Отговори
# 585
  • Пришълец
Revolving Hearts

teseto, точно.Simple Smile

# 586
дано бабата предлага на Балджа принца и тя затова е така доволна...

+1

# 587
Пишете и мен в Чавдара, но на по предно място, че ми става лошо Wink
От страната на младоженеца съм и аз.
Никак не е зле фрага. То е ясно, че ще има кахъри и няма да се оженят така веднага и безпроблемно, но сега не ми се мисли за това. Искам да се насладя на влюбените гълъбчета. От кога ги чакам!
Ама Серкан как доволно си гаврътна соленото кафенце... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:16 от paterina

# 588
Благодаря момичета за превода. Страхотни сте.
Дано Серкан и Еда се оженят пък после да има итриги . Поне малко щастие да има един два епизода.
Някъде четох че Балджа ще само до епизод 26 да присъства, но като виждам и в следващия 27 ще е значи няма да е вярно че ще се маха от сериала. Иматели някаква информация по въпроса?

# 589
Пеперудке, Честит Рожден Ден бъди здрава и много, много щастлива.Flowers Hibiscus
                              Драма ще има ясно е , но поне да се порадваме 2,3 епизода на любов и щастие. Балджака
                              защо е толкова доволна? Нямам нищо против да й предложат откачения принц, но какво
                              ще правим с онази от картината? Ех ще им отровят живота тези скрофи.

# 590
  • Пазарджик
Ето гоо! Нося ви фрага с бг субтитри Hug
Отново предупреждавам, че тъкмо го качих и може все още да забива на места!
http://ok.ru/video/2042804963852

Благодаря за трейлъра! Невероятни сте момичета Алекс Али! Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 591
Ето гоо! Нося ви фрага с бг субтитри Hug
Отново предупреждавам, че тъкмо го качих и може все още да забива на места!
http://ok.ru/video/2042804963852

Благодаря за трейлъра толкова сте бързи нямам думи.
Очаквани един много интересен и вълнуващ епизод.

# 592

Любимият ми паралел - сън и реалност 💓

# 593
Много съм доволна от епизода Hands Clap Пу-пу, да не ни е уроки!

Бях малко в движение, но споделям това, което ми направи впечатление:

- Боят на Мело над Тахир в къщата на мардинския дракон беше забавен. Дано не развалят повече образа ѝ като по времето на Каан и си остане вярна поддръжничка на Еда и зетя Kissing Face Пък и най-накрая я намери мечтаният висок брюнет Laughing
- Много добре нагласиха случайностите, за да се стигне до двойната вечеря в ресторанта на Алекс. Не всичко беше планирано от бабата, както си мислехме, но очевидно старата не пропуска възможности. Нали така беше казала и на Еда... Малко ме плаши, че е стратег като Серкан и в бъдеще ще има неприятни изненади от нейна страна. Това със сейфа и Еда беше сериозна аларма. Намекнаха и във фрага, че Семиха няма да стои мирна, но няма да я мисля сега.
- Отново видяхме Еда, която обикнахме още от първи епизод - уверена в себе си, бойна, дръзка Heart
- Ердем започна да ме дразни вече. Дори ААА ми бяха по-на място, смятайте Stuck Out Tongue Closed Eyes
- сцената в самолета ми е любима Revolving Hearts Ето такива моменти ми пълнят дизи душата Sunglasses

# 594
  • Кърджали
Аз мисля че няма нужда да казвам от чия страна ще съм Simple Smile Мисля че достатъчно малко пъти съм го казвала Simple Smile

Още съм в еуфория.ИЗобщо няма да го мисял какво мислят Балджа, принца и бабата.

# 595
В края на деня да се запиша и аз. Един прекрасен завършек на любовта им. Сега трябва да си я отвоюват от лешоядите. Мардинският феодал няма да вдигне бялото знаме, Балджа ще иска да се сбъдне предначертаното й от звездите, все още в мъгла е принцът, който може и да я отвлече. Следва новата сюжетна линия. Пъръл го закъса. Нея си я отвлякоха и сега Енгин ще се изправи пред тъста, Тахир се влюби, но ми се иска да сгази лука и да предаде бабет, за да спечели Мело, Фирит и Джерен трябва да се вземат. И ми се иска да се появи нов мъж за Лейла. Тя има нужда от любов. Трите ААА ги замразявам, но Серкан ще се бори с всички и за всичко. Стожер на фирмата, опора на приятелите си. Опсссссссссс, забравих - очаквам и връщането на Аптекин. За Сейфи също няма подходящ/а, но не определям какъв/каква. Стига ли за около 40 епизада? Що ли се чудят???            

# 596
  • София
Пеперудке, Честит Рожден Ден бъди здрава и много, много щастлива.Flowers Hibiscus
                              Драма ще има ясно е , но поне да се порадваме 2,3 епизода на любов и щастие. Балджака
                              защо е толкова доволна? Нямам нищо против да й предложат откачения принц, но какво
                              ще правим с онази от картината? Ех ще им отровят живота тези скрофи.

Tanita53, ужасно неприятни и досадни са, нали? Аз само като ги видя в епизод, трейлър, без значение ми се ускорява пулса и ми се повишава кръвното налягане, което означава, че имам нужда от спешна медицинска помощ! Добре поне, че като видя Еда Йълдъз и/или Серкан Болат и всички показатели влизат в норма!

Разбунихме пчелния кошер тази вечер, но няма да мислим за момента, когато "ще ни полеят с вряла вода"! Сега е моментът да се наслаждаваме на 100% на това, което гледахме (на мен ми беше малко boring първата третина на епизода, но после нещата се оправиха!)! И на това, което очакваме да видим! До следващата събота всички сме с розовите очила и розовото настроение! А който пие и вино с цвят на роза (както се пее в една песен) - Наздраве! Wine Glass

И особено доволна съм от факта, че още в началото на епизода показа Еда Йълдъз такава, каквато повечето от нас я харесват, обичат и одобряват! В сцената с Мело и Джерен пред фирмата тя ясно и категорично им каза, че няма намерение да се отказва от Серкан! Силна, борбена, упорита! И много влюбена! Gift Heart

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:36 от nrgmama

# 597
  • Пришълец
Той каза Да Heart Eyes

И целувките им не са това, което бяха... най-сетне в близък план Stuck Out Tongue Winking Eye

Специални благодарности на Али и Алекс, без тях нищо нямаше да е същото. И на всички останали за страхотното настроение и разясненията. Никога не гледам с вас, но почти не ви изпускам от поглед Kissing Heart С изключение на тази вечер, заспала съм с телефона в ръцете. Събуждам се след час и продължавам оттам докъдето съм стигнала, чак имам усещането, че тоя път не някой от героите ами аз сънувам. Joy

# 598
В чест на годежа и сватбата си смених тоалета (аватара) 😂💓

# 599
  • Варна
Маргарита Н, може и така да. Еда го плени още от първия миг, а той не беше подготвен.

Общи условия

Активация на акаунт