Проблемен мъж

• 9 252
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Значи, доколкото разбирам, толкова си неотразима, че не знаеш как въпросният мъж ще живее без теб. Завидно самочувствие, смея се с глас.

# 31
Ще го коментирам така..
Уж стъпила здраво на земята, но след развод изгубила почвата.
Не те вълнува мъжа, но поради липси - задълбаваш.
Като те разтърси друго ще забравиш.

Или го правиш с цел..да привлечеш вниманието на някой , който те чете..както отбелязаха.

# 32
В съседна тема само теб обсъждахА, с твоя помощ.
Егати нарциса си.
Дано се усети, клетникът.

# 33
Мен пък драмите на Равена супер ме кефят. Не я намирам за нарцис. Живее си жената живота, и понякога не е съвсем сигурна, дали е на прав път. И за това пита. То пък дай тоя форум да е само лична драма...

# 34
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Щял да пише писма...жена му му следи телефона ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Едно ясно, отчетливо и недвусмислено “не” няма да остави и сянка на съмнение.

# 35
...

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 23:53 от ~Carolina~

# 36
Еее...у тоя форум, човек да не си сподели мъката и драмите, в които се намира .

# 37
Много искам да се изкажа, но нищо не разбрах. Grin
Равена, ако не е тайна, ти около двайсетте ли си или къмто 40 годишна инфантилка? Само не казвай, че си около 30така, че изобщо няма да ми се върже.
Мани, остави се! Не съм инфалтилка, ами направо куха лейка на 50. Той-също. Joy
А проблемите му са сериозни, вярвай ми! Просто не искам да стана съпричастна към тях. Като преди това ми е обяснявал надълго и нашироко, как страдал в миналото от депресия. Не ща никой да се убива заради мен.Joy

# 38
Равена, твоето е боли ме, сърби ме, драго ми е.
Той нали щеше да заминава в Гърция?

# 39
Офффф, да не си се залюбила с бившия ми възлюбен или подобен многострадален Геновев. Щом проблемите са му сериозни или поне ги представя за такива и ти не желаеш да се забъркваш, биеш си камшика без извинения. Не е за теб такъв живот и толкова. Ако те влече да го играеш майка Тереза, вече ще се наложи да си строшиш главата преди да ти светне.
И горе ти казаха, че най-лесно е да си намериш мъж за чисто сексуална връзка, ако това искаш.

# 40
Пуснала си си изследвания с надеждата да си болна за да можеш да го разкараш този " уж " хлътналия по теб?? Сори, ама племенницата ми, която е на 12 разсъждава по - зряло от теб. Ти го искаш, той те иска, ама той е хлътнал, пък ти не. Но го уважаваш и не искаш да го нараниш. Как да се измъкнеш от тази ситуация? Лесно. Сядаш и му казваш, че всичко е супер, но ти не можеш да му дадеш нищо повече от секс. Ако това го устройва, идеално, ако ли не, всеки по пътя си. Само че ти всъщност, не искаш да се измъкнеш. На теб ти харесва това внимание и те ласкае, иначе да беше приключила. Верно е, че хем те боли, хем те сърби. Проблемната си ти, не той.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 05:08 от stefani^

# 41
  • София
Мен пък драмите на Равена супер ме кефят. Не я намирам за нарцис. Живее си жената живота, и понякога не е съвсем сигурна, дали е на прав път. И за това пита. То пък дай тоя форум да е само лична драма...

Тя хубаво си живее живота, но разсъждава като 14-годишна и се накисва в проблеми. Сама си търси белята и ще си я намери, тя вече си я намери тази беля. Този мъж същият ли е от историята с чистенето на снега пред къщата и със съдимост? Може и да бъркам, но нещо такова ми се върти в главата.

# 42
Вие пак много сте разбрали от историята на авторката. Аз на първо четене, всред толкова използвани литературни похвати, дори не разбрах аджеба консумирали ли са връзката или не.

# 43
  • София
Консумирали са я преди време, но сега точно не я консумират.

# 44
Започвам от края:  наполовина грък ми звучи олеле!  Живяхме в Гърция няколко години и имахме възможност да поопознаем колоритните ни южни съседи, включително и такива, които са били в чужбина. Любят или мразят до край. Средно положение  няма. Сърдят се за щяло и нещяло, инатливи са като 3-годишни и редовно се срещат семейства, където брат не си говори със сестра, братя са в конфликт или дори родители не поддържат връзка с децата си. Ако са близки, пък те задушават.
Но, разбира се, за всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт