Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си?

• 6 944
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз постоянно го лъжа за цените на нещата, които съм си купила. Но той и почти не пита вече, явно не иска да се разстройва. Grin

# 31
Аз постоянно го лъжа за цените на нещата, които съм си купила. Но той и почти не пита вече, явно не иска да се разстройва. Grin

И мен,  най ме е страх, ако умра, че мъжът ми ще продаде всичките ми чанти и обувки на цената, която съм му казала.

# 32

И мен,  най ме е страх, ако умра, че мъжът ми ще продаде всичките ми чанти и обувки на цената, която съм му казала.
Най-сетне сериозни и откровени отговори!😂

# 33

Ако е така... и моят ще се чуди защо се получава такава голяма разлика 😂😂 И аз му спестявам цените на чантите и обувките, че иначе.. 🤯🤯

# 34
  • Mediterraneo
За цените пък на каквото и да е даже не ми е хрумвало, че мога да лъжа. Сещам се преди години си поръчах едни скъпи боти( скъпи за мен, иначе за марката и модела съвсем нормална цена, просто аз имам някакви ценови граници в главата си). После ми стана гузно и реших, че ще ги върна като дойдат. Споделих му, той умря от смях с мен.

# 35
Аз не го лъжа, защото няма за какво. На мен всичко ми е разрешено, мога и на главата му да се кача.😉Лъгала съм го, за да му спестя моментна неприятност, която съм преживяла. Примерно, него го е нямало и е трябвало нещо да понеса сама. И след време му казвам, че съм го излъгала,  а той вика: ти що ме излъга? Аз разбрах, имах предчувствие, че нещо не е наред...
Имал си предчувствия грънци😂

# 36
Имат, и още как.
Моят ми чете мислите от разстояние даже. Дори и не ми минава през ума нещо да го смотам, все знае предварително даже..)

# 37
  • Наблизо
Че харесвам майка му.Общо взето премълчавам мнението ми за членове от неговото семейство индържанието им.

# 38
Че харесвам майка му.Общо взето премълчавам мнението ми за членове от неговото семейство индържанието им.
Може и да е добра идея... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз другите му роднини харесвам, но майка му... леле мале. Да кажем, че я уважавам.

# 39
Аз точно това никога не успявам да си премълча, това означава да ми се качат на главата.

# 40
  • По света и у нас
Не мога да го лъжа, той ме чете като рентген. Преди да съм си отворила уста, вече ми казва истината.
Последно се опитвах да го излъжа откъде се обаждам, но той заби мястото право в 10-ката. Сигурно ми следи телефона.

# 41
Боже, следене на телефона????!!!!!

# 42
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Боже, следене на телефона????!!!!!
Преди много време получих подарък последен модел iPhone (за онова време) и едва дочака да го разопаковам за да му снима imei кода ...като го загубя да ми кажел къде е!

# 43
А, на мен са ми подарявали нов телефон с вкаран пръстов отпечатък..)
А с програма, по локацията на телефона, ме следеше къде съм..)

# 44
Това звучи вече, като филм на ужасите....
Ай стига сте, то направо страшно бе ....

Общи условия

Активация на акаунт