Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си?

• 6 943
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
Лъжа е силна дума, но не му казах веднага след като баща му почина. Той пътуваше в този момент и така или иначе до час и половина щеше да дойде в болницата. Не исках тази новина да го свари точно в колата, докато шофира. Не му стана приятно, но е разбираемо.
Иначе не се лъжем. Не виждам смисъл. Той се е опитвал за някакви несъществени неща, но винаги съм го хващала. Ама това е било с някаква работа у дома и когато го е домързяло да я свърши. Вече знае, че няма как да скрие, просто си признава, когато не му се занимава.
Аз правя много бели вкъщи, за съжаление винаги са достатъчно големи, че да не мога да ги скрия и да е нужна и неговата намеса, за да се оправят нещата.

# 16
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Най-голямата лъжа? Свърших парите! 🙄

# 17
Не смятам, че ти е дебело дупето!

# 18
  • София
От както почнахме да ги делим - твоята карта, моята карта, картата за сметки, редовно го правя това.

# 19
Не смятам, че ти е дебело дупето!

Това е разбираемо. Но аз предпочитам да ми казват.

# 20

# 21
"Еййй, не си нося портофейла" 😏

# 22
  • Бургас
Гледам да не лъжа, защото в противен случай трябва да помня и какво съм излъгала. Пилеене на ресурс. Но ми харесват много думите на един приятел :" Ако ме хване на калъп, ще отричам и ще казвам "Не бях аз- сянката ми беше." "

# 23

Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си? Или която са казвали на Вас? Спомняте ли си? Беше ли оправдано? Или бележи край на връзката Ви?
Лично аз, не помня да съм лъгал партньора си (само веднъж съм се влюбвал истински), всичко което съм и казвал е било истина и така както го усещам. Не помня мен да ме е лъгала, защото беше отдавна това, което чувствах към нея, сега ми е безразлична.

# 24
Аз не лъжа, но премълчавам много неща. Например чужди тайни. Обаче си имам и мои си тайни, които са си моя работа. Обикновено са неща, които ме злепоставят.
Тъй като въпросът е - "която сте казвали" - отговорът е - не, никога не съм казвала лъжа,  даже и най-малката.

# 25
Че отивам да работя в друг град, заради кариерата..а всъщност исках да го напусна.

Че не сме били гаджета с човек, с който общува редовно. (не ме и питал де..))

Към мен - че ме обичат.

# 26
"Никога не съм и няма да ти изневеря ", чиста лъжа и от двете страни

# 27
Е ако в момента на казването го вярваш, защо да е лъжа?

# 28
Е ако в момента на казването го вярваш, защо да е лъжа?

Думичката " Никога " винаги ме е плашила
По-добре без толкова силни думи.

# 29
с последното напълно съгласна..)

Общи условия

Активация на акаунт