Отговори
# 45
  • София
Гледайки клипа зад кадър от фотосесията, си мисля: “Те са сродни души.” Намерили са се. Дали са открили любов или е само истинско приятелство, те си знаят. Със сигурност обаче има обич между тях. Чиста и искрена обич и уважение един към друг. Също така, смятам, че в техния случай любовта дебне от всеки ълъл и, ако все още не е осъзната, е въпрос на време. Единственото логично обяснение, което намирам, е да се държат така нарочно, за да си промотират добре сериала. Да осъзнават колко популярни са в момента, че са истински хит и да се възползват от това. Но тази химия не е възможно да се изиграе - нея или я има, или я няма. Истински късметлии са, че между тях е толкова взривоопасна, че наелектризира всичко и всички наоколо. Едно ще ви кажа и спирам дотук - няма дим без огън. Wink

# 46
От продуцентите Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Simple Smile

# 47
Това е от продуцентите #EdSer aşkı bir başka!
Бяло сърце
 #SenÇalKapımı yeni bölümüyle yarın 20.00’de FOX’ta.
Балон
https://twitter.com/i/status/1347471757024882688

# 48
Забравих да попитам: Бамби снощи хареса ли снимката на Керем?

Heartbeat

Добро утро и благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Все още не е, тя и предната не е харесала. Бамби изостава или се прави на приятно разсеяна. Trollface  Satisfied

Здравейте, мили момичета,

Останах очарована, възхитена, щастлива от толкова много любов и красота! Ханде и Керем, без значение - истинска или не, показват една прекрасна любов - влюбени погледи, щастливи усмивки, нежни докосвания и ни заливат вълните не на морето, а на силата на чувствата! Прекрасни!

mi_si и midnight__sun, забелязах, че когато Ханде качва снимки от рекламите, в които участва, Керем също не ги отразява. Вероятно имат някаква договорка "да не смесват плодовете със зеленчуците", както беше казал Керем в едно интервю. Прочетох сред мненията за последното видео на Hello, че са направили прекрасно смути, смесвайки ги!

P.s. Не виждам снимката - позата на Керем в BMW в профила му!

Текстът на песента към видеото:
https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2481983850378914808/

Помолили редакторката на списание Hello за още снимки и тя отговаря, че не може да ги публикува без съгласието на Ханде и Керем. Били много лични.
https://www.instagram.com/stories/kapimi.ru/2481983878321385755/

# 49
Едно среднощно включване и от мен , за много години на всички Kissing Heart
Благодаря за темичката , прекрасна е Heart
Нямам никакво време да гледам сериала , но поне успявам да ви чета , имам да гледам 3 епизода с превод , в събота децата са при майка ми, а мъжът ми на лекции, та се надявам да успея да ги изгледам. Много се вълнувам и аз като вас за новия епизод Heart Eyes
Снимките от списанието са уникални , а интервюто прекрасно , страхотни хора са нашите сладури , за пореден път се убеждавам - и вътрешно , и външно Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля като Диди , че Еда ще зареже Серкан след секс сцената , както Селин заряза Али в "Дъщерите на Гюнеш", не питайте защо , и аз не разбрах логиката на подобно действие Joy но просто начина по който показват , че тя се изнизва, докато той спи, ми напомни на точно тая сцена.

Ето какво е казала Неслихан за промените от 29еп, не знам дали е реално от нейния профил, но в туитър се върти

Лека нощ Kissing Heart

mikipoli, за много години и на теб, миличка! С нетърпение чакам да се завърнеш и да споделиш за книгите, които четеш! Здрава, весела и щастлива Нова Година!

Благодаря, Мирка Kissing Heart за съжаление и за книги нямам време, всичко съм оставила на изчакване, чакам малкия да оздравее и да ги пускам на градина и двамата, че да се видя със свободно време Joy добре ми напомни за книги , видях, че сте обсъждали Бриджъртън, не знаех, че има сериал , не съм го гледала, но книгите съм ги чела , поне тези , които са преведени на бг , защото май не са всички. Харесаха ми , приятни исторически любовни романи , помня че първата ми хареса най-много Thinking ако успея да заредя стария четец мога да кажа кои съм чела и кои са ми харесали, че там си отбелязвах със звезда Joy Това, което мога да препоръчам е да не четете книгите една след друга на конвейер (като мен Joy ), понеже като типична поредица книгите са еднотипни , стилът на авторката не се променя и доскучават , когато се четат така..
Ето в читанка какво са качили от серията
https://chitanka.info/serie/bridgertons

