Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си?

• 6 941
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
В по- младите ми години послъгвах, но единственото за кеф.
"Много ми е приятно с теб, но за съжаление имам дежурство. Кариерата ми е по- важна. Много ми хареса. Толкова добре се разбираме."
За финансови неща не лъжа, няма и защо.
Сега с мъжа ми не лъжа, просто не му казвам, ако имам някакъв проблем, за да не го тревожа.

# 46
Не мога да лъжа, даже и не се опитвам.

# 47
Най-голямата ми лъжа май е, че не са ми казали пола на бебето. Знаех го, но на никого не казах. Не за да е изненада, а за да няма евентуално разочаровани.
В онези времена много често грешаха и даже аз самата се опитвах да не се настройвам, че ще имаме момче. Нещата, които купувах, бяха с неутрални цветове – за всеки случай.
Абе, не е приятно да чакаш например момиченце, да накупиш всичко в розово и да се роди момче. Или обратното. Та затова.

# 48
Най-голямата лъжа, която съм чувала, беше "с нея сме само приятели".
Най-голямата лъжа, която съм казвала, тоест направила - веднъж симулирах оргазъм.
Не лъжа сегашния си мъж, само на един първи април му казах "скъпи, бременна съм" само за да видя как позеленява Grinning

# 49
Най-голямата лъжа, че нямам любовник. А имах.  :Close:

Затуй съм анонимна, срам ме е.

# 50
Няма нищо срамно,случва се.

# 51
Май не се сещам да съм го лъгала, но определено съм премълчавала някои неща.

# 52
"Еййй, не си нося портофейла" 😏
Ти си гаджето на Равена?

# 53
Относно бизнеса ми- премълчавам си някой голям ремонт или друга издънка струваща пари. Жена ми няма никаква устойчивост на трудности от финансово, техническо и др. естество и за тва предпочитам да си спестявам някои панаири. Като цяло съм забелязал при доста колеги, държат жените си на страни от бизнес делата си, предполагам по същите съображения.

# 54
  • Mediterraneo
А, виж, ММ редовно "ме лъже" по тази линия. После разбирам всичко, но когато вече е свършило. Доводите му са да не ме тревожи и притеснява излишно. Не го разбирам това му действие, редовно се караме, ама след свършен факт.

# 55
Срещам най-различни мнения за лъжите: дали са оправдани или неоправдани. Жестоки и непростими или благородни.
Има хора, които никога не биха простили лъжа. Има и такива, за които това е нещо малко и лесно го преглъщат.

Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си? Или която са казвали на Вас? Спомняте ли си? Беше ли оправдано? Или бележи край на връзката Ви?
Никога не съм го лъгала дори и за най-скритите си мисли и фантазии.
Той ме излъга 3 поредни пъти или поне за толкова разбрах и сложих кръст на 28 годишен брак.
Не понасям нечестни хора!

# 56
Мъжете лъжат повече и по- често от жените, мое наблюдение.

# 57
ММ преди доста често се опитваше да крие някакви неща от мен, за да не ме притеснява, но се разбрахме, че това за мен са лъжи и предпочитам да ми се казва истината каквато и да е тя. А най-любимото ми е като ми каже аз не ти казах, за да не се изпокараме, тогава още повече побеснявам.

# 58
ММ преди доста често се опитваше да крие някакви неща от мен, за да не ме притеснява, но се разбрахме, че това за мен са лъжи и предпочитам да ми се казва истината каквато и да е тя. А най-любимото ми е като ми каже аз не ти казах, за да не се изпокараме, тогава още повече побеснявам.
Много познато, а после ако/когато разбера, проблема става по-голям.

# 59
Живеехме повече от скромно- квартира, той на процент брокер беше тогава, аз рецепционист, с малка заплата,
 след болничен пак тръгнах на работа, зимата. Скъсаха ми се ботушите неспасяемо. Вместо да му кажа да ми даде пари да си купя нови, изрових някакви негови стари обувки, пропускащи.
Отивах на обяд на работа, обувах обувките с едни терлици, до хотела подгизвах, там обувах официалните, вечер се прибирах в десет, та не ме виждаше как ходя обута. Докато не ме засече случайно един ден на път за работа. Едно, че потънах от срам, второ- само дето не се разплака. Защо не съм му казала. Що. Едвам сме събрали пари за тока, аз ботуши ще купувам.
Ама си я водя благородно премълчана истина.

Общи условия

Активация на акаунт