Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
В Халите, но на втория етаж /не магазинът на ъгъла до Мона Лиза/ има елеци на сносни цени до към 320лв.

# 121
Халите работят.

# 122
  • Пловдив
Само магазините с вход откъм улиците и дм работят в халите, другите не.

# 123
Някой знае ли тези шиацу масажори , които се водят за гръб , врат и тн дали ги има из Пловдив някъде . Из интернет ги има във всякакви сайтове за по 30-40 лв , но ми се искаше да ги видим на живо все пак

# 124
Къде бихте ми препоръчали да занеса лаптопа си за почистване от прах? Загледах в интернет един сервиз на бул.България, малко преди колелото на Панаира, който ми е добре като локация, но няма много изчерпателни мнения в Гугъл за него.

Също така, търся да ида някъде на почистване на лице (все на почистване ми върви тези дни Smile ), където си вършат добре работата и би ми било спокойно да ида въпреки настоящото положение Mask

# 125
  • Пловдив
Howly, по втория въпрос бих препоръчала Ваня в Skin care. Салонът е нейн, чисто и приятно е. Работи с шлем. Доволна съм от почистване и хидратиращи терапии при нея.
https://m.facebook.com/pages/category/Beauty-Salon/SkinCare-Cent … 1635306656757353/

# 126
Къде бихте ми препоръчали да занеса лаптопа си за почистване от прах? Загледах в интернет един сервиз на бул.България, малко преди колелото на Панаира, който ми е добре като локация, но няма много изчерпателни мнения в Гугъл за него.
Ако избериш сервиза на Стемо, за който говориш, на колелото на Панаира, до Райфайзенбанк, имай предвид, че те работят само с предварителна заявка, по телефона или он лайн. Оторизиран сервиз са на HP, и други марки. Аз бих препоръчала от другата страна на колелото, на бул. Цар Борис Трети Обединител, посока колелото на бул. Дунав - GTS Computers. След нон стопа и Ролпласт. Ако говорим за извънгаранционно почистване.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 19:30 от Camille Clo ♥

# 127
  • Пловдив
Шиацу масажори имаше скоро в Лидл, може би все още се намират някъде. Провери на безплатната телефонна линия за наличности, може да изтеглят от друг магазин. Аз имам  възглавничка и съм много доволна,  но имаше и показания.

# 128
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, препоръчайте от къде да си купя качествен протектор за матрак.
Преди време бях поръчвала ог емаг, кж качествен, но св събра.
Имам от Юск, доволна съм. Пера в пералня, суша в сушилня, не е мръднал. Памучен е, не е водонепромокоем, обаче.

# 129
Моите са от Кауфланд, но от промоции.
Не знам дали ги има постоянно.

# 130
В Тед има протектори. Тяхно производство се предлага в Кауфланд.
Магазинът им е на Шести септември, преди Билата.

# 131
  • под тепетата
Аз оттам купих миналата седмица, но на мен повече ми харесва на Дилиос. По-дебели са като на вафли. Имаше ги в Била.

# 132
На мен тия протектори много ми се събират.. особено на децата леглата - стават на топка в единия край, ластиците яко се опъват и ... ми манах ги всичките Simple Smile За спалнята даже не съм помисляла - както е 2 на 2 остава и протектор иии да стане на бабунки Simple Smile
Или много се въртят.. ама никак не са удобни.

# 133
Освен от Декатлон, от къде може да се купят дрехи/аксесоари за зимни планински преходи?

# 134
  • о`майна лунна нощ е
Спорт депо в Ритейл парк.

Общи условия

Активация на акаунт