Отговори
# 90
  • София
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧО, НИКОЛА И КРИСТИЯН. МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО. newsm51

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро , мамчета! Вижте какво открих в една от темичките във форума и си позволих да я копна да се посмеете и вие какви изобретения има по света.  Joy ето  След като зареди, с Enter прехварляте картинките.  Grinning
Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 92
Гледах снимките на Мириндичка, и се настройвам за сватба. Марина, наистина ти отива червено, а и сватбата излгежда е била наистина хубава... освен хората, впечатление ми направи и украсата в ресторанта, досега не съм виждала мякой ук да положи специални услия в това. Резултата е невероятен! След 2 седмици нас ни очаква същото, обаче ще е рокаджийска сватба...... боже, дано има и музика за танцуване!  Grinning На шаферската рокля вече и се изчака чакането, за Катето да не говорим Simple Smile

Джулка, честито ви "имение"! Вкусно да си хапвате, с кеф да си карате ските, и да няма счупени крайници  Simple Smile само хубави неща да ви се случват И там!

Пипи, снимките от рождения ден са страхотни!  Честита ти рожденничка!

И сега: честит 1ви рожден ден, Райчо, Никола и Кристиян!!!
Живи, здрави, щастливи и всичко най-най-хубаво!
И да си изкарате страхотно и весело рождения ден!

Бабке-Жабке, мерси за веселите картинки Simple Smile вече ги препратих към мъжо  Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 11:05 от Сребърен облак

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

# 94
  • Варна, България
 baloni Честит първи рожден ден на Райчо, Кристиян и Никола!   baloni
Растете здрави, щастливи, палави, усмихнати, любопитни .........

Пипи, честита рожденичка и на теб! Малката Йоана да е много усмихната и любознателна  Heart Eyes ! Много хубав празник сте имали.
Бабка-жабка, готини картинки! Даже си избрах някои  newsm78
Джулка, вече няма да се чудим къде да ходим на ски, ами право у вашия парцел  Mr. Green ! Ски учител ще предлагаш ли?  Wink
Ани, бързо да му зарастнат на Тони пръстчетата, а и ти също да се оправяш!
Миринда, много хубави снимки. Жалко, че покрай мен няма мераклии. Е, и на рокерска сватба бих се прежалила, ама няма кой да ме покани.
Надина, чудесни снимки и от теб! Погледах ги, па си помечтах .... Благородно завиждам....  Wink
Айде чао и  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 22:00 от voltage13

# 95
bdbaloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧО, КРИСТИЯН, НИКОЛА И ЕМИЛ bdbaloni!
                               БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА  baloni!

Пипи, честито малката рожденничка Йоана   newsm59! Много хубави снимки.
Джулка, честито новата предобивка! Чакаме снимки   redecoration.
mmz, какви сладки къдрички имате  4470! Дайте ни поне една за бретончето  Grinning.
Бабка-жабка, интересни предложения  Joy!
Миринда, много готина рокля  reverance!

Ние днес направихме хубава разходка в Пазарджик. Взех на Валери много забавни кубчета на Canpol - меки, с различни животинки и плодчета, някои дрънкат  tongue. Засега проверява кои точно и с удоволствие ги гризе  bite!

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 16:37 от valeria1

# 96
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН, НИКОЛА И ЕМИЛ!!!  bigdance2  ura  Gift  Бъдете живи и здарави и ви желая всичко най хубаво.

ДА ви почорпим и ние за първия рожден ден!  party023 beer Wine Glass

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 20:13 от raycheva

# 97
  • Пловдив
Ехооо,привет и от нас.Одавна не сме се вясвали и гледам,че общия рожден ден е решено кога ще е .Много ми се иска да дойдем/ако ни искате разбира се  Laughing / и да се запознаем.
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
bdbaloniЧестит първи рожден ден на КРИСТИЯН,НИКОЛА, ЕМИЛ И РАЙЧО bdbaloni Да растът здрави и много да радват хората около тях.
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Сега освен да ви се оплача,че баткото ми е болен,повръща и днес даже бяхме в болницата на система  Cry,защото се оказа,че е обезводнен.Оказа се,че било вирус.От миналата седмица е на градина и веднага се започна.Аз съм направо отчаяна,ако ще е така цяла зима просто не знам.Малката поне за сега е добре.Още не ходи сама,но още малко и ще се пусне.Имаме само 2 зъба и вече започва да ме притеснява.
Ани,съжалявам за неприятната случка.Скорошно оздравяване ви пожелавам.