Видеото зад кадър е уникалнооо Heart Eyes как може да са толкова прекрасни?! Heart Eyes

# 50
Mikipoli, липсваш в темата Heart Exl

За мен в последните две седмици Ханде и Керем вече ни сервираха 2 и 2 (химията на екран и химията в лайфовете не са нещо ново, но като прибавим вече ХанКер обръщението от Бергюзар, фотосесията за Хелоу, участието в Гласа, снимките от фитнеса, реакциите на Мурат Д. и т.н.), на нас си остава да ги съберем в 4 Kissing Smiling Eyes и така е много по-добре, отколкото да правят някакви бомбастични изявления. Скоро няма да ги оставят на мира, затова мога само да им пожелая да са щастливи и да не ги хващат лоши очи, че по нашите ширини две неща никога не се прощават - успех и щастие.

# 51
  • София
Присъединявам се към твоето мнение, Кате. Като искам да добавя още нещо - освен Мики, в темата напоследък липсват s...v и neorum. Липсата ви се усеща, момичета! Навестявайте ни по-често, моля! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Mikipoli, липсваш в темата Heart Exl

За мен в последните две седмици Ханде и Керем вече ни сервираха 2 и 2 (химията на екран и химията в лайфовете не са нещо ново, но като прибавим вече ХанКер обръщението от Бергюзар, фотосесията за Хелоу, участието в Гласа, снимките от фитнеса, реакциите на Мурат Д. и т.н.), на нас си остава да ги съберем в 4 Kissing Smiling Eyes и така е много по-добре, отколкото да правят някакви бомбастични изявления. Скоро няма да ги оставят на мира, затова мога само да им пожелая да са щастливи и да не ги хващат лоши очи, че по нашите ширини две неща никога не се прощават - успех и щастие.

# 52
Да дойда и тук.

Вчера вечерта късно изгледахме 25 епизод с бг буквички , благодаря за превода естествено.

Почна добре епизода , играта на Семиха не мога да я отрека , много добре играе актрисата.
Но от сцената с трите ААА в ресторанта на мен ми дойде в повече и не можех да го гледам и виках на моя на прескочи сцената , той вика , че и на него му е в повече ама ще гледаме , без да прескачаме.
Като дойде финалната сцена  , моя беше бесен . Каза така " каква е тази гавра с филма!? Къде отидоха героите и образите на актьорите!?! Не същия сериал ли гледаме?!?!?!" Много ядосан и разочарован беше и аз споделям неговото мнение и виждане!
И двамата говорихме и сме съгласни , че щеше да е в пъти по - добре и в стила на сериала , ако просто го играеха на разделени само за пред баба Семиха! Но не...

Явно е право момичето,  което писа в темата , не знам коя от всички е .. , че единия прави грешки и после другия същите грешки повтаря . Да им имам и любовта Grinning да не могат да се научат и да си вземат поука от първия път , да склониш глава пред трудностите,  вместо да се бориш с любимия човек...

Серкан, ах този Керем , евала му правя за актьорската игра и майсторство!!!

Надявам се,  че утрешният епизод ще си заслужава и ще е уникален, точно за страхотен завършек за моят РД !

# 53
  • София
Ще има премиера на нещо след 20 минути в Ютуб канала на сериала:

# 54
  • Бургас
Мисля, че това е задкулисното видео:
https://www.instagram.com/p/CJxekr2nBbv/?igshid=12b53spamilha
Сега е качено

Тооолкова е хууубаво това видео! Стана ми едно топло, лежерно, спокойно.......

# 55
Скрит текст:
Нямам никакво време да гледам сериала , но поне успявам да ви чета , имам да гледам 3 епизода с превод , в събота децата са при майка ми, а мъжът ми на лекции, та се надявам да успея да ги изгледам. Много се вълнувам и аз като вас за новия епизод Heart Eyes
Снимките от списанието са уникални , а интервюто прекрасно , страхотни хора са нашите сладури , за пореден път се убеждавам - и вътрешно , и външно Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля като Диди , че Еда ще зареже Серкан след секс сцената , както Селин заряза Али в "Дъщерите на Гюнеш", не питайте защо , и аз не разбрах логиката на подобно действие Joy но просто начина по който показват , че тя се изнизва, докато той спи, ми напомни на точно тая сцена.

Ето какво е казала Неслихан за промените от 29еп, не знам дали е реално от нейния профил, но в туитър се върти

Лека нощ Kissing Heart

mikipoli, за много години и на теб, миличка! С нетърпение чакам да се завърнеш и да споделиш за книгите, които четеш! Здрава, весела и щастлива Нова Година!

Благодаря, Мирка Kissing Heart за съжаление и за книги нямам време, всичко съм оставила на изчакване, чакам малкия да оздравее и да ги пускам на градина и двамата, че да се видя със свободно време Joy добре ми напомни за книги , видях, че сте обсъждали Бриджъртън, не знаех, че има сериал , не съм го гледала, но книгите съм ги чела , поне тези , които са преведени на бг , защото май не са всички. Харесаха ми , приятни исторически любовни романи , помня че първата ми хареса най-много Thinking ако успея да заредя стария четец мога да кажа кои съм чела и кои са ми харесали, че там си отбелязвах със звезда Joy Това, което мога да препоръчам е да не четете книгите една след друга на конвейер (като мен Joy ), понеже като типична поредица книгите са еднотипни , стилът на авторката не се променя и доскучават , когато се четат така..

Видеото зад кадър е уникалнооо Heart Eyes как може да са толкова прекрасни?! Heart Eyes

mikipoli, много благодаря за линка от читанка! От там си качвам в четеца книжки на поразия!

За да ти върна жеста, ти предлагам, както и на всички вас, прекрасници, ако не сте чели Джудит Макнот, то да изживеете почти същото, което предлага една красива романтична комедия. Пише увлекателно, интересно, завладяващо! Темите са от съвремието и от историята. Бих ви препоръчала от списъка:
1. Рай.
2. Гордост.
3. Съвършенство.

Всичките ѝ романи са много интересни и най-важното, героите ѝ остават в сърцето ти като приятели, чиято история ти е разказана по прекрасен начин!
https://chitanka.info/person/judith-mcnaught

Ако сте я чели, споделете мнения!

Бърборанка, мерси за инфото!

# 56
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:

Лека нощ Kissing Heart

mikipoli, много благодаря за линка от читанка! От там си качвам в четеца книжки на поразия!
За да ти върна жеста, ти предлагам, както и на всички вас, прекрасници, ако не сте чели Джудит Макнот, то да изживеете почти същото, което предлага една красива романтична комедия. Пише увлекателно, интересно, завладяващо! Темите са от съвремието и от историята. Бих ви препоръчала от списъка:
1. Рай.
2. Гордост.
3. Съвършенство.

Всичките ѝ романи са много интересни и най-важното, героите ѝ остават в сърцето ти като приятели, чиято история ти е разказана по прекрасен начин!

Чела съм всичко издадено от нея. Имам ги и на хартия. Любима ми е "Уитни, моя любов"

# 57
  • Бургас
Благодаря много за прекрасната тема! Уникална е! Благодаря на всички, които се включват! Кой пише, кой чете, една тема минава толкова бързо, сякаш се търси рекорд!!!
За клипа-опитайте да го гледате без звук!
Няма такова съвършенство....... Особено ръцете.......

# 58
# 59
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Лека нощ Kissing Heart

1. Рай.
2. Гордост.
3. Съвършенство.

Чела съм всичко издадено от нея. Имам ги и на хартия. Любима ми е "Уитни, моя любов"

[/quote]

Гости, защо не се изненадвам, че имаме еднакъв вкус към книги, филми и актьори!

Също съм изчела всичко, което е публикувала. На мен също "Уитни" ми е любима , но тя е от историческата поредица. Реших, че съвременните повече ще харесат на момичетата.

Гости, имаш ли информация, дали някая от книгите на Джудит е филмирана?

Мм..., премиерата на Sen Çal Kapımı беше кадри от любимите реплики между ГГ на зрителите. Ето клипчето:

Общи условия

Активация на акаунт