Любители на Котки - Тема 154

• 30 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Между гори и планини
На моите мократа храна се сменя на няколко дни, защото им писва. Ядат от най - нисък клас, до най - висок. Пазаруваме един път месечно, два кашона храна много видове и го въртим. Само да са с желе, а не грейви. Защото и Точка и Кети са много важни, на облизват сосчето и после момчетата дояждат.

# 316
На моите им купувам цели тарелки с консерви от 400 грама, 6 вида във всяка. На всяка сменям вкусовете, за да не ми правят физиономии. И въпреки това редовно ми се е случвало да ми се мусят на определен вид, примери дадох вече. Със сухата също са на периоди, но Feringa е единствената марка, чиито гранули на всеки един вкус им се мръщят. По едно време и с N&D и Purizon беше същото, но са били само временни капризи.

# 317
  • Шумен
Мдаа, Feringa-та беше тотално отхвърлена, че беше 2 кг.  мисля. Единствената суха храна, която така и не прояде.

# 318
  • София
И при нас Феринга беше отхвърлена твърдо, едва пробутах пакетчето. Аплауз също ѝ се отщяха, а отначало ги ядеше.

# 319
  • Варна
Женето от два три дни оставя в тоалетната малко по-оформени подаръци. Около месец след започнатото лечение заради гиардията. Егати паразитите, разсипаха ми котенцето от диария!

# 320
Мислите ли, че в транспортни клетки с размери 48,34/30 могат да се съберат по 2 котки? Повече клетки не можем да поберем в колата.

# 321
  • Между гори и планини
Ние сме вкарвали Памук и сестра му в една клетка, като ги водих дружно за кастрация. Важното е да се обичат, така се успокояват едно друго. Но Чери и Кети, мъжът ми пробва, Чери така го ухапа, че му бих тетеност после. Двамата не се обичат никак.

# 322
Женето от два три дни оставя в тоалетната малко по-оформени подаръци. Около месец след започнатото лечение заради гиардията. Егати паразитите, разсипаха ми котенцето от диария!
Моето го взех като бебе - бездомниче и освен конюктивит, имаше и паразити, които най-безвредно и от раз убих с Бродлайн. После му давах пробиотик Pro Plan Fortiflora и няма проблеми със стомахчето.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 19:37 от Анонимен

# 323
Нашите са майка с 3 дъщери, обичат се, къпят се, играят си заедно, питам дали чисто физически пространството е ок.

# 324
  • Страната на чудесата
Демон яде Аплауз с кеф, та и кучката го доизяжда, ако набара някоя гранула.
Мръщи се, само ако купата му е празна. И Purizon хапва, ама не така охотно. Под нас имам 2 зоомагазина и ми е лесно с разнообразието, когато не забравя да му купя храна, ако е свършила. Милия, снощи яде супа топчета, защото го забравих заради здравословни проблеми в семейството.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 10:17 от Lucky Plam

# 325
Из чатовете с майка ми. 😂

# 326
  • Варна
Не знам що така това животно Joy

# 327
  • Между гори и планини
Щото и мойто така!
После го разсъних като го нацелувах здраво по косматото коремче и вратле 🥰

Просеше си го! 🤣

# 328
Нашите са майка с 3 дъщери, обичат се, къпят се, играят си заедно, питам дали чисто физически пространството е ок.
Ако не е за много дълъг път.
Гледам за храни говорите. Има ли паучове или консерви, подходящи за кастрирани котаци?

# 329
20-ина км.

Общи условия

Активация на акаунт