Онлайн изневяра

• 15 237
  • 402
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Цитат на:  tays
И да, оставам си на позиция, че майка, която прави пазарлъци / и е ДОПУСНАЛА вариант да раздели с бащата децата - в конкритния случай на казуса обсъждам аз, е ...каква майка.
Лично не познавам такива и слава богу.
Аха, отвратителни изроди са онези жени, които не могат да поемат сами основната част от отглеждането на 2+ деца, вярно е.
А баща, който обсъжда вариант за разделяне, същият като такава майка ли е?
А ако майката напусне бащата без децата (не ги дели), такава, да не казваме каква, майка ли е?

----
Да уточня пак - изобщо не съм коментирала пазарлък от типа "връщам се, ама ще си чатя", говореше се за майка, която дели децата си при раздяла, толкова.

# 301
Точно си е хващане, не задължително човек да е следил някого. Примерно, случайно хващаш детето да яде от кутията с бонбони. Не си го дебнал дали яде, но си го хванал.
Хващане си е точно като следиш и ровиш, нямам нужда от неадекватни примерчета.Тези си ги обяснявай на твоите клиенти/ пациенти. Ама всеки се излага според възможностите си.

# 302
  • Пловдив
А когато случайно го завариш, как се нарича?

# 303
  • София
не, не следиш и не ровиш. Може случайно да го хванеш, както каръшки се случва често да бъдат хванати изневеряващите - случайно жена му се оказва някъде извън обичайните маршрути и случайно минавайки покрай някое заведение, вижда мъжа си да се целува с друга жена. Шок и ужас!  Или тя си забрави компютъра с отворен чат, а той тръгне да си проверява служебната поща, защото не му се включва личния компютър, а на телефона е неудобно. И щрак, тя си разменя сърчица с някакъв друг! Който си е карък  - карък е!

Магдена, сега видях, че си дописвала в предишния пост за децата. Не виждам как ще е пълноценно за децата да са разделени, колкото и голямо желание да имат родителите да ги събират често. Винаги единият придърпва и двете, дори когато не го прави нарочно. При децата е същото - или едното дете придърпва другото и то прекарва по-често време при него, или децата се отчуждават. По-скоро децата се отчуждават, защото свикват да живеят едно без друго. Затова я има приказката, че очи, които не се виждат се забравят; далеч от очите - далеч от сърцето. Тези приказки не са случайни. Не бих рискувала да разделя две деца, защото така ще стане още по-зле. Когато са децата заедно те се съюзяват по някакъв начин.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 12:35 от Andariel

# 304
  • София
Дай да живеем в неведение, че на жена ти пусито обикаля онлайн пространството, щото не било редно видиш ли Laughing

Ако аз имам съмнения ще чакам покаяние или да ми се даде свише.
Така, де, няма да създавам дискомфорт Mr. Green

# 305
Ем, така, де то е срамота да следиш и дебнеш, нагляри.

# 306
аз се извинявам за невежостта, ама някой разбра ли по какъв начин мацката е променила хигиенните си навици, смисъл започнала е да се къпе ли ? Smiley то от снимки уж не мирише ама знам ли ..

# 307
Само на мен ли ми се струва, че не е ОК да инсталираш приложение на телефона на съпругата, с което да я следиш къде влиза и с кого говори? Леко извратено ми се струва. Не говоря за конкретния случай, а изобщо.
И авторът леееекинко се покри, което за мен показва, че или ни пусна по пързалката, или не му харесаха доста от коментарите.

# 308
Цитат на: player82
Винаги съм се чудел, защо жените (българките и може би още някои източноевропейки) направо припадат като чуят/видят "чужденец" (западняк).... Може да е последния изпаднал клошар и наркоман, но винаги го предпочитат пред който и да е българин....
Пред който и да е, или пред тебе?

Скрит текст:
Шегувам се, ама и ти си го търсиш.
Не ми се е случвало да предпочетат чужденец пред мен, просто наблюдения на далечни познати.
Повечето ми приятелки предпочитат чужденците пред българите.Българските мъже нямат хубава слава.Жените не ги предпочитат толкова  не заради парите им,колкото до това,че чужденците са хиляди пъти по-възпитани и са научени да уважават и ценят жените.Повечето чужденци са кавалери и не държат жената да е домакиня.Това за съжаление го няма при  българите.Те не уважават жените си!Не слагам всички под общ знаменател разбира се.Казвам само какво съм видяла..

# 309
аз се извинявам за невежостта, ама някой разбра ли по какъв начин мацката е променила хигиенните си навици, смисъл започнала е да се къпе ли ? Smiley то от снимки уж не мирише ама знам ли ..
Или да се епилира по-старателно. Sunglasses
Ето, всичко е за добро...

# 310
ами да, ако автора и е взел хубав телефон с камера , хипотетично бая ще се вижда къде има храсталак и къде не .. Smiley

Или да се епилира по-старателно. Sunglasses
Ето, всичко е за добро...

# 311

По скоро да си прави фризура, ама не на косата Simple Smile

# 312
космите ли ще си сплита ? хаха

По скоро да си прави фризура, ама не на косата Simple Smile

# 313
Е може да се епилира, ако до момента е била рошава.

# 314
  • Пловдив
Всичко може - може дори да се реши редовно вече (минимум веднъж на ден). Ето, аз като не чатя, понякога забравям. Може да си скубе веждите, краката и дори мустаците, ако има.

Общи условия

Активация на акаунт