Отговори
# 675
имам чувството, че гласуват за сериалите по "партийна" линия...

сега по наша телевизия дават "Любов на инат"...в него и целувките са като целувки, неомъжени спят заедно и какво ли не, а са го приели навремето...

може би ние, както и МГ сме попаднали на неподходящото място в неподходящо време...

# 676

Nalbantova, има доколкото си спомням сериали, които са сменяли канала на излъчване - от един са преминавали в друг конкурентен. Малко са такива случаи, сега не ми идват наум, но помня че имаше. Та на теория е възможно ако дигитална платформа прояви интерес да ги придърпа.

Сега например за този сериал "Войник" се говореше, че ще сменя телевизията , но в крайна сметка пак остана по Фокс. Тези от Фокс са някакви супер амбициозни явно и искат да са все с високи рейтинги през цялата седмица, щом купуват така сериали на конвейер и спират наред.
Сериала "Халка" с Ханде през 2019 имаше много ниски рейтинги и го спряха , но имаше новини, че ще има втори сезон през есента на 2019 по интернет платформа , но това така и не се случи, явно не са намерили финансиране, сега нали пак пускат такива новини, че ще правят 2 сезон скоро , но дали ще стане не се знае.

Епизодът си беше страхотен, доколкото успях да гледам и да прочета от откъсите на Алекс Kissing Heart можем само да се радваме затова , молитвите ни бяха чути най-накрая Hug сцената , където  Балджа е с ризата на Серкан съвсем спокойно можеше да даде хляб на още 2 епизода сърдене и дразнене между двамата герои, което не се случи и много се радвам затова , наистина ни измъчиха с това сдобряване. Heart Eyes

# 677
Няма как да опознаеш напълно някого по снимки, интервюта и играта му в няколко филма, но можеш да го харесваш и следиш изявите му. Снимките на Ханде, свързани със семейството ѝ  винаги ме умиляват и затрогват. Харесвам отношението ѝ към семейството и особено начина по който го показва. Колажа който е качила е семеен. Липсва ѝ усещането да са заедно.

Тук ме смъкна магнитчето сувенир с което е прикрепила снимката с майка ѝ в горната лява част на колажа. Веднага ми изникна сцената на леда, в която Серкан призна на Еда мечтата си. Да се загуби в уличките на Монмартьр, бохемския и артистичен квартал на Париж, с жената на живота си. На магнитчето е снимката на базиликата „Сакре кьор“( Свято сърце), намираща се в този квартал. Не искам да търся под вола теле. Само си мисля, че за артистичната натура на Ханде това място е вълшебно.
   -х-х-х-х-х-х-х-
Виждам, че рейтингите ви тревожат. Гледам по сериозно турски сериали и филми от година и половина. Когато за първи път се сблъсках с това оценяване имах щастието да попадна на статия, в която се описва как става. Стигнах само до изречението в което се казваше, че рейтинга се базира на 2200 пийпълметрични апарата. За 82 милионна Турция това е толкова несериозно и смешно, че загубих интерес към това оценяване. Извода е, че по рейтинга не мога да съдя за вкуса на турския зрител, но за дизи индустрията има сила на закон. Аз съм човек, обичащ математиката. За рейтинга Тотал (имаше чуденка как се формира)  предполагам, че се получава по формула, включваща коефициенти, определени от редица статистически показатели, като: възраст, пол, образование, насоченост на това образование, религия и други. И пак му обърнах много внимание.
   -х-х-х-х-х-х-х-
По повод фрага. Мисля, че нещо ще осуети пътуването до Париж, но няма да попречи на годежа. Би било чудесно да ги видим влюбени и свободни в Париж. Еда трябва да е напълно откровена със Серкан. Основата на една връзка е доверието. Двете ББ-та ще кроят коварните си планове. Няма да ги осъществят. Лудият принц, притиснат от времето, ще задейства своите. На всички сметките ще излязат криви. Серкан ще спаси Еда като в приказките. Малко избягах от реалността, ама съм в синхрон с новите сценаристи.
  -х-х-х-х-х-х-х-
Алекс и Али – вие сте вълшебници!
Нямам никаква идея как да ви благодаря.
Поклон пред труда ви!

Момичета хубав ден на всички! Показвайте отношението си, но не се ядосввайте за неща, които не зависят от нас.

