Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 207 417
  • 3 462
  •   1
Отговори
# 2 760
Отиди при друг?!

# 2 761
Това бялото, след изваждане на зъб, не се пипа. Това е съсирек.

# 2 762
Това бялото, след изваждане на зъб, не се пипа. Това е съсирек.
Знам че не се пипа на това не е под венеца дето изваден зъба а отгоре на венец

# 2 763
Силвия, пети път пишете едно и също нещо. Тук никой не знае какво е в устата ви! Вървете на преглед...утре е работен ден.

# 2 764
carmella, пак не си уточнила града, за което те попитаха.

Цитат
тази анестезия добавя още 1700лв. към лечебния план
Каква е тази безумна цена за анестезия?!  Че то за сериозни операции, при които се доплаща за анестезия, не е толкова скъпо. Тези са се оляли направо. Не мога да си представя, че  държат на пълна упойка в интерес на здравето на детето. При това става дума за дете с кардиологична операция!  А правят ли тест за алергия към упойките? Как обезпечават риска от алергичен шок, или друг евентуален проблем, породен от пълната упойка?! Тези много са си повярвали, но като има хора да им се връзват и плащат, така ще е . Не е луд, който яде зелника...

Добре си направила, че си сменила тези лакоми безразсъдни клиники с нормален стоматолог.

ПС Тук намерих обяснение на лечението на пулпит на млечно зъбче. Може да ти е полезно.
https://zubolekarbg.com/%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%BF%D0%B8%D1%82-%D0 … 1%8A%D0%B1%D0%B8/

Да, за София говорех, и на мен не ми се стори нормално, мина и замина - намерихме нормален лекар със супер подход, който оправи проблема за 15мин. Честно казано направо съветвам вече - не си водете децата в лъскавите клиники - всичко е за пари. А отидохме там, защото беше спешно, пък те работят и уикенда.

# 2 765
Carmella,
чудесно е, че сте решили проблема с детето. Не искате да кажете коя е лъскавата клиника, но можете да споделите името на стоматолога от който сте доволни, така ще сте от полза за някой при нужда.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:43 от Пролетно цвете

# 2 766
Силвия стегни се. Все едно си на 10. Изписа 3 страници с едно и също. Отиди да те видят щом се съмняваш, че имаш проблем. Тук няма как да ти решим проблема, освен да те съветваме. Нормално е да имаш бяло защото зараства. Просто не Джибури до ден два ще започне да се затваря. Щом пушиш пуши по малко и не яж твърди храни за да не влиза храна. Не Джибури и не мий зъби 2 3 дни.
ПС : За имплантите зависи в кой град си сега в София е доста по - скъпо на мен ми бяха казали 1200, но все пак и има разлики и аз съм доста далеко от София така, че.

# 2 767
Силвия стегни се. Все едно си на 10. Изписа 3 страници с едно и също. Отиди да те видят щом се съмняваш, че имаш проблем. Тук няма как да ти решим проблема, освен да те съветваме. Нормално е да имаш бяло защото зараства. Просто не Джибури до ден два ще започне да се затваря. Щом пушиш пуши по малко и не яж твърди храни за да не влиза храна. Не Джибури и не мий зъби 2 3 дни.
ПС : За имплантите зависи в кой град си сега в София е доста по - скъпо на мен ми бяха казали 1200, но все пак и има разлики и аз съм доста далеко от София така, че.
да така е но аз не говоря за дупката вътре  а там детето е изваден зъбът венеца отгоре е бял защото има останала гной и като жабуря с смрадлика излиза и го виждам в чашата това се притеснявам дори е малко подут като топче за това питам

# 2 768
Ами запази час и отиди да те погледне специалист . Това е отворена рана и не бива да подхождаш към нея с безотговорност . Ако има нещо лекаря ще го оправи .

# 2 769
Никой оттук не може да Ви каже какво със сигурност какво се случва с раната само по описание и все пак е възможно това да е нормалният оздравителен процес.

Имайте предвид, че това е форума, не е лечебно заведение и ние тук лекарите, които даваме съвети и препоръки не можем да сме съвсем конкретни, защото липсва един от основните епати в диагностиката - прегледът. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:17 от 🧸 Fiffy

# 2 770
Силвия изглежда говори за фистула с гной. Но вместо да отиде на преглед, само се тръшка тук.

# 2 771
Силвия изглежда говори за фистула с гной. Но вместо да отиде на преглед, само се тръшка тук.

Пред кабинета съм и чакам и аз мисля че е фистула  като топче е и има гной сега ще видиме за какво става на въпрос благодаря ви

# 2 772
Здравейте,
След неуспешно вадене на мъдрец, при което коренът остана в костта и венеца, моят стоматолог ме насочи към др. Емил Клайн за довършване на процедурата.
Може ли мнение или отзив за него и за кабинета му?
Днес се чухме и той ми каза, че за да не ме хоспиташизират за 3 дена ще мина през частния му кабинет на ул. Преспа. Като погледнах улицата на Google maps ми се стори като кабинетът да е в една стара, леко занемарена зграда и малко се притесних сега.
В същият момент, моят стоматолог каза, че само на др Клайн има доверие при усложнена зъбна картина като моята.

Здравейте! Посетихте ли в крайна сметка д-р Клайн? Предстои ми и на мен вадене на 2 мъдреца и съм се спряла на него за момента.

# 2 773

Пред кабинета съм и чакам и аз мисля че е фистула  като топче е и има гной сега ще видиме за какво става на въпрос благодаря ви

Здравейте бях при зъболекарката тя ме видя и каза спокойно това е от коста  доста несериозна ми се видя и казвам добре като жануркам смрадлика излиза гной тя вика ама защо жабуркаш офф не знам страх ме е какво е това топче си е межу бяло лилаво и малко е топчето не е голямо но мисля че е фистула

# 2 774
Ами върви при следващия зъболекар, докато намериш някой, който да ти се стори сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт