Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Магазин на English home къде имав Пловдив, освен мол Пловдив?
В мол Пловдив отдавна няма English home, само в Плаза мол има, дори е разширен.

# 331
  • Пловдив
Къде в Тракия могат да ми сменят цип на дамска чанта? По възможност около ТЦ Аримаг?
Преди имаше човек на пазарчето, преди цветята...

# 332
Здравейте, знаете ли магазин за карнавални костюми, по-точно костюм на Батман за деца?

# 333
Момичета, някой ходи ли в Мол Плаза? Дали има добри намаления? Интересува ме уайкики и ХМ.

# 334
Здравейте, знаете ли магазин за карнавални костюми, по-точно костюм на Батман за деца?
101 балона на Антим Първи?

# 335
Момичета, някой ходи ли в Мол Плаза? Дали има добри намаления? Интересува ме уайкики и ХМ.
[/quote.
Намаления има, включително и тези, които си споменала. Май всички магазини за дрехи имат разпродажби в Плаза. Само на Берешка видях опашка отвън - 10тина тийна, охраната правеше пропусквателен режим пред магазина.
Само да кажа, че работят до 20,00. Нещо съм пропуснала явно, щото преди работиха до по-късно и на много от тях пише 21. По новини чух за 21 часа, та малко се газирах като стана ясно че всички пускат кепенците по-рано. Народа беше на средата на пазаруването и персонала в 19,45 приключваше каси и се организираше към затваряне.

# 336
Може ли да ми препоръчате лаборатория за кръвни изследвания в Смирненски, която ги обработва на място, а не ги праща в София?

# 337
Дами, надявам се за можете да ми помогнете- около ТЦ Форум в Тракия имало магазинче за пердета, но не го знам точно къде се намира.
Можете ли да ми кажете, ако някоя от вас го д виждала/посещавала?

# 338
Може ли да ми препоръчате лаборатория за кръвни изследвания в Смирненски, която ги обработва на място, а не ги праща в София?
Пълмед

# 339
  • до най-прекрасния мъж
В лабораторията на болница Селена работят почти всичко на място, без по-специфичните изследвания. Но не знам, ако не си пациент на болницата, можеш ли да ползваш само лабораторията. Обади се на регистратурата и попитай.

# 340
Момичета, знам, че само вие ще можете да ми помогнете! Търся контакти или координати в Смирненски на жена, която се занимава с премахване на кожни несъвършенства. Преди време бях ходила при баща й, който беше доста възрастен, и бях останала много доволна, но сега разбрах, че тя е започнала да се занимава и за съжаление нямам никакви координати. Благодаря предварително!

# 341
Скоро някой да е ходил в мол марково тепе, в уайкики? Каква стока е изнесена зимна, пролетна.интересуват ме долнищата на анцузи, дали има? А дали има много народ?

# 342
Знаете ли къде в Пловдив има гръцки магазинчета? Преди имаше до гранда, но са го затворили.

# 343
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив има гръцки магазинчета? Преди имаше до гранда, но са го затворили.
Видях табела на магазин в ритейл парк Райков, до Кауфланд в Южен, но не съм влизала и не знам какво се предлага вътре.

# 344
  • Пловдив
Преместиха се - като тръгнете от Гранда към 4-то РПУ, е под новата кооперация вдясно.

Общи условия

Активация на акаунт