# 678
Според мен Еда и Серкан няма да отидат в Париж, Серкан ще се откаже и няма да пътуват или ще ни пуснат 2 дни по-късно и ще покажат как се връщат , просто е физически невъзможно , заради коронавируса, иначе биха се получили прекрасни кадри от там несъмнено Heart Eyes

# 679
Честито за новите аватарчета на Магия и Налбантова Wink Все пак за сватба се стягаме Stuck Out Tongue Winking Eye

От продуцентите:
Biz de sizi çok seviyoruz. Desteğiniz bizim için çok önemli.Ama buranın sadece elçi olduğunu unutmadan yorumlar yaparsak bence birlikte daha güzel oluruz.Saygı çerçevesindeki tüm istekleriniz, tepkileriniz, eleştirileriniz zaten ilgili yerlere iletiliyor.Her şeyi okuyoruz

От италианките : Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 16:17 от mi_si

# 680
mi_si, я ми кажи, само аз ли виждам тази ножица как се насочва на накъде 😄 Вероятно я подава на някой бабата, но от гифа виждам следното - разни части от тялото на Еда, издават колко силна е тази прегръдка 😄

Обличам се, само с N не мога да ходя там. Все пак идват да искат Еда. За всички ви е ясно аз къде ще стоя при годежа 😄

А гугъл така преведе текста:
"Ние също ви обичаме много.  Вашата подкрепа е много важна за нас. Но ако правим коментари, без да забравяме, че това място е само посланик, мисля, че ще бъдем по-добри заедно."

# 681
Няма как да опознаеш напълно някого по снимки, интервюта и играта му в няколко филма, но можеш да го харесваш и следиш изявите му. Снимките на Ханде, свързани със семейството ѝ  винаги ме умиляват и затрогват. Харесвам отношението ѝ към семейството и особено начина по който го показва. Колажа който е качила е семеен. Липсва ѝ усещането да са заедно.

Тук ме смъкна магнитчето сувенир с което е прикрепила снимката с майка ѝ в горната лява част на колажа. Веднага ми изникна сцената на леда, в която Серкан призна на Еда мечтата си. Да се загуби в уличките на Монмартьр, бохемския и артистичен квартал на Париж, с жената на живота си. На магнитчето е снимката на базиликата „Сакре кьор“( Свято сърце), намираща се в този квартал. Не искам да търся под вола теле. Само си мисля, че за артистичната натура на Ханде това място е вълшебно.
   -х-х-х-х-х-х-х-
Виждам, че рейтингите ви тревожат. Гледам по сериозно турски сериали и филми от година и половина. Когато за първи път се сблъсках с това оценяване имах щастието да попадна на статия, в която се описва как става. Стигнах само до изречението в което се казваше, че рейтинга се базира на 2200 пийпълметрични апарата. За 82 милионна Турция това е толкова несериозно и смешно, че загубих интерес към това оценяване. Извода е, че по рейтинга не мога да съдя за вкуса на турския зрител, но за дизи индустрията има сила на закон. Аз съм човек, обичащ математиката. За рейтинга Тотал (имаше чуденка как се формира)  предполагам, че се получава по формула, включваща коефициенти, определени от редица статистически показатели, като: възраст, пол, образование, насоченост на това образование, религия и други. И пак му обърнах много внимание.
   -х-х-х-х-х-х-х-
По повод фрага. Мисля, че нещо ще осуети пътуването до Париж, но няма да попречи на годежа. Би било чудесно да ги видим влюбени и свободни в Париж. Еда трябва да е напълно откровена със Серкан. Основата на една връзка е доверието. Двете ББ-та ще кроят коварните си планове. Няма да ги осъществят. Лудият принц, притиснат от времето, ще задейства своите. На всички сметките ще излязат криви. Серкан ще спаси Еда като в приказките. Малко избягах от реалността, ама съм в синхрон с новите сценаристи.
  -х-х-х-х-х-х-х-
Алекс и Али – вие сте вълшебници!
Нямам никаква идея как да ви благодаря.
Поклон пред труда ви!

Момичета хубав ден на всички! Показвайте отношението си, но не се ядосввайте за неща, които не зависят от нас.

