Отговори
# 105
Скачам в роклята, Налбантова, и отиваме на годежа, аз от страната на зетЯ, ще я купувам 😂😂
БРО къде е ? Взимаме я и нея и Миси 😂 mi_si, оставяй манджата отиваме за булкаа 💍💍

# 106
БРО е на предна дясна седалка на Чавдара. Всички отиваме, всички 😆 Чавдара е с 40 места 😆😮😄
Алекс и Али плътно, че иначе ще гледаме като "теле в зеле" 😄😆

mi_si има една приказка - Една лъжа повторена 100 пъти, става истина!
Ханде и Керем са гаджета! Ханде и Керем са гаджета! Ханде и Керем са гаджета!... 😆😆😆

# 107
Зетят готов Wink

Още няма пръстен ..
Скрит текст:

Булката крият ...

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 19:15 от mi_si

# 108
Жълтурите съвсем ще се оплетат сега кой се е сгодил.. Ханде и Керем ли, Еда и Серкан ли? 💍🤔😂😂

# 109
Само да не се окаже, че Сашо ще иска Айфер, че тогава всичко ще сме като умрели риби 😆😆😆😆

# 110
Само да не се окаже, че Сашо ще иска Айфер, че тогава всичко ще сме като умрели риби 😆😆😆😆
На тоя годеж няма да дойда 😂😂 Ама Айдан няма да е толкова доволна, ако беше така.. дабе не знам дали щеше да присъства
Е, ако е два годежа в едно може 😂😂

# 111
Затова най - сигурно да ги женим наред: започваме с Еда и Серкан и завършваме с Ханде и Керем. Да сме спокойни Wink

# 112
Охо, сватба сред 2 седмици, идеално, тъкмо ще ми свалят конците тогава от ръката и ще мога да щракам с пръсти 💃🏻 На 6.01 миейки една стъклена кана се сдобих с 3 шева на ръката.

# 113
Споко, годежът е за нашите Wink

П.С. dessince, бързо възстановяване Hug

# 114
  • Кърджали
Май наистина ще има годеж. Гледам сторито на Неслихан - тя и Керем официално облечени, Неслихан си е скрила курабийки(по-точно откраднал май курабйки на Керем)

# 115
  • София
Има някаква личност, която се занимава със Златно нещо си на лицата на турските актриси. Изчисляват се черти, не знам си още какво и уважаемата сърничка печели за тази година (2020)
Бях го видяла преди време, но избяга по тъча, та сега ми излезна статия, където обясняват, че Демет е загубила от Ханде.. На трето място е Неслихан Атагюл. Трите ми топ туркини, ***** късмета 😆

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Цялата фотосесия за списанието Hello! е просто божествена с елементи на извънземно! Прекрасни са Ханде Ерчел и Керем Бурсин! И както всички вие вече многократно сте отбелязали, от фотосесията им лъха на романтика и любов! Heart

Поста на Nalbantova с изречението "Има някаква личност, която се занимава със Златно нещо си на лицата на турските актриси" и най-вече това "Златно нещо си" усмихна момента и целия ми ден! Nalbantova, щастлива съм, че те имаме в темата ни!  Gift Heart

Да кажа и аз за това златното нещо! Нарича се златно сечение, термин е от математиката, известно е още като златна пропорция, златен коефициент или божествена пропорция. Златното сечение е не само математическо понятие, но то е символ за красота, хармония и съвършенство в изкуството, науката и природата.  Отбелязва се с гръцката буква φ и има стойност приблизително равна на 1,618.
Освен информацията, която вече Nalbantova е споделила с нас, днес на сайта  Идеалното човешко лице (The Perfect Human Face) излезе информация за актрисата Ханде Ерчел, която според изследването притежава 9.75 от максимум от 10.00 като обща привлекателност, красота на лицето! Този сайт публикува данни, получени като резултат от комбинирането на данни от науката за красотата на лицето с модерни технологии! За да се получат максимално коректни/точни данни се използват няколко показателя (давам ги заедно с резултатите за Ханде Ерчел).

Рейтинг на лицето: 10 от 10.
Най-добри характеристики на лицето: Очи и устни.
Яснота на кожата: 10
Цвят на кожата: 10
Хармония на чертите на лицето: 10
Симетрия: 7.93
Тип красота: Класическа
Цялостна привлекателност на лицето: 9.75

И аз съм винаги готова за път, само кажете! На годеж, на сватба - няма значение! От чия страна ще бъда, мисля че е ясно на пишещите в темата! А и моят багаж винаги е готов, независимо от факта, че последната година поради пандемията пътуванията ми се ограничиха в границите на страната! Wear Handbag Blue Car Airplane

P.S. Допълвам се, защото се сетих, че днес някое момиче писа, че най-вероятно двамата главни герои ще се разделят след секса! Сега обсъждате годеж и сватба! На мен лично, а предполагам и на много други, второто ми изглежда много по-логично! Стига вече са били "заедно", но разделени главните ни герои! Бърборанка също днес по-рано отбеляза най-гледания клип от сериала, именно от епизода, когато бяха заедно, влюбени и щастливи! Но такива бяха само в два епизода, за съжаление! Надявам се новите сценаристи да отчитат този факт и да ни дадат повече положителни истории и щастливи моменти!

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 22:54 от nrgmama

# 116
  • София
Дружки,

да не би новите сценаристи да са чули молбите ни?? Всички мечтаем за една хубава сватба, бременна Еда, скок и бебек Болат. Grinning Ще бъде чок комично и романтично да видим Еда и Серкан като семейство и родители. Ако в остатъка от сериала (надявам се още 25 епизода) ги гледаме заедно и проблемите са им от друго естество, аз ще съм повече от доволна. Хади, да видим! Нямам търпение. Simple Smile

# 117
Момичета, стегнах багажа, готова съм, чакам Чавдара и изведнъж ме осени мисъл - ами аз от коя страна съм като от доста години харесвам безумно и булката, и младоженеца!

А, сега де! Ще бъда и от двете, това е! Има ли други като мен?

Мернах и аз това, че няма да има озет. Значи утре в 19:00 сме на линия за горещи емоции и сцени!

А това е по повод половин година от ето този миг на първата целувка:

"Не успях да завърша престижния италиански университет. Кариерата беше единственото спасение в живота ми. Аз не можах. Сега съм завършила флорист. Единствената причина да съм тук в момента е човекът, който открадна мечтите ми. Този безчувствен, безсърдечен човек. Аз съм Еда Йълдъз. А това е Серкан Болат."

# 118
Клюка:
В момента вървели кастинги за трима актьори, които ще се присъединят към сериала (не се уточнява пола им и ролята, която ще изпълняват)
Sparkling Heart  според феновете, пратили са ги и на сценаристите Wink
26 еп.

27 еп. Годеж
28 еп.  Сватба
29 еп.  Бременност
30 еп. БЕБЕ НА БОРД !!

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:32 от mi_si

# 119
  • София
Аз ще ви кажа едната роля - бебек Болат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт