Отговори
# 150
Хахахаха... И аз Joy Joy
Гаври се с глупавите им, предвидими въпроси. Цялата мимика на лицето му в това клипче показва, че няма да им каже истината, която те търсят.
Добро утро, момичета! Blush

# 151
Добро утро,
Още нещо супер смешно 😂😂😂😂

“От създателя на “не смесвайте плодовете и зеленчуците” и “няма любов”, сега идва третата част на много аплодираната трилогия “ Обичам страната си”
Премиера утре вечер (Бел. днес) на канала Фокс Турция в 20ч.
Не пропускайте събитието на годината”

# 152
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с положителни емоции и добро настроение Hug

Ново от сета:

П.С. Честит рожден Ден на Butterfly. С пожелание за много здраве, късмет, любов и успехи! Flowers Hibiscus Hug

# 153
За последно:

Не мога да спра да се смея с това 😂😂😂:
https://twitter.com/glassofirony/status/1347705901055143937?s=21

# 154
Фенките в Туитър яко са подхванали Керем с патриотизма:😂😂😂

Керем у дома:

Сериалът започва да се излъчва от понеделник 11 януари в Испания. Рекламите са много добре направени:
“Сериалът продаден в над 45 страни”
“Феноменът на социалните мрежи”

https://twitter.com/informacion_st/status/1347691820512387074?s=21

Добро утро. Не мога да спра да се хиля. Grinning

Късметлии са испанците ще се наслаждават на прекрасните Еда и Серкан. Дано нашите телевизии бързо се осъзнаят и те да го закупят и излъчат и у нас

# 155
Добро утро, момичета! 💚

Днес е нашия ден! Свършвайте задачите за деня и довечера се чакаме в киносалона, знаете часа!  Имаме горещи сцени за гледане. 😉
Иначе.. за днес ви желая много усмивки и спокойствие в този дъждовен ден. 💚

# 156
Чудя се кога ще оставят Керем да диша на спокойствие репортерите нахални
Може ли през 5 дни да го питат едно и също нещо бе кардешим?

Не може постоянно да питаш едно и също и да си като олио на върха на тенджерата и ейваллах на Керем все още ги търпи,но като се сетя какво видя то това май е най-малкия кусур...

# 157
Днес дали ще има лайф част с Керем и Ханде преди излъчването на епизода?

Двамата са прекрасни:

Днес ни очаква горещи сцени, нямам търпение.

Но и комични май?

Тая Балджа толкова да не я понасям, доно им се провалят плановете да се сближи с Серкан.

Може ли някой да преведе какво пише върху снимката ?

Извинявам се ако преди това съм питала пак

# 158
Добро утро Момичета,

Нямам никакво време и затова пиша рядко, но по повод снимката мисля, че това е нещо
               като анкета отправена към Еда и Серкан с въпрос дали тази седмица ще се сдобрят. Нека нашите
               преводачки по-късно се изкажат по въпроса, тъй като моя турски е многа рехав и никак не се
               доверявам на преводите си.. Като има 2 отговора ДА и НЕ.
                                 Хубав ден Девойки и до довечера.Flowers Hibiscus

# 159
druon77, много е добро Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже ще го пусна отново Wink

# 160
  • Кърджали
Пише според вас тази седмица Еда и Серкан ще се сдобрят ли. Тази анкета си стои на сайта им всяка седмица от просволутото битти.
За папараците няма смисъл да се палим. Това им е работата, сега ще питат влюбен ли си, има ли любов, надявайки се д се изпуснат нещо.... Като (ако) признаят връзката си след края на сериала ще почнат с ще се ожени те ли, кога е сватбата, бля бля бля... След това кога ще имате дете. Или има слухове че се разделяте...Стандартни папарашки работиь вече са претъпнали От такива папарашки, хванати на улицата моменти не очаквам да се проведе по-смислен разговор, затова и много много не им обръщам внимание на тези интервюта. За мен по-интереснинса по-дългите, спокойни разговори когато насреща им има човек с акъл, ерудиция и добре подготвени въпроси. За съжаление такива са рядкост.
Чак не мог да повярвам, че дойде събота. Стори ми се дъъъълга седмица..
Добро утро!

# 161
Моля , почерпете се за моето здраве, макар и виртуално. Днес имам РД ииии sweet 23 ... Heart

Днес най-вероятно ще хвана от средата или края на филма.. ,че ще празнуваме. Но със сигурност ще Ви чета и следя , за да не изпускам .

# 162
druon77, много е добро Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже ще го пусна отново Wink

Oх, не мога да спра да се смея хахахаха 😂😂😂😂
Бътърфлай, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти най-вече здраве, щастив и любов! ❤

# 163

От Туитър - Италия:
"Искам да помоля колегите журналисти от Турция да престанат да задават едни и същи тъпи въпроси, на които е логично, че няма да ви отговорят честно в момента. Керем и Ханде участват в проект, подписали са договори, сигурно има и клауза да не обявяват връзка, ако се случи нещо между тях, преди края на сериала. Няма да плащат неустойки затова, че не могат да се контролират.  Много повече информация бихме научили примерно от въпроса: Как се разбират Хектор и Азул? "

Wink

# 164
Бътерфлай честит рожден ден! Здраве и късмет.
От както еСЧК на ра скорост попти всеки ден започва с усмивка или гръмогласен смях.
Колажа "С Родината в сърцето" е уникален. Мотивационните практики на Еда от клипчето - супер!
Практически феновете от цял свят с творчеството си допълват и обогатяват емоцията от сериала. В този аспект са съавтори на успеха му.
Всички сте забелязали как Керем се усмихна и отклони поглед когато каза, че сърцето му е заето. Явно уважението му към отношенията им е твърде голямо, за да каже просто "Сърцето ми е свободно".
В статията относно дизи индустрията не ми хареса внушението, че мнението на чуждестранната публика се покрива с рейтингите в Турция. Ако тр. да се анализира по-детайлно е меко казано противоречива. Покрай няколко споменати истини прокарват не истината, че рейтинговата им система е адекватна. Намирисва на платена публикация. Поне аз така я разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт