Онлайн изневяра

• 15 223
  • 402
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Ясно. За Стояна не знам, но аз не оспорвам, че на "хванах те" Wink някак не върви да отговориш с: "да, ама си ме следил". Wink

# 331
  • София
Да, обикновено мъжете го обясняват това, като ги хванат. Не са виновни те, че хойкат, жена им е виновна, че не са успели да се скрият добре:)

# 332
Щом ви е нормално да се дебнете и хващате, дерзайте.Дребнотемие и липса на по-интересни занимания.

# 333
Тя жената занимания има, авторът скучае, като си няма тръпка.

# 334
И без дебнене, като продължи дълго стават издънки  и се разкрива гафът.Единствен начин да не се разбере нещо е да не го правиш.То не е станало за ден.
Имаше едно, мъжът все питал какво толкова прави жена му в къщи, един ден заварил пълна  картина на все едно обир и тараш  и тя рекла , ето днес нищо не правих.Явно го е впечатлила с нещо  и  е проверил какво става.Проличало  е.
Явно  и липсва неговото внимание не само  за децата, но и лично за нея.
Като стане тъй ,дето викат, лошо, добре че нямахме компютри  и мрежа едно време.То пък други начини се намират.Прости и ефективмвни, но нямало германци чак.
Ако бях умряла нямаше да знам каква подготовка изисква това виртуалното заплесване.

# 335
Щом ви е нормално да се дебнете и хващате, дерзайте.Дребнотемие и липса на по-интересни занимания.

А така. Кажи им. Дай идеи за някакви хобита от това да разкриваме на половинките изневерите - ти кво прайш по цял ден? Щото и да плетем цял ден на 8 куки, като им зазвъни телефона и бягат у веце-то да се крият... математика е - 2 плюс 2 е 4.

# 336
Авторът, гледам, се отписал. Барем благодари ли ви за всеотдайността в разчепкване на описани и неописани събития, фризури, айфони, деца, липсата му, германци и тук таме по някой занзибарец?

# 337
А, то не е нужно да благодари, а да изгони геймърката при бай немец. Ама надали. Да се оправят.

# 338
  • Paris, France
А, то не е нужно да благодари, а да изгони геймърката при бай немец. Ама надали. Да се оправят.

..... и след време да разбере, че бай немец/американец/боливиец/танзаниец/китаец или какъвто там е, биел, трепел, обиждал, изнасилвал някое от децата му или и двете.

Помня, че в Канада на един милион деца 3 са убити от бащите им и над 300 от партньори на майката, които не са им бащи. Това ми е обица на ухото и мое дете не бих допуснала да живее с мъж, който не му е близък роднина. Ако съм мъж и разбера, че бившата ми си има гадже ще поискам децата да живеят при мене, а тя да си изживява любовните трепети.

# 339
А, Неве, за децат ане съм казвала нищо. Те си остават при тате. Гейм овър.

# 340
Не, изобщо не бил изневяра чата и снимките. Тя жената навици променила. Що ли?!
Залитнала емоционално, сигурно все мисли са и били там - в немския ухажор. Щом смело е изявила желание за развод!

За хващането..Обикновено се случва съвсем случайно. Но пък ако ти прави впечатление отнесеността на партньора и честото поглеждане на телефона, съчетано с други промени  - изостря вниманието и още как.
Опитваш да разговаряш, усещаш се като глупак и в крайна сметка, откриваш истината.
Не, че това е идеята на темата.

Е, ако са любители на отворените връзки идеално! Тя продължава с чата, автора си намира любовница и си гледат децата в мир!

# 341
  • Paris, France
Е, ако са любители на отворените връзки идеално! Тя продължава с чата, автора си намира любовница и си гледат децата в мир!

Времето е пари. Авторът писа, че от работа няма време за нищо, дори за жена си и децата. Той жена си не може да задържи, любовница ли ще подлъже?

# 342
Автора писа, че се прибира най-късно в 19ч.  Това не значи - няма време за нищо!

Абе хора, живеем в България. Предполагам, че едно дете с по - по специални нужди има нужда от специлисти и както прочетохме грижи. А това струва пари. Нали са семейство! Не винаги става с работа на заплата, а собствен бизнес иска време. Не е работа от 8 до 17ч.

# 343
Ето, жените постъпват предвидливо и не щат деца от бивша при себе си. Да не вземат да ги убият. Достатъчен процент женици си гният в браковете от страх новият да не им направи нещо на децата, нищо че изборът на мъже си е техен и бързат да мислят за следващия, още преди да са приключили с настоящия. Сичко е точно.

# 344
Ако ѝ тежало толкоз, дърпа го за ръката и му казва: виж кво, така и така, не мога повече, не издържам, смачквам се от бита, ежедневието. И така поне 3 пъти. ако той не вдене, надява му рогата или там квото си е решила. Ама иначе не се брои.
Ако не си дал заявка, не си се заявил/казал какво не ти харесва, какво чувстваш и после бай немец, ми аут. Да се е научила да говори.

Общи условия

Активация на акаунт