pipi67 Честито ти рожденничка малко сас закъснение. newsm51 Пожелавам и щастливо детство и много здраве.
 Честито на всички останали,които са празнували скоро.
Това от нас,целувки на всички бебоци и дано са здравички!  lovekiss

# 98
Привет!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДНЕС МЪНИЧКИ МЪЖЕ!!! ДА СА УМНИ И ИЗОБРЕТАТЕЛНИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ, КАКТО И ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ИГРИВИ!

Днес Невена си дойде от при баба си в Перник и ме изненада - в петък като я пратих правеше самичка по 1-2 крачки, а днес -  на няколко пъти се пусна самичка и извървя по 4-5 крачки!!! Направо съм на върха на щастието! Ще видим дали занапред ще се отпуска все по-смело, аз досега не съм я пазила много-много (да не падне, да се удари и т.н.), така че не вярвам да се стресне особено ако тупне няколко пъти на дупе. Свикнала е.

Имаме само 2 зъба и вече започва да ме притеснява.

Зори, не се притеснявай, и ние толкова имаме. НЕма страшно, да сега не съм видяла човек, на който да не са му пораснали зъбите  Joy А за РД-то - чакаме те с нетърпение. Пловдивска мама не ни е идвала на крака, време е вече!
Благодаря на всички, които ме похвалиха за изгледа ми в роклята на сватбата! Повдигнахте ми самочувствието, признавам! Обичам ви!
Така, Невенището заспа най-накрая, даже и млякото не си допи... Отивам да хапна нещо и се мушкам в кревата. Спокойна нощ на всички!!!

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧО, НИКОЛА И КРИСТИЯН. МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.

Mirinda наистина изглеждаш с тази рокля  Hug
 Z-O-R-I  моята теди изкара зъб преди 1 седмица, така че споко

мами, какви плодове и зеленчуци давате сурови  newsm78

# 100
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Криси на мама klamerche!!!
                Да е жива и здрава, щастлива и много да ви радва!

Весело изкарване на празника! 

На всички лека и успешна нова седмица!  Hug

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 00:16 от babka_jabka

# 101
  • София
 smile3501ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ, на Кламерче. Много здраве и успехи. Весел празник, Кламерче! bdbaloni
Зори, добре ще си дошла да се видим  bouquet.

# 102
  • София
ЧРД НА ВСИчКИ РОЖДЕННИчЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, щАСТЛИВИ И МНОГО ОБИчАНИ! newsm59 Това е и за вчерашните рожденници - вчера нета ми се скапа, та не можах да честитя на сладурите. Лек ден от мен!

# 103
  uraЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ, на Кламерче! Да много весела и щостлива и да радва мама и татко! newsm59

Благодаря много за поздравите. Ето и малко снимки и то нас Може да ги видите тукhttp://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7541&AlbumId=68904.Изкарах ме си стархотно вчера имахме не много гости, но беше весело. Райчо беше превъзбуден от толкова хора покрай него и вечерта не искаше да заспива.

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 13:18 от raycheva

# 104
КЛАМЕРЧЕ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ДА Е МНОГО ЖИЗНЕНА И ЩАСТЛИВА, ДА ОПОЗНАВА СВЕТА С ИНТЕРЕС И ВИНАГИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА!!!

Ние изкарахме кошмарна нощ, това мойто дете нещо се е наплашило вчера от един чичо на Илия и цяла нощ рева. Ама като казвам "цяла" буквално го мисля. ИМаше няколко спанета по половин час най-много. Сега къртят още с баща й, последната серия на екшъна свърши към 7,30, а на мен направо свят ми се вие от неспане...
Ще се накисна в банята, после ще си направя едно огромно кафе, че днес денят е пълен със задачки...
До скоро...

Общи условия

Активация на акаунт