Отговори
# 120
  • София
Няколко снимки от мен, за които пише, че са нови! Прекрасните Ханде и Керем:

# 121
  • Плевен / София
Скрит текст:

CAN FEDA- го намерих само на турски Cry

Гости, намерих CAN FEDA с руски субтитри:

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html

Много ми е интересно как играят Керем Бюрсин и Бурак Йозчевит във военен екшън!

Приятно гледане, ако и на вас ви е любопитно!

Благодаря.

# 122
Охо, значи утре почваме в 19:00 без озет, правилно ли разбрах? Joy Че с твърде много информация се сдобих изведнъж. Joy Интересно ми е как се е стигнало до годежа и по-специално до позволението на бабата и Айфер, ама Семиха май не я видях на снимките, та явно и на тях не им пука за нея особено Joy

# 123
  • Кърджали
Мисля че ще си почне с озет. Нито продуцентите, нито актьорите са споделили такава информация, нито канала.
Принципно решение за това взима телевизионнияят канал, а след това продуцентите и актьорите споделят тази информация
Ако щеше да е без озет, досега и глухите и слепите да са разбрали

мисля че това недоразумение с или без озет възниква понеже в постовете пише "Продължаваме там където спряхме последният път"/нещо подобно /и някои мераклии прибързано решават че няма да има озет.

# 124
mi_si, повелителко на новините, къде си 😆

От тук останах с впечатлението, че ще сме без озет. Ще потърся още малко информация.
Едит:
И това намерих, но сега видях, че поста в цитата май е изтрит. Явно ако утре не обявят, че ще сме без озет, такъв ще има.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 21:14 от ally.yor

# 125
  • Кърджали
Това са гадания на зрителите.
Но докато официално няма нещо, значи ще е с озет. И на мен ми се иска да е без тая глупост озет, ама  кой ни пита.
Ако се вземе такова решение ще го споделят първо от фокс и продуцентите, после всички актьори

# 126
Мики Blush, благодаря ти за информацията Hug Липсваха ми твоите цитати Blush

Ах, тези погледи.......

# 127
  • София
Мики Blush, благодаря ти за информацията Hug Липсваха ми твоите цитати Blush

Ах, тези погледи.......

Ах, тези погледи....... при това още в еп. 4, далеч преди обяснението "Влюбен съм в теб" в еп. 11, когато никой от тях не си признаваше! Но като се замисля, те така започнаха да се гледат - нежно, вглъбено, влюбено още след първата си среща! Gift Heart

# 128
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета,

озет ще си има!

# 129
  • София
"Не е важно колко пъти ще паднеш, важното е да се изправиш, да изхвърлиш това което те спъва и да продължиш напред..."
Абсолютна истина, момичета. Това, може би на пръв поглед е малко извън темата, но всъщност не е!
Колкото и да се опитват да ги разделят Еда и Серкан, колкото и да ги спъват по пътя, който са поели един към друг,  толкова пъти те ще се изправят, ще изхърлят това, което ги спъва и въпреки всички пречки накрая ще продължат заедно пътя си....
Ето ви една илюстрация за това и то истинска!

Представям си ги нашите танцуващи под звуците на тази прекрасна песен. Вплели ръцете си, телата си и погледите си един в друг...

А след танца следва това

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 23:27 от БлагаВест

# 130
Благодаря за новата тема
Относно клипа към фотосесията за HELLO, нямам думи, прекрасна е.
Ханде и Керем са невероятни, жалко че клипчето не е много а е само няколко секунди.

Толкова са истински. Прекрасни , немога да им се наситя.
С нетърпение ще очаквам утре епизода за да видим тези двамата разпалени от любов.

A тази нова снимка на Керем е страхотна, естествен , карасив.

Късметлия е този фен че е успял да се снима с Ханде

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 23:16 от azisiq

# 131
  • Бургас
"Не е важно колко пъти ще паднеш, важното е да се изправиш, да изхвърлиш това което те спъва и да продължиш напред..."
Абсолютна истина, момичета. Това, може би на пръв поглед е малко извън темата, но всъщност не е!
Колкото и да се опитват да ги разделят Еда и Серкан, колкото и да ги спъват по пътя, който са поели един към друг,  толкова пъти те ще се изправят, ще изхърлят това, което ги спъва и въпреки всички пречки накрая ще продължат заедно пътя си....
Ето ви една илюстрация за това и то истинска!

Представям си ги нашите танцуващи под звуците на тази прекрасна песен. Вплели ръцете си, телата си и погледите си един в друг...

Много, много, много ми хареса!
Може ли да я открадна? Нали не те обиждам, а?

# 132
Супер си Hug
Залагам на: Спечелили сме някаква награда от международен форум Simple Smile
druon77, дай ни малко джокерче ... Blush
Трябва първо да преведа набързо, но един ребус /джокер 😂.
🌍👯♀⭐🎬🥇

Налбантова, тоя път не се хванах ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък пак се хванах, така ми се ядеше баклава, а то, какво излезе... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
Какво ли ще стане?

Ще имали наистина юмрук, на тоя луд принц ли е "цар" ли е незнам. Дано Серкан го удари наистина

# 134
Ако карат по романа заначи да ги разделят и да ги съберат след, примерно, 50 години.    И то как ще стане, че Серкан да не знае с кого се среща,  Еда пак трябва да си промени името.

Ама не е ясно новите сценаристи какъв завой ще предприемат, ама пък някой беше писал, че остава историята на Айше Кутлу и тя щяла да пише финалната серия (това, като й дойде времето)

В началото ,когато започна сериала прочетох, че сценария е направен по роман, според който Еда отива В Италия и след време ,Серкан пътувайки  за  среща със световно признат ландшафтен архитект по офиса, в който има много цветя,познава , че това е Еда.Ама ще поживеем, ще видим.
   Хубав и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт