Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 249
  • 734
  •   3
Отговори
# 345
Знаете ли къде в Пловдив има гръцки магазинчета? Преди имаше до гранда, но са го затворили.
На бул.Пещерско шосе, срещу Поща Клон 1 на ъгъл се пада.

# 346
Знаете ли къде в Пловдив има гръцки магазинчета? Преди имаше до гранда, но са го затворили.
Има до Форнетите на ъгъла срещу Сол и Пипер

# 347
  • Майничка
На "Капитан Райчо", зад градинката с тоалетните, също има гръцки магазин, до татуировките с къна.

# 348
Какви са тези гръцки магазини, какво продават?

# 349
  • Пловдив
Маслини, зехтин, тарама, паста и какво ли не....

# 350
  • София
Здравейте, момичета 😊Отдавна не живея в Пловдив, а ми се налага да поръчам букет цветя с доставка за лекар. Може ли да ми дадете идея за фирма /магазин, на които мога да се доверя? Погледнах Тилия, обаче имат буквално 3 снимки на букети на сайта си, което за размерите ию, ми е недостатъчно. Благодаря предварително! С удоволствие бих върнала жест, ако на някой му трябва нещо в София. 😊

# 351
Тилия до Джамията, момичето там прави много стилни неща.

# 352
Сладкарница за цветя Това е вариант, но аз съм по-доволна от Тилия. Зависи и от сезона. Не всичко, което са снимали по сайтовете е налично в момента.

# 353
  • София
Значи все пак правилно съм се насочила към Тилия. Благодаря! 😊

# 354
Къде могат да ви сменят само водача на цип на суичър? Има едно магазинче, срещу Маркет центъра на Капитан Райчо, продават кинкалерия, дали човекът го прави? Преди имаше една шивачка, срещу пощата в Кършияка, но вече не работи, до колкото разбрах...

# 355
  • Пловдив
Братята на "Опълченска" срещу "Адиса".  Една кинкалерия, която е там откакто се помня. Вътре е зле организиран хаос, но тези хора също ги познавам откакто се помня. Двама братя са. На който и да попаднеш, ще свърши работа, ако става работата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
  • Пловдив
Кафето в Сиела в Мол Пловдив работи ли или поне терасата дали е отворена?

# 357
Здравейте, момичета 😊Отдавна не живея в Пловдив, а ми се налага да поръчам букет цветя с доставка за лекар. Може ли да ми дадете идея за фирма /магазин, на които мога да се доверя? Погледнах Тилия, обаче имат буквално 3 снимки на букети на сайта си, което за размерите ию, ми е недостатъчно. Благодаря предварително! С удоволствие бих върнала жест, ако на някой му трябва нещо в София. 😊

Горещо препоръчвам "Лизиантус". Флористката е много добра, прави невероятно оригинални букети и аранжировки и работи с куриер

# 358
Дали има много хора в КАТ за издаване на шофьорска книжка? Първа е и само там трябва да се отиде. Някой знае ли какво е работното време? И кои автобуси пътуват до там? Само за 113 и 11 се сещам.

# 359
  • Пловдив
И с 93 може на слезеш на Васил Априлов, да пресечеш и пеша до КАТ /не е дълго разстоянието/.

Общи условия

Активация на акаунт