълнали.
И аз се ядосах, съжалявам че ще го кажа, но ако е моето дете, доста пердах ще отнесе.

# 340
  • Стара Загора
Първата обща снимка Heart

# 341
  • София
Amy_nka, консултациятя с ветеринар е спешна. Това е съдържанието на препарата: (ако ходите, най- добре вземи препарата да видят)
5% Нейоногенни повърхностно активни вещества,
Парфюм
Limonene
Linalool
Benzisothiazolinone

Може някакъв антидот да се наложи да приемат. Като начало можеш да отминеш от козината, а може и да са го облизали вече. Пиши какво се е случило, дано е безобидно.

Доня Дафина, доста грубо...

Скрит текст:
Внукът ми беше на около година и половина и докато простирах на балкона, а той беше плътно до мен, побарал шишенце пудра против хлебарки и се поръсил с нея яко- просто всичко се случи за секунда. Веднага го съблякох и го набутах в банята, после в Пирогов... (д-рът ми каза, че нито една хлебарка не е умряла от този препарат). Никой не реши, че трябва да  "отнеса доста пердах"...

# 342
  • Между гори и планини
Ами съжалявам ако съм била груба, но на 3 години моя син ходи на промиване на стомаха заради циф! При това го бях скрила на високо. И ако аз съм груба, нямаш си на представа, на какво ме направиха лекарите в спешното!

# 343
Спешно е, не могат да чакат, колкото повече се отлага, толкова необратими биха били последствията.
Дано се включи, не се знае колко ги е пръскал, но те са се изчистили веднага, много е опасно, дано са добре.

# 344
  • Между гори и планини

Една Кети глезанка.
Попаднаха ми стари снимки на дивана който ви писах, че претапецирах с канадски флог. Ето да видите как стана.

Няколко години бяхме под наем и не мръдна. Със същата тапицерия , направиха калъфи на столовете.

Общи условия

Активация на акаунт