Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 207 583
  • 3 465
  •   1
Отговори
# 2 625
Исках да попитам - нормално ли е да не чувствам никаква болка, абсолютно никъде? Не, че се оплаквам, просто се начетох на някакви страхотии, и не знам дали не е затишие пред буря просто.

# 2 626
Да. Преди месец ми извадиха мъдрец. Нямах никаква болка, подуване или неразположение. Зарастна леко и безпроблемно.

# 2 627
Sunflower29, разбира се, че в момента е затишие. Още не те е пуснала упойката.
Има едни точки на показалците откъм палеца, които обезболяват зъбите, като се разтриват. Ако болката е в ляво, показалеца на лявата ръка, ако е в дясно - на дясната. Единствено не обезболява, ако става дума за възпаление, свързано с гной. Ще опитам на снимка да ги означа след малко.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:14 от Diorela

# 2 628
  • София
Упойката от 5ч отдавна я е пуснала.
Нормално е, не шашкайте жената. И аз бях наплашена, но минаха леко.

# 2 629
Държала ме е упойка и по-дълго. Но като цяло е нормално да боли по-малко, отколкото до сега.

# 2 630
Това с ледената вода не го препоръчвам изобщо. Мисля, че ме беше почнал мъдрец и държах вода в устата защото единствено това ме успокояваше и така 2 3 дни въпреки, че болката не беше силна, но беше дразнеща. Е след тия 3 дни няма да ви каза какво преживях нито бях спала нито яла, че и майка ми покрай мен аз рева и тя реве с мен... Просто решението е зъболекар за такива неща не отлагайте. Намерете си добър и ходете само там. Тогава ми помогна витамин Ц, но трябва да се пие дълго време за да подейства.

# 2 631
Точката за обезболяване на зъб се намира на показалеца, от страната към палеца. Прокарват се мислени линии като нарисуваните, минаващи в най-външната част  на границата на нокътя и кожата, където се пресичат двете линии. Точката се масажира, може да се натисне и с нокът. Болезнена е. При болка от лявата страна, се натиска точката на палеца на лявата ръка, болка в дясно - на дясната ръка.

# 2 632
Хора, падна ми съсиречето на зъба, не съм пушила, не съм се жабурила. Какво следва сега? 😞

# 2 633
Трябва да отидеш при този който ти го е вадил веднага за да го види.Ще го почисти за да се образува нов.Не е страшно спокойно.На мен така на един зъб не искаше да се закрепи съсирека и ходих няколко пъти на кюретаж накрая се оправи сам Simple Smile

# 2 634
Трябва да отидеш при този който ти го е вадил веднага за да го види.Ще го почисти за да се образува нов.Не е страшно спокойно.На мен така на един зъб не искаше да се закрепи съсирека и ходих няколко пъти на кюретаж накрая се оправи сам Simple Smile

Не било съсирека, едната гъба, която ми сложи. Имам още 2 вътре. Фалшива тревога, ама аз съм си филм арка. 😂

# 2 635
  • София
Въпрос и от мен - четвърти канал ще се види ли на снимката дали е добре запълнен?
И винаги ли се разширяват каналите? Единия само ми го проходиха, промиха и запълниха. Но досега винаги са ми ги правили с машинка след ръчните пили.

# 2 636
Здравейте, пак съм аз с моите паники.
Някой може ли да ми каже тези въпросни гъби(не помня точното наименование), защо се слагат, каква роля играят точно?
Тъй като аз два дни след изваждането нямах болки, но днес вече имам доста силни. Боли ме и гърлото, и ухото. Отделно като гледам самата рана, не ми изглежда особено добре. Не мога да се свържа със зъболекаря, и не знам как да постъпя.
Съмнявам се, че нямам този съсирек изобщо… 😞

# 2 637
  • София
Иди да ти го промият, получила си от онова възпаление (забравих му името).

В клиниката на Гурко са съвестни. Колкото за промивка и обработка със сигурност ще се справят.

# 2 638
Иди да ти го промият, получила си от онова възпаление (забравих му името).

В клиниката на Гурко са съвестни. Колкото за промивка и обработка със сигурност ще се справят.

Аз не живея в София за съжаление… има кой да ме погледне чак в понеделник. А, че го вадих в друг град, даже не ми се коментира… 😞

# 2 639
Точно тези на Гурко повече няма да ми стъпи крака там. В София има много възможности за спешен кабинет събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт