Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Точно където трябва
Мога ли да помоля, ако някой, като ходи в Кауфланд тази седмица да провери от детските розови кецове има ли 35 номер в някой? За късмет съм с развалена кола.

# 646
Здравейте,къде има детски дрешки на Контраст Хасково,освен в Мола и Гранда?От къде купувате дрешки на госпожици на 10 години,освен Уайкики, Зара и X&M?

# 647
Рокли на "Контраст" продаваха в Кичука в детските магазини до църквата на Събота пазара и на ул Славееви гори. На един собственик са и двата.

# 648
Не мога да помогна конкретно, но ако въпросните обекти са още в строеж, би следвало задължително на тях да има информационна табела с името на строителя. Така ще видите фирмата и ще си направите разследване в нета.
Благодаря Heart

# 649
  • Пловдив
Курс по гръцки провежда ли се някъде? За съвсем начинаещи. Ще се радвам на препоръки и мнения.

# 650
За водата Левисима - алкална е, затова я търся. Ще правя прочистване на организма, понеже дълги години ме тормози един вирусен здравословен проблем.
Благодаря на всички!
Ето ти нещо родно и бюджетно...
Минерална вода Велинград е с високо pH 9.36, което я прави алкална. Добре известен факт е, че приемът на алкални храни и напитки намалява киселинността в човешкото тяло, повлиява добре на храносмилането и ускорява на метаболизма.
https://www.velingradvoda.bg/produkti

Тази седмица даже е на промоция в Кауфланд, 0.54 за 1,5л.

# 651
На Атолука има ли къде да се кара шейна при наличие на сняг?

# 652
На Копривките и Здравец, за мен е точно за шейни и найлони. Гледах и уебкамерите снощи. За за не питам чичо Гугъл, къде е Атолука? В пазарджишко някъде...?

# 653
Над Брацигово е. За Копривките и х. Здравец знам, но ме интересува това, което съм питала, ако някой знае.
Мерси!

# 654
На Атолука има ли къде да се кара шейна при наличие на сняг?
Ами точно преди бунгалата като се качваш вдясно има нива наклонена - мисля че става за писта Simple Smile Не съм ходила зимата..
Ама не знам пътят колко ще е чистен до там.

# 655
  • Пловдив
Пътят се чисти заради хотела, може да се свържете с тях и да питате има ли сняг в момента. Имаше преди писта и даже влек в Равногор, но отдавна не работи. Има разни местенца из курорта, зависи какъв наклон търсите.

# 656
Здравейте,
Къде мога да намеря чаша или мега бокс на Brawl Stars? Всичко свързано с Brawl stars ме интересува.

# 657
Здравейте,
Къде мога да намеря чаша или мега бокс на Brawl Stars? Всичко свързано с Brawl stars ме интересува.
Поръчай си някъде в студио да ти принтнат на чаша, тениска или каквото си измислиш...

# 658
Simple Smile Къде е в Пловдив е най-евтино златото или с по-ниска цена от главната?

# 659
  • Пловдив
Може би в Столипиново или при златаря в уличката срещу "Света Марина"

Общи условия

Активация на акаунт