Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 208 120
  • 3 473
  •   1
Отговори
# 2 325
Внимателно ги почиствам да. Нормално ли е 4 дни след вадене да ме наболява още и самата челюст ме боли. Зъба беше голям и явно докато се затвори и понаболява. Зъба, който извадих мисля, че е кътник - 3 ти преди мъдрец. Казаха ми че мога да сложа мост,който облича 2 съседни зъба. А той дразни ли венеца? Пиленето на другите 2 много ли е или малко? Моля кажете нещо повече за моста. Благодаря.

# 2 326
Здравейте, може ли препоръки за клиника,  в която работят с пълна упойка? Става въпрос за  екстракция на пет зъба. Няма значение в кой град се намира. Благодаря предварително!

# 2 327
Здравейте, може ли препоръки за клиника,  в която работят с пълна упойка? Става въпрос за  екстракция на пет зъба. Няма значение в кой град се намира. Благодаря предварително!

Провереете в Токуда. Тя не е точно пълна упойка, ама нещо подобно ( доколкото знам). Венозна упойка е и локална, като венозната ви успокоява и упойва до степен, че после може и да не помните какво е станало. Ама не съм ползвала аз такава, знам от познати. Проверете.

# 2 328
Какъв вид имплант е най-добре да се сложи при липсващ 6ти долен кътник?

# 2 329
Здравейте! Опасни ли са протези направени от  два материала с изтекъл срок на годност преди две години? Става въпрос за Vertex Soft и Meliodent Heat Cure?
Понеже съм алергична към много медикаменти поисках да видя от какво са направени протезите и се оказа, че срока е бил до 2022 гд.

# 2 330
Добър ден.Началото на март (7-ми) ми извадиха зъб.От няколко дни имам ужасни болки точно на мястото ,където е изваден зъбът към съседния.Възможно ли е ? Каква може да е причината?

# 2 331
Добър ден.Началото на март (7-ми) ми извадиха зъб.От няколко дни имам ужасни болки точно на мястото ,където е изваден зъбът към съседния.Възможно ли е ? Каква може да е причината?
.  Да не е от съседния зъб?Направете снимка и отидете да ви види зъболекар

# 2 332
Имам снимка от март месец(предният е здрав) не мога да направя снимка,защото съм бременна

# 2 333
Да не е мъдрец ? Болката постоянна ли е ?

# 2 334
Мъдреците са извадени одавна .Опитах се да видя,само забелязах някаква раничка на венеца,където е изваден зъба.Болката е доста силна ,постоянна от около седмица,на моменти е нетърпима и лекарства не помагат,но при мен попринцип когато ме боли зъб нищо не ми действа понякога

# 2 335
Мъдреците са извадени одавна .Опитах се да видя,само забелязах някаква раничка на венеца,където е изваден зъба.Болката е доста силна ,постоянна от около седмица,на моменти е нетърпима и лекарства не помагат,но при мен попринцип когато ме боли зъб нищо не ми действа понякога

Скоро ходих на зъболекар и в чакалнята имаше бременно момиче на което щели да вадят зъб , но и искаха бележка от следящия лекар . При теб е различно , но просто казвам да знаеш . Отивай на лекар не се дръж . Ако е от венеца ще ти дадът гелче ако трябва може и абцес да имаш някакъв .

# 2 336
  • София
При мен се е случвало на мястото на извадения зъб да боли доста, ако венците ми са възпалени. Поне така ми е казвала моята зъболекарка, че това е причината и след почистване на зъбен камък се успокоява мястото. Още повече щом сте бременна, не е изключено да са възпалени венците. Но отидете на преглед при зъболекар.

# 2 337
При мен се е случвало на мястото на извадения зъб да боли доста, ако венците ми са възпалени. Поне така ми е казвала моята зъболекарка, че това е причината и след почистване на зъбен камък се успокоява мястото. Още повече щом сте бременна, не е изключено да са възпалени венците. Но отидете на преглед при зъболекар.

И на мен точно това ми предстои . Премахване на зъбен камък , че много ме болят венците . А премахването боли ли ? Записвай час и отивай .

# 2 338
  • София
Не, не боли. Поне мен не ме боли.

# 2 339
  • пустинята Гоби
Зависи как се маха зъбния камък, понякога боли много.

Общи условия

Активация на акаунт