Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 827
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Деси, нали не се наложи посещение при хирург?

# 541
  • Пловдив
Не стигнах до хирург, жената много внимателно го премахна почти до основа, почисти доста добре. И най-важното за мен, без дискомфорт и болка. Мисля като започне да расте отново да я посетя, каза, че по мое желание мога да третирам с противогъбичен препарат. Отделно, че абсолютно позна как се е появила гадната гъба, без да ме разпитва. Преди доста време в тясна обувка бях настъпана, нокътя посиня и с времето започна да се отлепя...тя обясни, че там се е появил съсирек, започнало е отлепване, влизала е влага, появила се е плесен и готово.

# 542
  • Майничка
Най-често така се получава, след настъпване или изпускане на нещо тежко върху крака.
Радвам се, че не се е стигнало до вадене!

# 543
Момичета (Helene S и Десиссслава), много се радвам , че съм била полезна!

# 544
  • Пловдив
Здравейте, може ли повече информация за медицинския педикюр? Телефон, координати или име на салона? Предварително благодаря!

# 545
Здравейте,  може ли някой да ми препоръча добър магазин за пердета в Пловдив?
Трябва ми нещо свежо за всекидневната, също и някои за монтаж на корнизите.

Мисля, че ще се спра на Краси Ла. Събирам последни отзиви Simple Smile

# 546
+ от мен за "Краси Ла"👍

# 547
Автомивка на самообслужване в района на Смирненски?

# 548
Автомивка на самообслужване в района на Смирненски?
doАптечно,срещу ХЕИ

# 549
  • Пловдив
Знае ли някой къде в града могат да се поръчат фигури от стиропор? Или фирма, предлагаща яйца от стиропор в големи размери?

# 550
  • Пловдив
Знае ли някой къде в града могат да се поръчат фигури от стиропор? Или фирма, предлагаща яйца от стиропор в големи размери?
От Стара Загора са, но пращат с куриер,  много са точни.
http://www.trakia-design.com/?f=all&id=105

# 551
  • Майничка
Виж в ЕМ АРТ, на "Скайлер", купувала съм от там.

# 552
Здравейте, може ли повече информация за медицинския педикюр? Телефон, координати или име на салона? Предварително благодаря!
Има няколко предложения. Върнете се максимум четири-пет страници назад и пишете ЛС на съответния потребител. От сега казвам, че аз лично съм дала достатъчно насоки и който има нужда ще се оправи. Телефон не мога да дам, даже да искам.

Трябва да спазваме правилата на форума, а рекламата знаете много добре, тук не се толерира.

# 553
Автомивка на самообслужване има и на Лукойл на Корона-та(от самата страна), както и на Еко бензиностанция на входа на Прослав от към Пещерско шосе.

# 554
В кои магазини предлагат малки перални, които са с големина на кофа. Използва се за малко пране.

Общи условия

Активация на акаунт