Проблемен мъж

• 9 246
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
Значи имаме работа с депресивен полугрък със съдебно минало, около петдесетака, така ли...

# 46
Да, така.

# 47
  • София
Звучи почти като рецепта за катастрофа.

# 48
Той може да реши да се самоубие и защото някой го е погледнал накриво в автобуса. Ти нямаш отговорност за това. Негово си решение, не може да правиш каквототой  иска, само за да не си посегне на живота.  При някои хора върви това като манипулация, но не е редно да се връзваш по тая причина.

# 49
  • гр. Варна
Значи имаме работа с депресивен полугрък със съдебно минало, около петдесетака, така ли...
Тоя в Канада ли е акостирал?
Скрит текст:
Грък по линия на баба си. Майка му и баща му са от артистичните среди(разведени).  2012г излезе от гръцки затвор. Много зулуми сътворява.
И почвам да бегам бате>
Скрит текст:

# 50
  • Страната на чудесата
Сподели му за финансовите си проблеми и го помоли да изтеглиш голям кредит, а той да ти е поръчител. Да видим, няма ли да му помогне това да се поохлади в чувствата 😉

# 51
Равена, стягай се, миришеш на жертва. Ей такива като теб попадат на някакви измамници или по-зле - психопати. После ви четем по вестниците. Разбирам, че ти се прави секс, но комбинацията със скука и наивност е опасна. Подбирай повече, риск ли търсиш и те възбужда, ти си знаеш.

# 52
Аз не виждам нищо лошо в това да е хлътнал, но такива драми и тъжни нъже не бих търпяла , не си му кошче за душевни отпадъци. Не стига , че нищо не може да ти предложи освен секс , но и те манипулира.
Не разбирам ти ккво искаш ? Ако не беше толкова проблемен си го дръж за забавление , ама в тоя случай не знам.

# 53
Какво пък толкова ще загубиш, ако го оставиш да води? Не си на 20, тепърва да градиш дом и семейство. Какво ти пречи да сте заедно до лятото, по този неангажиращ начин, както досега?

# 54
Според мен авторката се страхува, че няма да може да се отърве от него, когато поиска. Лепка е и емоционално лабилен.

# 55
  • София
Според мен авторката не е наивна, а часто смята, че владее положението и може да прави каквото си иска, а мъжете като кученца ще чакат само знак. Е, да, ама кученцата имат и зъби и тя сега започва да го усеща и я хваща страх.

# 56
Надушил е пари човекът, как да не се лепне. Grinning И ще реве, и ризата си ще къса.

# 57
Изобщо не ти е "безоблачно небето". Неуверена си и си създаваш още проблеми с нерешителност и незнание какво искаш, как да го направиш и с кого. Външната оценка ти е важна.

# 58
Започвам от края:  наполовина грък ми звучи олеле!  Живяхме в Гърция няколко години и имахме възможност да поопознаем колоритните ни южни съседи, включително и такива, които са били в чужбина. Любят или мразят до край. Средно положение  няма. Сърдят се за щяло и нещяло, инатливи са като 3-годишни и редовно се срещат семейства, където брат не си говори със сестра, братя са в конфликт или дори родители не поддържат връзка с децата си. Ако са близки, пък те задушават.
Но, разбира се, за всеки влак си има пътници.
Ами ние не сме ли същите? Някой каза в другата тема: "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак." и беше абсолютно прав. Може би затова и го харесвам. Не е глупав като местните и има огън, точно като мен. Лошото е, че този огън го гори и него.
Ако ме пишат по вестниците, ще знаете, че сте ме познавали поне за кратко. Joy
Изобщо не ти е "безоблачно небето". Неуверена си и си създаваш още проблеми с нерешителност и незнание какво искаш, как да го направиш и с кого. Външната оценка ти е важна.
Така е. Семейството ми ще ме разчекне между 4 коня, ако знае в какво съм се забъркала.
Аз му го декларирах в прав текст и той не остана никак доволен. Ама, какво да му пазя поведение?!
Не съм правила аз глупости с живота си, та да съм в това положение!

# 59
  • София
Промених си мнението- бая си хлътнала по него, но те е страх от семейството ти.
От кое семейство, всъщност, ако наистина си на 50????

Общи условия

Активация на акаунт