Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали на партньора си?

• 6 968
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
И да има ситуации.

# 76

Животът е низ от ситуации, грешки и избори.
Важното е какво теб те устройва.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 08:52 от happy doc

# 77
А за тези мъже, манипулаторите, които те успиват и омайват за да те вкарат в леглото си какво ще кажете?

Пак това тъпо клише - мъжете искат секс, а жените не и затова мъжете вкарват жените в леглото, ако те не се усетят, че ги мамят. И после, като са такива глупачки, о ужас, вземат че правят секс със тях.
А не може ли жените да вкарват мъже в леглото, ако си ги харесват?
Защото така е угодно, всички го знаем. И сексът е най-лесния начин да извлекат ресурси. От древността. А пък в модерния вариант понякога се ползва за шантаж.

# 78
А за тези мъже, манипулаторите, които те успиват и омайват за да те вкарат в леглото си какво ще кажете?

Пак това тъпо клише - мъжете искат секс, а жените не и затова мъжете вкарват жените в леглото, ако те не се усетят, че ги мамят. И после, като са такива глупачки, о ужас, вземат че правят секс със тях.
А не може ли жените да вкарват мъже в леглото, ако си ги харесват?
Защото така е угодно, всички го знаем. И сексът е най-лесния начин да извлекат ресурси. От древността. А пък в модерния вариант понякога се ползва за шантаж.

Е то повечето мъже  гледат на секса, като ресурс, придобит със шантаж и цел, ама не е в това работата. Ясните отношения преди това не са ли заявка за едно по- качествено изживяване?

# 79
  • Швейцария
Преди много години ММ ме излъга, че е при родителите си за 2 дена, а всъщност е бил при сестра си в чужбина. Понеже знаел, че не харесвам сестра му, просто излъгал. И камера на скайп даже беше пуснал.
Също така ми вика най-слабата и най-красивата жена, а аз съм далече от слаба.
Аз съм се опитвала да го лъжа за цени на неща, които купувам, но не мога да пазя тайни от него и си признавам веднага.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:59 от JennyBG

# 80
Викаш, за най-красивата спор няма.
Поздравления! Произвела си висококачествен м****о.
😊

# 81
Викаш, за най-красивата спор няма.
Поздравления! Произвела си висококачествен м****о.
😊
Абе и нейното благородие си го бива - тя го лъже за цените, не минава лъжата и си признава веднага. Flushed

# 82
  • Швейцария
И за какво точно се заяждате? Че един мъж е мунчо, щом казва на жена си, че е красива. Aмиии, добре.

Дренка, не се смятам нито за най-красивата, нито за най-слабата, но ти пожелавам в очите на твоя съпруг ти да си най-красивата. А дали искаш да ти го казва или не, си е твоя работа.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:57 от JennyBG

# 83
Е то това не е ли най- важното, независимо как изглеждаш, в очите на мъжа си ,да си най ,най
Това им липсва на повечето жени.

# 84
И за какво точно се заяждате? Че един мъж е мунчо, щом казва на жена си, че е красива. Aмиии, добре.

Дренка, не се смятам нито за най-красивата, нито за най-слабата, но ти пожелавам в очите на твоя съпруг ти да си най-красивата. А дали искаш да ти го казва или не, си е твоя работа.

Благодаря, ще му предам Laughing. Стана ми забавно, че споделяш тез неща в тема за лъжата, и то най-голямата. Нищо повече Simple Smile

# 85
Фалшивите комплименти са нещо от които най-искрено ми се повръща. Да кажа на жена, че е слаба, когато всъщност не е, някак си не мога да си го представя. Но мога да и кажа, че е красива, когато наистина го мисля и виждам. Всъщност не правя комплименти всеки ден, но пък когато правя са съвсем истински.

# 86
Фалшивите комплименти се усещат веднага. Могат да минат пред някоя тинейджърка, но не и пред зряла жена.
Ако трябва да направя ъпдейт за най-голямата лъжа. Ми ей го на: ''Аз съм най-подходящата за теб!''
При все, че знам, че съм си беля. Joy

# 87
Фалшивите комплименти се усещат веднага. Могат да минат пред някоя тинейджърка, но не и пред зряла жена.

Хйде, бе Wink Всяка жена обича да чува от мъжа си, че за него е най-хубавата, че не се е променила и прочее. То е явна лъжа, ама е добре да го чуваш.

# 88
Може да е лъжа, може и да не. Кой знае Simple Smile

# 89

Общи условия

Активация на акаунт