Любители на Котки - Тема 154

• 30 352
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мацето, коя постелка за тоалетна купувате? Аз взимам една соева също от там с различни аромати. Малкия пакет от 6 литра ми изкарва около 15 дни 🙄, а този от 18 литра 2 месеца. Странно 😆

Ето тази

# 376
  • София
Мерси!
Аз използвам ето тази:

Доволна съм, лесно се почиства, ухаят много хубаво всички видове, но не е толкова икономична.
Не знам след като вече 4 месеца сме с нея дали ще  и хареса  друга🤔

# 377
  • София
И аз проявявам интерес към тоалетната от зооплюс. Сподели я, моля. 😊

Аз съм го закъсала с храната на Блеки, купувам всякакви читави консерви, не и не и не. Стои по 2 дни гладен (накрая става и агресивен) и неще... Яде само felix, от време на време варено пиле и от време на време сурово месо или сърца (по малко от ръка, не в купата). Като започна да "трупа" козина есента ядеше по 3 пауча и около 40- 50 г гранули (и докато не си ги получи не мирясваше), сега като е с намалена активност- 1 пауч го дъвче цял ден и малко гранули. Когато не спи ни побърква с говоренето си (все се притеснявам да не иска ядене... 😅)
Маци и Чарла не пробират, все дояждат и са доволни.

Като гледам снимките ви ми се иска да намачкотя всичките ви красиви пухендери 😻

P.S. Мацето, благодаря!
Блеко е голям пикльо 😅 (и дрисльо- по 3 пъти на ден и все дебне като му е изчистена тоалетната... Това ме навежда на мисълта, че не гладува.)

# 378
И аз я взех тази за пробва, но не съм стигнала още до нея. Тази на Стефо ми 3 адски неикономична и ми идва скъпа, та няма да я повторя. На Макс колкото и да му сменям постелките не му пречи.
Помощникът на пъзели:

# 379
Днес бях при нашите и нямаше как да не направя една стабилна фотосесия на Пантичко.

# 380
  • София
Нямаше проблем със смяната Пухчо, веднага си свикна. И той е голям пикльо, по 3-4 топки на ден пишкано вадим и пак не се хаби лесно тази. Абе ако не се разнасяше щеше да няма равна, но пак по-добре е от силикона на боси крака.

# 381
AnyHr, много хубаво коте! Мини пантерка ❤

# 382
Лъки, пресъхна ми гърлото когато те прочетох сутринта във другата тема. Много съжалявам за случилото се, изпращам ти цялата положителна енергия на която съм способна и знам през какво преминаваш.

Аминка, да оздравявя малкото разбойниче, едва ли е осъзнавало, че може да навреди на котките.

Ето и еднин данък от мен:

# 383
Аз открих ето тази тоалетна
https://petmall.bg/kotki/aksesoari/toaletni-i-konsumativi/catrin … -praskova-14781-1
Може да се изхвърля директно в канала, не задържа миризма.
Моите двама обаче растат. Все по-често искат да излязат на двора до тоалетна.
Не мога да се справя с лакомията на Марийка  Sad щом отида в кухнята и е там. Преди малко се катереше по мен, докато рязах маслини. Дадох й да подуши, че не е като за котки, тя пък изяде половин маслина и поиска още ..... кошмар е с това коте.

# 384
опа четиво за котьовците
https://www.mila.bg/article/7260186
Шон малък му кашон 🤣🤣🤣 но държи в него да спи

# 385
От къде идва тази нужда на котките да се поставят в кашон/легло/фруктиера и прочие пространство, което следва линиите на пухкавото им тяло? Смисъл хората обичат по-широки легла, кучетата обичат да спят на пода в някой ъгъл, дори да имат легло, но котките обичат да се сврат в нещо...може би от нуждата им да се сгушат и да се чувстват на сигурно?

Отивам до един квартален магазин и котката, която едни момчета гледат там ме вижда и тръгва да ме гали.. 🐈 казаха че не била правила така с други хора

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 21:26 от ~Канела~

# 386
Лъки, прегръдки! Минала съм през нещо сходно, та имам представа какво ти е ... За жалост и такива моменти има в живота.

А ето така спим ние ... Един фотьойл за три жени (като броя и себе си) 😁 Няма как просто да не се наместят зад мен да спят.

# 387
Лъки, нямам думи... Моите съболезнования.

# 388
Извинявайте за въпроса, но явно нещо съм пропуснала. С Демон ли е станало нещо? Още веднъж се извинявам.

# 389
  • Между гори и планини
И аз не разбирам, върнах се няколко страници назад... Надявам се, нищо лошо с Демончето.

Общи условия

Активация на акаунт