Онлайн изневяра

• 15 282
  • 402
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Но поне ще е мирно и тихо, без разправии и влачене по съдилища. Така или иначе няма как единият да изневерява, а другият да се примирява дълго време и или тя ще забегне с новия, или мъжът ще й каже да си ходи сама където иска, или тя ще прекъсне връзката и ще се кротне. Но поне да се намалят щетите за децата.

# 121
Аз нямаше да се събера с нея, явно има някакъв афинитет към чужди мъже .. представи си ти къде си в цялата картинка тя и този дето си пише с него ? Разбирам ти да имаш някакви условия да се съберете, ама тя да има ? и то да си пише с този ? Също така, тя си пише с него спират след време , аз не мисля че тази жена след време няма да намери с някой друг да си пише .. Ако имаше едно лесно до сега да се беше нае....а с него . Също разбирам, че имаш възможност, май я е ударила кризата щом не прави нищо по цял ден , нормално да иска да се съберете.
Съжалявам човече, това е моето мнение, сигурно и не само аз го мисля .. Най-тъпото е, че имате две деца, може майка им да е добър човек, но не и съпруга.

# 122
Защо толкова много вярвате на автора?Мислите ли,че той никога не е чатил с други жени?Майка на две деца,за да стигне до тук,явно много неща и липсват във връзката.Това,че авторът печели добре не значи,че и дава всичко необходимо!Жалко не можем да видим и другата страна..

# 123
  • София
Няма значение какво е липсвало или не е липсвало, а фактът, ако е както го описва авторът, че има онлайн-връзка. Това е емоционална изневяра, дори да не е консумирана физически. Всеки изневеряващ има оправдания за изневярата, защото така му е изгодно, но е по-зле, когато другите го оправдават. И не, не е задължително той да си е чатил. Аз вече започвам да се чудя толкова ли лековато се гледа на чатенето с някакви мъже и жени, дълго време и емоционално обвързано? Хората не си чатят просто ей така с някого.

# 124
Няма от къде да знаем автора какъв е и що е, представено така нещата пишем по темата. Винаги има две страни, като не е представена другата, това е то. Има мъже въпреки възможностите си не поглеждат друга жена, а бачкат здраво за своята и децата си. Като не и дава необходимото светът е пълен с хора, да си намерят своята половина, ако го осъзнават какво изпадаме в някакви писания дълги, знаят отговора.

Защо толкова много вярвате на автора?Мислите ли,че той никога не е чатил с други жени?Майка на две деца,за да стигне до тук,явно много неща и липсват във връзката.Това,че авторът печели добре не значи,че и дава всичко необходимо!Жалко не можем да видим и другата страна..

# 125
Няма значение какво е липсвало или не е липсвало, а фактът, ако е както го описва авторът, че има онлайн-връзка. Това е емоционална изневяра, дори да не е консумирана физически. Всеки изневеряващ има оправдания за изневярата, защото така му е изгодно, но е по-зле, когато другите го оправдават. И не, не е задължително той да си е чатил. Аз вече започвам да се чудя толкова ли лековато се гледа на чатенето с някакви мъже и жени, дълго време и емоционално обвързано? Хората не си чатят просто ей така с някого.
Ами аз се отнасям лековато към чатенето.
Щом е емоционална изневяра, значи й е липсвало нещо, свързано с емоциите във връзката със съпруга й.

# 126
Разбира се, че е някакъв вид компенсация от нейна страна. Това не оправдава обаче незачитането на достойнството на мъжа й, заявявайки му, че ще продължава да си пише с някой си.
Такова условие бих поставила на абсолютен будала, за който и 5 пари не давам какво чувства, на който не му става и той ме моли да бъда с него.
Нейната открита смелост пред него говори, че има нещо между тях, за което тя се чувства с едни гърди напред. Спестява се това нещо или е неосъзнато от автора.

# 127
  • Варна
Защо толкова много вярвате на автора?...

Не мога да си представя как се играе игра 8 часа на ден с 2-годишно дете. Отделно и детето с проблеми. Че аз максимум за половин час слагам всичко в тава и хвърлям в печката да се пече. През това време са писъци, крясъци и постоянно привикване на мама. Simple Smile
Геймър съм, доста игри имам, а компютърна игра не съм играла от 6 години, т.е. откакто съм родител. Просто нямам време за такива забавления.Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:20 от floren

# 128
И аз не вярвам, че е възможно по 5 или 6 часа да чати с децата. На мъжа му се струва, че тя е свободна по цял ден, просто явно е много далеч от ежедневието им. Днес пък може би си кара мотора, нали му е хоби... Не случайно дава инфо на час по лъжичка.

# 129
Едни гърди напред може да се чувства само защото знае колко отговорен съм и че с лека ръка няма да създавам драми на децата.Иначе си ми става съвсем редовно Simple Smile

# 130
Тъпите айфони имат едно приложение наречено скрийн Тайм и там доста точно се вижда кое по колко време се използва в тел!!!

# 131
Точно по тази линия с игрите жената на мой познат се беше захванала с друг. Само че там децата са три, две от които с тежки увреждания. Отишла тя да живее с него и след година - обратно. Човекът се беше поболял с нея. Верно, че много работеше той тогава, не знам развръзката, не съм живяла у тях, за да наблюдавам. Ако искайте си го представяйте, ако искате - не.

# 132
абе да ти кажа възможно е хаха къде им обръща внимание, къде не.. това го знам, имам една такава роднина дето по цял ден е на компютъра и детето и е на самотек, даже гладна ще седи ама няма да слезе до първият етаж от 8 да си купи хляб цял ден да кибичи пред такива сайтове хаха

И аз не вярвам, че е възможно по 5 или 6 часа да чати с децата. На мъжа му се струва, че тя е свободна по цял ден, просто явно е много далеч от ежедневието им. Днес пък може би си кара мотора, нали му е хоби... Не случайно дава инфо на час по лъжичка.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 11:20 от elfinaa

# 133
Тъпите айфони имат едно приложение наречено скрийн Тайм и там доста точно се вижда кое по колко време се използва в тел!!!

Аха... А кое беше последното нещо, което направихте заедно, като двойка, разходка с децата или без тях?

# 134
И? Той си каза - много работи, като дали го отчита като грешка или не - не е ничия работа.
По-интересното е “аз искам да се върна при теб, но ще си пиша с онзи. Ти решавй” Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт