Отговори
# 450
  • Плевен / София
62 Потребители и 167 Гости преглежда(т) тази тема. дочакали предложението за брак...дано този път не е сън...

# 451
Вай беее, ще имаме сватба в Париж!!!!!!!!!!!!!!! Съвсем явна. Май Еда е решила да постави бабанне пред свършен факт!!!!! Браво на момичето. Дано да не е сън. Но като имам предвид, че видяхме тази седмица Серкан с пръстен най-вероятно не е.

# 452
Еда ли му предлага ?  Simple Smile

Крайно време беше ,все някой трябва да е смел /ако е истина /

# 453
Метнаха ни с озета. Нито Серкан нито Еда разбраха за жената на принца. Доста са променили епизода за една седмица, явно Еда и Серкан ще се опълчат на бабата. А Еда не можа да я изиграе... Не можа да намери доказателството, което мислехме, че ще изгони бабата.
Ама предложението за брак си е супер изненада!

# 454
Не е сън или мираж , другата събота е годежа Simple Smile

# 455
  • Кърджали
Вай бе..V
Хиля се тука все едно на мен са ми предложили брак

# 456
  • Плевен / София
Еда ли му предлага ?  Simple Smile

Крайно време беше ,все някой трябва да е смел /ако е истина /
Еда винаги е била по смелата...Тя пред пълна зала каза, че не заслужава да чуе името и, че една баба ли ще я спре...

# 457
Епизодът е невероятен, предложението беше голяма изненадаа ❤❤❤
Дами, стягате ли багажите, отиваме на сватба!!

# 458
Момичета така съм нахилена сега до уши, че не е направо истина. Направиха НИ толкова щастливи!!!!! Най сетне нашето момиче разбра, че двамата заедно ще се преборят с всичко. Много, ама много съм развълнувана...

# 459
Скачайте, mi_si - китката само не забравяй. Ракията в готова 😆😆

# 460
Кекса и предложениетоми бяха малко като кръпки, но хубави....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461
  • София
В озета не пишеше ли, че ще разберат за приликата на Еда с починалата съпруга на Сеймен и това ще е проблем между нашите?? Нищо такова не видях. 😅 Не че се оплаквам де. Ама... за втори път озетът няма нищо общо с епизода. Не видях също Еда и Серкан много да се нараняват в опитите си да провокират ревност в другия, както пишеше. 🤔

Това не го очаквах! Не е сън. Най-после. Искам Еда да му каже, че го обича, да се сгодят и да се приключва тази гоненица. Мисля, че Серкан няма да се прави на интересен. Ще приеме. Ай!!! Искам да видя физиономиите на всички злосторници. Баби, Балджи, принцове. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 462
  • Кърджали
И аз идваммммммммммм
Гладя официалната рокля и се качвам

БРО, на Серкан очите светнаха като я видя..Ще откаже ама друг път

# 463
  • Плевен / София
Скачайте, mi_si - китката само ме забравяй. Ракията в готова 😆😆

мятам се....пу първа...

# 464
Вай бе..V
Хиля се тука все едно на мен са ми предложили брак

Алеееексссс......сълзи ми потекоха от смях.....

Общи условия

Активация на акаунт