Веднага ми изникна сцената на леда, в която Серкан призна на Еда мечтата си. Да се загуби в уличките на Монмартьр, бохемския и артистичен квартал на Париж, с жената на живота си. На магнитчето е снимката на базиликата „Сакре кьор“( Свято сърце), намираща се в този квартал. Не искам да търся под вола теле. Само си мисля, че за артистичната натура на Ханде това място е вълшебно.
Париж е любимият ми град , а Монмарър - любими място .Когато за първи път стъпих там ме обзе  срахотно и малко плашещо чувство, че съм била там и преди , и не ми се тръгваше .Сигурно е било дежа вю .
Ако не беше тази ужасна пандемия можехме да се порадваме на кадри на Еда Серкан там Simple Smile
Много съм неприятно изненадана от рейтинга .Знам за вкусовете на комшиите , но сега осъзнавам ,че са повече от тъпи .  Thinking Аз се настройвам за финал и през февруари ( нали  идвал някакъв нов  ) , но дано е хубав и последователен , без недомислици , за да не развалят хубавия сериал .
Алекс , може ли сцената между Балджа и Еда , когато и казва ,че няма да ходи в Париж ?
И е излишно да казвам колко  сме ти благодарни ! Flowers Hibiscus
Разбира се и на Али Flowers Blossom

# 682
Прекрсници ,за съжаление нямам време да пиша и само ви изчитам , но последното публикувано от продуцентите означава , че ще съобразят с нагласата на публиката за развитието на филмчето ни. Само ,че не разбах къде къде можем и ние да им пишем. Предлагам да им изпратим и част от вашите сценарии ,така ми се иска нещо да включат защото идеите ви са прекрасни и забавни.

# 683
  • Кърджали
Phillipine, да не е когато Серкан казва на Балджа че той сам ще си ходи в Париж. Ще я преведа след малко
Защото имаше сцена, където Балджа се хеалеше на Еда че ще ходи в Париж, нея я преведох

Продъценитите са писали, че и те обичат зрителите, че се радват на подкрепата. Само ако е възможно, критиките да са конструктивни, а не просто оплаквания, които биха отказали хората да гледат. Обоснованите критики и предложения се предавали там където са насопени

# 684
Алекс , да , сори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
  • София
Момичета, от понеделник 11.01.2020г., започва излъчването на сериала "Почукай на вратата ми"  в Испания под наименованието "Love in the air" (Любов във въздуха). Пожелавам им огромен успех!
Нека турският зрител не го харесва, за сметка на което по света съм сигурна, че ще пожъне невероятен успех. Дори и награди ще получи, усещам го.

А относно рейтинга ето какво е написал един фен на сериала: me.ryyem7723- Survivor започна вчера, не падайте духом, ние ще се издигнем отново (Survivor е зле с този първи епизод) и всички други сериали са паднали, не се отпускайте ...

Ето как Керем и Ханде промотират сериала на испански...

https://www.instagram.com/p/CJ3PgaoJvVe/

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 16:42 от БлагаВест

# 686
На работа съм и няма как да пускам тема до седем ако не я изпишете изчакайте ще направя нова с нов материал ако ли не Галето да пуска тази пак

# 687
  • София
Привет, в този дъждовен зимен ден! Flowers Hibiscus

Лошото време не може да помрачи прекрасното ни настроение от снощния епизод и трейлъра! Най-после сме обнадеждени, че ще гледаме повече Еда Йълдъз и Серкан Болат заедно! Надяваме се на това! Надяваме се, че каквито и пречки и проблеми да се изпречат пред тях, те ще бъдат заедно! Достатъчно ги гледахме разделени, разделени но подкрепящи се, разделени приятели! Да се усмихнем, така както красиво се усмихва Ханде Ерчел! Grinning

В тази връзка попаднах на информация ,че красивата Ханде Ерчел е получила предложение да стане рекламно лице на турската марка паста за зъби Signal (Signal е марка на фирмата Unilever, предполагам че става дума на марката паста за зъби за Турция!). Вероятно в скоро време ще я видим като ново рекламно лице на марката! Успех!

Хубав неделен ден от мен!

# 688

Аз си мисля, че това "Ne?" няма да им позволи да отлетят за Париж!

# 689
  • София
Алекс, ще преведеш ли, моля те, този коментар:

Общи условия

Активация на акаунт